O biri başlamışken madem sözlü ile nişanlı arasında fark yok neden ayrı ayrı söz ve nişan yapılıyor bana da onu anlatsınkavram kargaşası
senden çok fettan bir elti olur hee
o kadar sinirlendiysen eşofman yerine paçalı don parfüme de tutunlü kolonya seç
çok hoj olur
ha ha evet o da ayrı muamma.
bence de yapılmasın. bundan sonra tüm sözlüler nişanlı sayılsın, konu kapansın.
onlar ermiş muradına....
neyse yanlış yönlendirmeyeyim konu sahibini.
buradaki bir çok kişi hem fikir sanırım, sözlülük pek bişey ifade etmiyor (e o zaman neden yapılıyor, neyseeee ben karışmıyorum)
konu sahibine tavsiyem kıskanıyorsa da çaktırmasın, zira yapacak bir şey yok.
Bir evde 2 erkek varmışya nolur biri bana da anlatsın.
sözlü ile nişanlı arasındaki fark nedir?
burada herkesin bildiği bir şey var da ben kaçırmışım gibi hissediyorum şu anda:)
Bir evde 2 erkek varmış
Ailenin maddi gücü ikisine el vermemiş
Birine söz ve nişan yapılınca bunu öne almışlar
Söz aile arasında yüzük takılan, nişan daha büyük çaplısı olup 2.bir tören hani.
Birinci gelinin düğününden sonra ikinci küçük geline de sıra gelecek
Bence konunun özü bu
Ama fazla BDV okuyunca daha tanımadan hatta evlenmeden elticilik oluyo gibi..
Konu sahibi sen sakin ol. Sözlünü de belirt eltinin adı neyse " anne, x'le çıksın şahsi şeyler sonuçta kızın gönlüne göre olsun.Belki zevklerimiz farklıdır sonra beğenmez ben zan altında kalmak istemem", de.
Diğer kısma gelince evet nişanlıyken sana da yapılacak ,edilecek vs vs vs ama sonuçta bir bluz -pantolon ya da elbise alıp senin de gönlünü yapmaları gerekirdi. Sözlünle çıkıp bayramlık alırdın.İnce fikirli olamamışlar .
E tamam işte sıranı beklemelisineltimle hicbir sorunum yok, konumdada onun hakkinda bir durum yok
tum kirginligim ve kizginligim sadece sozlumun ailesi, konularimda onlarla ilgili
evet haklisin sira bizede gelecek
tesekkurler
işin usulunde olmasa bıle sozlusu beyfendı bu rahatsızlıgı bılıyor artıkKonu sahibi sen sakin ol. Sözlünü de belirt eltinin adı neyse " anne, x'le çıksın şahsi şeyler sonuçta kızın gönlüne göre olsun.Belki zevklerimiz farklıdır sonra beğenmez ben zan altında kalmak istemem", de.
Diğer kısma gelince evet nişanlıyken sana da yapılacak ,edilecek vs vs vs ama sonuçta bir bluz -pantolon ya da elbise alıp senin de gönlünü yapmaları gerekirdi. Sözlünle çıkıp bayramlık alırdın.İnce fikirli olamamışlar .
Bana hiç alınmamıştıKonu sahibi sen sakin ol. Sözlünü de belirt eltinin adı neyse " anne, x'le çıksın şahsi şeyler sonuçta kızın gönlüne göre olsun.Belki zevklerimiz farklıdır sonra beğenmez ben zan altında kalmak istemem", de.
sana yazılıyorumBelki de konu sahibine de aldılar, hatta onunkileri de eltisi seçti.
Ama sürpriz olsun diye haberi yok.
Olamaz mı, valla olur bence.
Belki de konu sahibine de aldılar, hatta onunkileri de eltisi seçti.
Belki de konu sahibine de aldılar, hatta onunkileri de eltisi seçti.
bu yazdiginizin komik oldugunu dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz lutfen biraz daha dikkatli olun cumlelerinizi kurarken beni tanimadan bilmeden hakkimda boyle birsey demeniz bir sonuca varmaniz hata ..
Onceki konumu bilenler bilir ben sozluyum elti adayim nisanli, altinindan giysisine eltime bayramda hersey alinacak o nisanli diye, bana bir cop bile yok kirildim diye konu acmistim .. Sozlume gore ise gayet normalmis bu ben kiskanclik yapiyormusum, bizde nisan yapicakmisizda banada bayramda alinacakmis (kim ole kim kala ve biliyorsunuz digger gelin kv kendi buldu o yuzden bir ayrim var yani ben biraz dislaniyorum) neyse tamam dedim
Az once telefonda sozlum "Canim annem X(eltime) bazi esyalarini ikimizin secmemizi istiyor mesela parfum esofman gibi seyler siz alirsiniz oglum bukalp ile" demis .. su an kapatmam lazim deyip kapattim size danismak istiyorum
Sizce bu nedir? Dalga mi geciyorlar benimle anlamiyorum .. Eltime gidecek olan bayramlik hediyelerin bir kismini ben sececekmisim .. ne alaka ne gerek var amac ne :/
sozlume ne diyeyim? bu normal mi?? Lutfen siz soyleyin
Duzenleme:yorumlar ne fena ve kiskanc oldugum yonunde tesekkur ederim
asil sorum sozlume ne diyeyimde o hediyeleri ben secmeyeyim, kesinlikle istemiyorum cunku.. Lutfen bu durum icin yardimci olabilirmisiniz
Nişan ise törenle yapılır, bohça vs hazırlanır, takı takılır, alyanslar alınır, kurbanda bilezik, elbise veya kurbanlık alınır vs. Nişan masraflıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?