Ben artık bununla bas edemiyorum..psikolog mu? aile danışmanı mi? Boşanmak mi?

Bu insanlar anam değil babam değil kardeşim değil. Gorusmezsem aklıma gelmiycek insanlar.

Aynı beni, eşimi ve ailesini anlatmışsın.

Ben ciddi bir hastalık ile aklımı başıma aldim ve eşime " artık ya görüşmeyeceğim ya bosanacagim, sağlığım herşeyden önemli" dedim ve artik görüşmüyorum, onlarda gelmiyor bende gitmiyorum, eşim düzenli olarak gider, çocukları ya tatilinde gönderirim, bu kadar....

Yakın zamanda bebeğim oldu, gelmelerine izin vermedim mesela, "sütten kesince al götür görsünler" dedim

Anlattiklarinizda kendimi gördüm. Ben de yaşadığım problemler sebebiyle bir daha hic gorusmek istemiyorum bense de takıntı haline geldi aklimdan silip atamıyorum gorunce butun cinlerim tepeme çıkıyor. Her seyi bastan tekrar yaşıyorum sanki. Ama onlar olmasa baska bi problemimiz yok cok şükür. Bazen de soyle diyorum her insan hayatinda biseylerle sınanır bizim de sinavimiz bu yonde demek ki buna da sukretmek gerek belki de farkedemiyorum diye aklimdan geciyor beni rahatlatan tek nokta bu açıkçası

Iyi oldunuz mu peki?

Konuyu dagitmak istemem ama sormadan edemedim. Görüşmek istemediginiz insanlara çocuklarınızı nasil gönderiyorsunuz bu mesela benim icin inanilmaz bir tabu bunu nasıl aşabiliyorsunuz merak ettim

Bu insanlar anam değil babam değil kardeşim değil. Gorusmezsem aklıma gelmiycek insanlar.
Sizinki daha kötü işte.Gorusmediginiz kişiler ne çok yer etmiş beyninize.
Kesin bir kac seans uzman yardımı alın.
Olaylara bakışınız değişsin.
Kendinize de yazık değil mi?
Sürekli kafa dolu nereye kadar?

Ben bugün eşimle ciddi ciddi konuştum dün niye modemin bulandigini anlattım artık bünyenin tepki verdiğini kaldırmadığını anlattım. Tamam görüşme dedi ama insallah sözünde durur

Konuyu dagitmak istemem ama sormadan edemedim. Görüşmek istemediginiz insanlara çocuklarınızı nasil gönderiyorsunuz bu mesela benim icin inanilmaz bir tabu bunu nasıl aşabiliyorsunuz merak ettim
Çocuklarımın herkesin sevgisini tatmasi gerektigini düşünüyorum...Babaanne, dede sevgisi eksik kalmamalı hayatlarında, ilerde beni suclamamalilar....

Kv ve kp bana kötüler ama çocuklarımı çok nazlarlar,kp omuzundan indirmek mesela..

Eşimde iyi ilgilenir, aklım onlarda kalmaz...o arada bende bekar bekar tatil yaparım...

Görmeyince dusunmuyorum aklıma gelmiyorlar. Görüştüm böyle oldu. Ben mi anlatamıyorum acaba. Zorla zoraki görüşüyorum istemiyorum. Bilmem anlatabildim mi?

BEn de söyle diyeyim. Yanı bir iki görüşünce idare ediverin. Sizinle ayni evde kalmıyorlar ya. Sağlığınız hiç bir şeyden önemli değil. Her şey insanlar içindir. Kendinize hakim olu ve yuvanıza sahip çıkın. Bu insanlar bugün var yarın yoklar . Genel olarak erkek ler icin ailelerine laf söyletmezler.

Senin istemediğin isimle sorduğunda, sende kendi koyduğun beğendiğin isimle cevap vereceksin...

Görmeyince dusunmuyorum aklıma gelmiyorlar. Görüştüm böyle oldu. Ben mi anlatamıyorum acaba. Zorla zoraki görüşüyorum istemiyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Ya kaç yaşındasınız bilemiyorum çizginizi belirleyin, eşinizle kesin ve net konuşun... sağlığınız bozulmadan önleminizi alin...

Hic gorusmemek mumkun degil esinin ailesi sonucta imkan varsa sehir degistirin uzakta olunca surekli gorusulmuyo

Pardon şimdi anladım.
Zorla görüşüyorsanız işiniz daha zor elbette.
Size ne yaptılar bilmiyorum ama Kimsenin ahı yerde kalmıyor.
Allah'a havale edin bazı kimseleri.
Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.

Senin istemediğin isimle sorduğunda, sende kendi koyduğun beğendiğin isimle cevap vereceksin...
Ya gercekten öyle yapıyorum ama yinede cok üzülüyorum ,cok zoruma gidiyo
Bu kadar mı beni hesaba almıyolar.ewet almıyolar ama neden eşime sorunca “ailem sana cok deger veriyo bla bla “konusuyo.offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…