Gidicem zaten ama malesef dünyanın tüm psikologlari toplansa da bu kini içimden atacagimi hiç zannetmiyorum. Zira çok çok zor kin tutarım hatta bunlardan önce bir kişiye kin tuttum bugüne kadar iste tuttum mu da daha gitmiyor kinim.
Ben buna prenses sendromu diyorum. Bahsettiğiniz şeyin adı hayat. Her zaman sevdiğimiz insanlarla muhatap olamayız. Hele evliliklerde. Eşiniz sizi her hafta ailesini görmeye mecbur bıraksaydı hak verirdim belki ama böyle birşey yok. En son üç ay önce gördüğünüz birileri için koca kadın nasıl hastalandınız anlam veremedim. Yaşadıklarınız da çok travmatik şeyler değil siz söylüyorsunuz. Kendi ailenizde bile bazen neler oluyor değil mi. Kızmayın konu sahibi bazen insan kendi kendinin psikologu olmalı. Hiç ani ölüm gördünüz mü yakınınızda. Allah göstermesin bir dakikada kökünden değişebilecek hayatlarımızda inanın bahsettiğiniz sorun dert bile değil. Ha yine de kocamı ayda yılda bir göreceğim insanlar için bırakırım diyorsanız daha fazla da devam etmeyin hastalığınız ilerlemesin.Hayat kısa gece bıraktığımız hayatı sabah aynı şekilde bulamıyoruz. İnsan ilişkilerinde bu derece tahammülsüzlük de, politik ya da iki yüzlü olmamak değil hayat karşısında zayıf kalmaktır. Dilerim kendinizi iyileştirip yuvamız kurtarırsınız.
Bu kişilik yapınızı törpülemediğiniz sürece evliliğinizde huzur bulmanız zor.Belki sorunlari sana anlatsan o da sorun mu dersin ama ben sorun yapıyorum. Bu biraz da benim kisiligimle alakalı birinden soguduysam olsem o kişiyle görüşmem bir araya gelmem bu babamın oğlu olsa bile. Politik olamam mis gibi yapamam yapamiyorum yani. Ben bu insanlardan soğudum iyi de deseler batıyor.
Gidicem zaten ama malesef dünyanın tüm psikologlari toplansa da bu kini içimden atacagimi hiç zannetmiyorum. Zira çok çok zor kin tutarım hatta bunlardan önce bir kişiye kin tuttum bugüne kadar iste tuttum mu da daha gitmiyor kinim.
Icinizdeki kin duygusu en cok size zarar veriyor , o kin tuttugunuz insanlara hicbirsey olmuyor
Ben bunu hic anlayamiyorum, insan neden kendisine bu kadar zarar verir ki? Kendiniz bas edemiyorsaniz bu durumla psikolog destegi alin , anlattiginiz tabloda siz hic normal degilsinix , hayati bosu bosuna kendinize zehir ediyorsunuz
Sizi cok iyi anlıyorum gercektenIyi geceler. Şimdiden rahat batması, aile yuzunden bosanilir mi falan diyecekler bilsinler ki gerçekten artık sağlığımı olumsuz etkilemeye başladı.biraz uzun olabilir şimdiden k.bakmayın.
Eşimle severek evlendik. Gerçekten gözümün içine bakan biri. Sürekli alttan alır, sever sayar iyi bir estir. Geçmişte ailesiyle sorunlar yaşadık yuzgoz olduk belki kucuk bir kisminda gorece kusurlu taraf bendim. bi de bu sorunlar belki başkaları yaşasaydı umursamazdi bile ama ben taktım. Hem de acayip şekilde. Esim geçmişte yasanan sorunlarda pasif kaldı . O ise pasif kalmadigini sadece tepkisini yanimda vermediğini söylüyor yani tepki verdigini ama benim gormedigimi soyluyor.
Neyse ben unutamiyorum yaşananları ve artık sağlığımı olumsuz etkiliyor. Bugün ailesiyle görüştük benim yaşadığım stresten nefesin kesildi midem bulandı lavaboya zor yetistim. Ben bu insanları gormedigimde uzak oldugumda eşimle cocugumla çok mutluyum sorunun yok. Ama bunları görünce tüm iç huzurum, aile huzurum kaçıyor. Gorusmiyim desem esim tamam der ama evimde bunun huzursuzluğun esim dolayısıyla yine yasarim. Napiyim ben artık panik atak, anksiyete belirtileri vermeye başladım asamıyorum.
Yüzde yüz unutma gibi birşey söz konusu değil zatenO zaman tedavi pek de başarılı olmadı diyebilir miyiz? Ya da başarılı olduysa ne yönde başarılı oldu? Allah yardimcimiz olsun.
Hiç birşey yapmadılarsa bu durumda siz bazı şeyleri yanlış anlayıp yanlış yorumlayıp kin duymaya başladınız sanırımHic bisey yapmadilar ama dedim ya ben soğudum bi kere. Zoraki görüşmek bana zulüm.
Yaptıkları beni kendilerinden soğuratak benim için büyük şeyler. Belki başkaları için küçük. Ama benim icin buyuk. Kaldi ki esim de geçmişte bu olaylar olurken bu noktaya görünmemesi için önlem almadı pasif kaldı.
Ailemle görüşmek esimin sağlığını olumsuz yönde etkileyecekse gorusmesin. Hatta esime söylüyorum ben ailemle gorusmiyim dilersen misilleme yap sen de benimkilerle gorusmeKusura bakmada bana hiç normal gelmiyor bu durum. Eşin senin aileni eve sokmasa, görünce krize girse falan ne hissedersin. Ayrıca bundan boşandın diyelim, yeni karşına çıkacak kişininkiler nolacak, canımı sıktılar yüzlerini görmeyim olmuyor
Bunlardan başka kin tuttuğum kimse yok.yaşadıklarım benim için basit değil ciddi soguma sebepleri. Ama başkaları için belkibasittir. Zira burada okuduğum konularda benzer sorunları yaşayanlara boşver deniliyor zaman zaman ama kesinlikle benim için basit değil.Yanılıyorsunuz , çok zor kin tutmuyorsunuz, zira yaşadığınız basit olaylarda bunu yasamazdiniz.
Bu insanları gormedigimde sorun yok. Bunları oturup dusunmuyorum.aklıma bile gelmiyor ama görünce işler değişiyor. Ben de huzur kalmıyor.Icinizdeki kin duygusu en cok size zarar veriyor , o kin tuttugunuz insanlara hicbirsey olmuyor
Ben bunu hic anlayamiyorum, insan neden kendisine bu kadar zarar verir ki? Kendiniz bas edemiyorsaniz bu durumla psikolog destegi alin , anlattiginiz tabloda siz hic normal degilsinix , hayati bosu bosuna kendinize zehir ediyorsunuz
Beni hiçbiri paklamaz gibi. Ben gormezsem huzura ericem. Allah sizin de yardimciniz olsunDisardan konulari okuyordum.
Sırf bunu yazmak için girıs yaptım..
Bian ben mi konu açtim acaba diye düaundum çunku noktasi noktasina kelimesin kelimesine ayni durumdayim.
Bende ne yapacagimi bilmiyorum.
Psikolog paklamaz beni psikiyatri ye gtmeyi daunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?