• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben artık boşanmak istiyorum

sevdayorgunu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
237
-54
11
25
O kadar kötüyüm ki sizden başka kimsemde yok eşim öğlene kadar yatıyor sonra geri kalkıp kahvaltı yapıp geri yattı uyudu bende sinirlendim kalk evin modunu düşürme dedim oda sövdü saydı kimseyle üst üste yatmıyorum sadece uyuyorum filan dedi bende içime attım bekledim bekledim kalkmadı çocuğun uyku saatinde yat bari dedim size göre uyuyamam benim şaun uykum geldi diye bağırdı
bende uyuynca günlerdir evde olduğundan iş yapamıyordum uyumuşken bahar termizliği yapayım o zaman dedim saatlerle uyudu kalktı temizlik yaptığım için bağırdı çağırdı bugün tembellik yapmak istemişte bende temizlik yapmışımda kendine hiç bir zararım olmadı sadece yediğimiz abur cubur paketleri vardı bunları mutfağa götürürmüsün dedim demez olaydım ağzıma etti ben artık boşanmak istiyorum ya kaldıramıyorum bende eşşek gibi bütün muhasebe fatura işlerini takip ederim ama kendinin yaptığına bak şu saat olmuş ağlayarak yatıyorum kendi yattı uyudu
dayanamıyorum artık kendimi öldüresim geliyor

Gün içinde 1saat uyuyor çalışmıyorum eşim asla çalıştırmaz çalışsamda çocuğumu kreşe güvenemem panik biriyim annemde bakarmı bakmazkı meçhul

Gittim canım onada gittim geçen ay 2kere pencerenin mermerinden indirildikten sonra gittim en az 6ay tedavi dedi ilaçları alıyorum anında istifa gün boyu hastayım bekarlığımda 60-70tane hap içip intihar etmiştim o yüzden şimdi hap içemiyorum

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi
Eşinizin 13 yıldır madde kullandığını ogrenmissiniz büyük ihtimalle bu yüzden kendinizi temizlige vermek istiyorsunuz

Sizin acil bi psikiyatriye gitmeniz gerekiyor çünkü adamın bonzai monzai die bişeyler kullandığını yazmışsınız bi yorumunuzda o evde nasıl kalıyorsunuz bebekle .siz dayak yemiştiniz kocanızdan, bitmişti her şey, çocuğunuz için bitirecektiniz patlayan dudağınızın fotoğraflarını kanıt olarak sunarak falan. noldu da barışıp bu konuya döndünüz?

Sürekli aylardır boşanmak istiyorum konuları açıyorsunuz

Son düzenleme:
Eşinizin 13 yıldır madde kullandığını ogrenmissiniz büyük ihtimalle bu yüzden kendinizi temizlige vermek istiyorsunuz

Sizin acil bi psikiyatriye gitmeniz gerekiyor çünkü adamın bonzai monzai die bişeyler kullandığını yazmışsınız bi yorumunuzda o evde nasıl kalıyorsunuz bebekle .siz dayak yemiştiniz kocanızdan, bitmişti her şey, çocuğunuz için bitirecektiniz patlayan dudağınızın fotoğraflarını kanıt olarak sunarak falan. noldu da barışıp bu konuya döndünüz?

Sürekli aylardır boşanmak istiyorum konuları açıyorsunuz
Evet boşanamıyorum çünkü 😪ne ailem ne maddiyatım hiç bişeym yok

Esnaf eleman almış ne güzel onlar çalışıyor bu yövmiye verip evde duruyor
IMG_9743.webp

Şu hayatta kalmamın tek sebebi oğlum zaten herşeyim o benim sırf onun için katlanıyorum bu dünyaya
Bu şekilde de güzel bi hayat sunmuyorsunuz baba madde bagımlısı evde yatıp duruyor anne intihara meyilli piskoloji altüst temızlık hastası olmus normal mi sizce bu bi bebek için uygun bir ev ortamı mı ?
Merak ettiğim bende mi sorun var bugün ki tartışmamızı yorumlarsanız anlayamıyorum artık ya
Kocanıza öfkelisiniz temizlik bahaneniz sadece

Olası ihtimaller:

Ben olsam napardım?

Dışarı çıkıp gezmene karışıyor mu? Zaten uyuyormuş. Dünyadan haberi olmaz. Çocuğunla çık. Gez. Dolaş. Hava al. Temizlik yapmak zorunda değilsin. Arkadaşlarınla otur. Çay iç. Kek börek ye.

Sana para veriyor mu? Veriyorsa, paran varsa market market gez. Açılırsın. Bir şeyler al, ye iç.

Boşanamam ama boşanmak istiyorum deyip dakka başı aynı konuları konuşacağına boşanmayacağını kabullen. Madem boşanamıyorsun, varsa adamın parası çatır çatır yemeye bak. Keyfine bak.

Kendini onunla eve kapatma.

Olası ihtimaller:

Ben olsam napardım?

Dışarı çıkıp gezmene karışıyor mu? Zaten uyuyormuş. Dünyadan haberi olmaz. Çocuğunla çık. Gez. Dolaş. Hava al. Temizlik yapmak zorunda değilsin. Arkadaşlarınla otur. Çay iç. Kek börek ye.

Sana para veriyor mu? Veriyorsa, paran varsa market market gez. Açılırsın. Bir şeyler al, ye iç.

Boşanamam ama boşanmak istiyorum deyip dakka başı aynı konuları konuşacağına boşanmayacağını kabullen. Madem boşanamıyorsun, varsa adamın parası çatır çatır yemeye bak. Keyfine bak.

bunlar evet görünüşte güzel şeyler , ama konu sahibesinin bence maddiyattan çok duygusal eksikliği onu bu hala getirmiş
Maalesef saydıklarınızın hiç biri ruhunu , duygusal yıkımını kapatmaya yetmeyecektir.

İnsan yeri gelip bir eşine sarılıp ,
bir omzuna kafasını dayayıp hayatın yükünü paylaşmak istiyor

Olası ihtimaller:

Ben olsam napardım?

Adam madde bagımlısı evde bebek var
bunlar evet görünüşte güzel şeyler , ama konu sahibesinin bence maddiyattan çok duygusal eksikliği onu bu hala getirmiş
Maalesef saydıklarınızın hiç biri ruhunu , duygusal yıkımını kapatmaya yetmeyecektir.

Olası ihtimaller:

Ben olsam napardım?

Hiç bişeye karışmaz geçen ayda araba aldı hediye etti ama gram sevinemedim çünkü diğer arkadaşın dediği gibi duygusal açlıkta olunca hiç bişey seni tatmin etmiyor maalesef ama dediğiniz şeyleri de yapmak aslında belkide ona buna noluyor beni umursamamış diyebilir aslında dünde sizin dediğiniz gibi yapayım dedim bu seferde bir kaza yapsam Allah korusun sen benden habersiz çıktın da şöyle böyle derse diye düşündüm

O kadar haklısnız ki maddiyatla alakalı hiç problemim yok çok şükür sadece duygusuz oluşu merhamettisizliği beni bitirdi bazen sarılıp saatlerce ağlayıp içimi boşaltmak istiyorum

Olası ihtimaller:

Ben olsam napardım?

Ah keşke çatır çatır yiyebilsem ama aile yetişme tarzımdan bunu yapamıyorum nerde ucuz bişey var ona giderim

Gidemiyorsan evde takışıp durma adama. Dayak var bi de kapı önüne koyulursun perişan olursun.şimdilik evde duruyor diye kızıyorsun ilerde eve gelmiyor diye düşünür durursun. Kimse bana kızmasın. Kalmayı tercih eden anlaşma yollarını bulsun. Kavga gürültü çocuğun aklıyla oynamayın. Zorundayım diyorsan seviyorsan yeniden tanışmış gibi yeniden başla.

Back
X