• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Artık Bitmiş Durumdayım... :(

Sevgilinden ayrıldın diye intahar etmeye mi kalkıştın? Sana tek diyeceğim derdini buraya değil önce uzman bir psikoloğa dokmen, geçmiş olsun

Tahmin ettigim kisi misin yoksa? Bak guzelim eger oysan ozelden o kadar konustuk. Yapma etme kendine bunu.
Hayat o kadar guzel ki. Nefes almak o kadar guzel ki.
Bombos sebeplerle neden hemen ölümü agziniza aliyosunuz??
Canım tanımıyorum maalesef sizi ? :(

Senin ki simariklik.. ciz ciz kollarini,kes hatta sevgilin geri gelir.

Olmek istiyormus hey gidi heeey
Nefes aldigin icin sukret! Ve kendine gel

Sevgilinden ayrıldın diye intahar etmeye mi kalkıştın? Sana tek diyeceğim derdini buraya değil önce uzman bir psikoloğa dokmen, geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Ama o benim yalnızca sevgilim değildi.. yaşama sebebim. onun bana desteği ile yaşama tutundum zaten. şimdi elimden gitti .... nasıl dayanıcam ?

Kendinize fiziksel acı vermek neyi değiştirir sizin inancız var mı o vücut size emanet lütfen profesyonel yardım alın burdan kimse size yardım edemez

Kendine zarar vermeyi birak. Can kiymetli. Caresi yok mu,? Annen baban onlarla bi konussan

Biseyler yazdim geri sildim...
ablam ayirdi diye hayatim bitti diyebiliyorsun, 22 yasindaymissin bi de, birbirini gercektn seven bu yastaki iki insani ölümden baska hicbir sey ayiramaz, ya askiniz yalandi ya sen yalan söylüyorsun kusura bakma.

Arkadaşlar Allah için nolur üstüme gelmein ne olur :( ben zaten demedim ki hemen yarın intihar edip ölücem diye.. lütfen böyle yapmayın :(

22. Çünkü o sana uygun değil dedi. ona daha görmeden sapık dedi. hatta sana tecavüz bile edebilir dedi. 1 kez bile yüzünü bile görmediği, sadece fotoğrafını gördüğü insana.. benim ölümün kıyısına yaklaştığım günler sevgilim çıktı karşıma, onun sayesinde hayata tutundum. ama şimdi o gitti elimden. benim daha yaşamaya ne lüzumum var ? çok kötüyüm :KK43: nefes alamıyorum :KK43:
bak senin ondan öncede sorunların varmış. bi kere hayatla barış. hayatında kimse olmadan mutlu ve güçlü olmayı öğren. inan imkansız değil. sadece biraz hayatın içine katılman gerekiyor.
ardından sağlıklı bir ruh haliyle hayatına birini alırsın.
ayrıca büyüklerin bildiği bir şeyler vardır ablana bu kadar kızma.

Kendinize fiziksel acı vermek neyi değiştirir sizin inancız var mı o vücut size emanet lütfen profesyonel yardım alın burdan kimse size yardım edemez
Evet sonuna kadar Allah'a inancım var. Ama o an insan ne yaptığını bilemiyor işte ... bir anlık yaa :(

bak senin ondan öncede sorunların varmış. bi kere hayatla barış. hayatında kimse olmadan mutlu ve güçlü olmayı öğren. inan imkansız değil. sadece biraz hayatın içine katılman gerekiyor.
ardından sağlıklı bir ruh haliyle hayatına birini alırsın.
ayrıca büyüklerin bildiği bir şeyler vardır ablana bu kadar kızma.
tamam anlıyorum elbet bir bildiği vardır ama. yahu insan birkez tanımadan nasıl ayırmaya çalışır ? yalvarıyorum yakarıyorum olmuyorr :(

Sevgilin neden bıraktı peki?
Sevgilim beni bırakmadı ki. Beni asla bırakmaz. zaten daha ayrılmadık. ablam en kısa zamanda ayrılacaksın diye emirler veriyor işte. üstüne üstlük birde aileme hakkımda çok kötü şeyler söyleyeceğini söyleyerek tehtit ediyor.

ayrılmaktansa ablanla tanıştırsaydın madem, sevgilin nasıl kabul etti ayrılmayı. ne kadar süredir birlikteydinşz.

ayrılmaktansa ablanla tanıştırsaydın madem, sevgilin nasıl kabul etti ayrılmayı. ne kadar süredir birlikteydinşz.
Canım sevgilime daha söyleyemedim ki. o kadar karışık ki durum. yok tanışmıyor ki işte denemedim mi :(

tamam anlıyorum elbet bir bildiği vardır ama. yahu insan birkez tanımadan nasıl ayırmaya çalışır ? yalvarıyorum yakarıyorum olmuyorr :KK43:
haklısın tanımalarında fayda var elbet karar vermeden önce.
peki ablanın gerekçesi ne ? sebepsiz yere ayrıl demez herhalde.

Back
X