• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Artık Bitmiş Durumdayım... :(

Cihay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
80
25
3
32
Evet başlıkta da belirttiğim gibi. O kadar büyük birşey yaşadım ki unutmam mümkün değil, ölüyorum hergün.. iştahım kesildi yemek yemeyi yarıda bırakıyorum. hergün ağlıyorum. bakın şu dinlediklerim şarkılara ve mahfoluyorum işte bu şarkılar iyi geliyor. ölüyorum. ve en acısı bu kadar acı çektiğimi sevdiklerime de yansıtıyorum. peki ben nasıl kurtulabilirim ? ne yaparım da iyi gelir bana ? Kollarımı görmeniz lazım heryer çizik dolu. Kendime zarar veriyorum. intiharın eşiğinden dönüyorum :( lütfen yardım edin ben ölüyorum :(

Bu tur sarkilar dinlemeye devam edersen tabii ki kurtulamazsin. Biraz farkli birseyler yapin kendiniz icin.

kaç yaşındasınız ? ablanız neden böyle bir şey yaptı ?

Bu tur sarkilar dinlemeye devam edersen tabii ki kurtulamazsin. Biraz farkli birseyler yapin kendiniz icin.
Canım ben ezelden beri bu tür rap şarkılar dinlerim. Mutlu olduğumda bile. peki bana neler yapmamı önerirsiniz ?

Sevgilimden ayırdı ablam beni. Onsuz nefes dahi alamıyorum.

Ha tamam o zaman ölebilirsin. Sevgiliden ayrılmak ölüm gibi bişey. Yaşayan ölüsün böyle de zaten. Hem bir sevgili kolay mı bulunuyor, bir daha hayatına hiç kimse giremez ki. Sevgili dediğin bir kere olur, insan bir kere sever. Ondan da ayrılırsan çöpsün öl gitsin...

Şaka yapıyorum tabi ki. Dünyanın sonu değil. Ne ilişkiler bitiyor ne sevgililer mazide kalıyor. Bir gereksiz adamın arkasında bu kadar üzülmek normal değil.

kaç yaşındasınız ? ablanız neden böyle bir şey yaptı ?
22. Çünkü o sana uygun değil dedi. ona daha görmeden sapık dedi. hatta sana tecavüz bile edebilir dedi. 1 kez bile yüzünü bile görmediği, sadece fotoğrafını gördüğü insana.. benim ölümün kıyısına yaklaştığım günler sevgilim çıktı karşıma, onun sayesinde hayata tutundum. ama şimdi o gitti elimden. benim daha yaşamaya ne lüzumum var ? çok kötüyüm :( nefes alamıyorum :(

Ha tamam o zaman ölebilirsin. Sevgiliden ayrılmak ölüm gibi bişey. Yaşayan ölüsün böyle de zaten. Hem bir sevgili kolay mı bulunuyor, bir daha hayatına hiç kimse giremez ki. Sevgili dediğin bir kere olur, insan bir kere sever. Ondan da ayrılırsan çöpsün öl gitsin...

Şaka yapıyorum tabi ki. Dünyanın sonu değil. Ne ilişkiler bitiyor ne sevgililer mazide kalıyor. Bir gereksiz adamın arkasında bu kadar üzülmek normal değil.
O gereksiz biri değil benim için. o benim yaşama sebebim. ölümün kıyısına gelmişken elimden tutan tek insan :(

Erkek uye gibi bir his doğdu sanki kafaya alınıyoruz gibi ama dur bakalım.

Sevgiliden ayrılmak dünyada ki onca acı durumun içinde ölüm sebebi değil. Kendine zarar çekince sevgilin dönecek ise devam et.

kolunuzi cizik attignza gore bellki yaşınız küçük. ? neden kendinize zarar veryorsunuz ve ablanz neden ayrdi sizi? gecerli bi sebebi varmi. illaki sevyorsan uzulrsn ayrldgna ama kendine zarar vermen hic hos degl cnm

O gereksiz biri değil benim için. o benim yaşama sebebim. ölümün kıyısına gelmişken elimden tutan tek insan :KK43:

Niye bu kadar arabesk yaşıyorsun? Ölümün kıyısına gittiysen kendin istediğin için gitmişsindir. Kimsenin seni kurtarmasına gerek yok gittiğin gibi dönebilirsin.

Çok seviyor olsaydı seni ablan değil feriştahı gelse ayıramazdı. Demek ki bir eksiklik varmış.

Hem kaç yaşındasın sen, bana burdan 15 gibi göründün.

ablanız durduk yere böyle şeyler söylemiş olamaz heralde, bir hatası mı oldu sevgilinin sana ?

Bacım 22 yaşındaymissin yeminle 15 falandir diye düşünmüştüm.

Sen kesik kesik değilde bir anlam bütünlüğü içinde anlatsan da bizde ona göre devam etsek.

Evet başlıkta da belirttiğim gibi. O kadar büyük birşey yaşadım ki unutmam mümkün değil, ölüyorum hergün.. iştahım kesildi yemek yemeyi yarıda bırakıyorum. hergün ağlıyorum. bakın şu dinlediklerim şarkılara ve mahfoluyorum işte bu şarkılar iyi geliyor. ölüyorum. ve en acısı bu kadar acı çektiğimi sevdiklerime de yansıtıyorum. peki ben nasıl kurtulabilirim ? ne yaparım da iyi gelir bana ? Kollarımı görmeniz lazım heryer çizik dolu. Kendime zarar veriyorum. intiharın eşiğinden dönüyorum :KK43: lütfen yardım edin ben ölüyorum :KK43:[/QUO ayrılmadan önce neden ablala tanıştırmadın svgilini

Sevgilisinden ayrılan herkes ölseydi dünyada insan mı kalırdı be ablacım
Allah beterinden saklasın
Şimdi acının büyüklüğü ve yaşının küçüklüğü ile böyle düşünüyorsun ama zaman seni kendine getirecektir.
Hep dinlerim demişsin ama sana tavsiyem bu aralar dinleme bu tarz müziği daha da kötü olursun.
Hayatın insana neler getireceği belli olmuyor,siz hayırlısını dileyin Allah'tan...

Tahmin ettigim kisi misin yoksa? Bak guzelim eger oysan ozelden o kadar konustuk. Yapma etme kendine bunu.
Hayat o kadar guzel ki. Nefes almak o kadar guzel ki.
Bombos sebeplerle neden hemen ölümü agziniza aliyosunuz??

Back
X