Bu insanlar anam değil babam değil kardeşim değil. Gorusmezsem aklıma gelmiycek insanlar.Bak ben 15 yasında annemle ilgili bir durum yaşamıştım çok çok üzüldüm çok taktım bu durumu hep taktım 15 sene boyunca.
Tavsan dağa küsmüş dağın haberin olmamış.Annemin umrunda olmadı ama ben takintimdan dolayı çok ağır okb hastası oldum.
Şimdi psikoterapi görüyorum.Yeni yeni iyilesiyorum.Psikoterapi olaylara biraz daha farklı bakmamı sağladı.
Asamadiginiz problem neyse bir uzmandan yardım alın tavsiye ederim.Belki kafaniza taktığıniz durum o kadar da önemli bir şey değil.
Aynı beni, eşimi ve ailesini anlatmışsın.Iyi geceler. Şimdiden rahat batması, aile yuzunden bosanilir mi falan diyecekler bilsinler ki gerçekten artık sağlığımı olumsuz etkilemeye başladı.biraz uzun olabilir şimdiden k.bakmayın.
Eşimle severek evlendik. Gerçekten gözümün içine bakan biri. Sürekli alttan alır, sever sayar iyi bir estir. Geçmişte ailesiyle sorunlar yaşadık yuzgoz olduk belki kucuk bir kisminda gorece kusurlu taraf bendim. bi de bu sorunlar belki başkaları yaşasaydı umursamazdi bile ama ben taktım. Hem de acayip şekilde. Esim geçmişte yasanan sorunlarda pasif kaldı . O ise pasif kalmadigini sadece tepkisini yanimda vermediğini söylüyor yani tepki verdigini ama benim gormedigimi soyluyor.
Neyse ben unutamiyorum yaşananları ve artık sağlığımı olumsuz etkiliyor. Bugün ailesiyle görüştük benim yaşadığım stresten nefesin kesildi midem bulandı lavaboya zor yetistim. Ben bu insanları gormedigimde uzak oldugumda eşimle cocugumla çok mutluyum sorunun yok. Ama bunları görünce tüm iç huzurum, aile huzurum kaçıyor. Gorusmiyim desem esim tamam der ama evimde bunun huzursuzluğun esim dolayısıyla yine yasarim. Napiyim ben artık panik atak, anksiyete belirtileri vermeye başladım asamıyorum.
Anlattiklarinizda kendimi gördüm. Ben de yaşadığım problemler sebebiyle bir daha hic gorusmek istemiyorum bense de takıntı haline geldi aklimdan silip atamıyorum gorunce butun cinlerim tepeme çıkıyor. Her seyi bastan tekrar yaşıyorum sanki. Ama onlar olmasa baska bi problemimiz yok cok şükür. Bazen de soyle diyorum her insan hayatinda biseylerle sınanır bizim de sinavimiz bu yonde demek ki buna da sukretmek gerek belki de farkedemiyorum diye aklimdan geciyor beni rahatlatan tek nokta bu açıkçasıBelki sorunlari sana anlatsan o da sorun mu dersin ama ben sorun yapıyorum. Bu biraz da benim kisiligimle alakalı birinden soguduysam olsem o kişiyle görüşmem bir araya gelmem bu babamın oğlu olsa bile. Politik olamam mis gibi yapamam yapamiyorum yani. Ben bu insanlardan soğudum iyi de deseler batıyor.
Iyi oldunuz mu peki?Aynı beni, eşimi ve ailesini anlatmışsın.
Ben ciddi bir hastalık ile aklımı başıma aldim ve eşime " artık ya görüşmeyeceğim ya bosanacagim, sağlığım herşeyden önemli" dedim ve artik görüşmüyorum, onlarda gelmiyor bende gitmiyorum, eşim düzenli olarak gider, çocukları ya tatilinde gönderirim, bu kadar....
Kötü hastalıktı, atlattım ama yeniden tekrarlama ihtimali var....Iyi oldunuz mu peki?
Konuyu dagitmak istemem ama sormadan edemedim. Görüşmek istemediginiz insanlara çocuklarınızı nasil gönderiyorsunuz bu mesela benim icin inanilmaz bir tabu bunu nasıl aşabiliyorsunuz merak ettimAynı beni, eşimi ve ailesini anlatmışsın.
Ben ciddi bir hastalık ile aklımı başıma aldim ve eşime " artık ya görüşmeyeceğim ya bosanacagim, sağlığım herşeyden önemli" dedim ve artik görüşmüyorum, onlarda gelmiyor bende gitmiyorum, eşim düzenli olarak gider, çocukları ya tatilinde gönderirim, bu kadar....
Yakın zamanda bebeğim oldu, gelmelerine izin vermedim mesela, "sütten kesince al götür görsünler" dedim
Sizinki daha kötü işte.Gorusmediginiz kişiler ne çok yer etmiş beyninize.Bu insanlar anam değil babam değil kardeşim değil. Gorusmezsem aklıma gelmiycek insanlar.
Ben bugün eşimle ciddi ciddi konuştum dün niye modemin bulandigini anlattım artık bünyenin tepki verdiğini kaldırmadığını anlattım. Tamam görüşme dedi ama insallah sözünde dururAnlattiklarinizda kendimi gördüm. Ben de yaşadığım problemler sebebiyle bir daha hic gorusmek istemiyorum bense de takıntı haline geldi aklimdan silip atamıyorum gorunce butun cinlerim tepeme çıkıyor. Her seyi bastan tekrar yaşıyorum sanki. Ama onlar olmasa baska bi problemimiz yok cok şükür. Bazen de soyle diyorum her insan hayatinda biseylerle sınanır bizim de sinavimiz bu yonde demek ki buna da sukretmek gerek belki de farkedemiyorum diye aklimdan geciyor beni rahatlatan tek nokta bu açıkçası
Çocuklarımın herkesin sevgisini tatmasi gerektigini düşünüyorum...Babaanne, dede sevgisi eksik kalmamalı hayatlarında, ilerde beni suclamamalilar....Konuyu dagitmak istemem ama sormadan edemedim. Görüşmek istemediginiz insanlara çocuklarınızı nasil gönderiyorsunuz bu mesela benim icin inanilmaz bir tabu bunu nasıl aşabiliyorsunuz merak ettim
Görmeyince dusunmuyorum aklıma gelmiyorlar. Görüştüm böyle oldu. Ben mi anlatamıyorum acaba. Zorla zoraki görüşüyorum istemiyorum. Bilmem anlatabildim mi?Sizinki daha kötü işte.Gorusmediginiz kişiler ne çok yer etmiş beyninize.
Kesin bir kac seans uzman yardımı alın.
Olaylara bakışınız değişsin.
Kendinize de yazık değil mi?
Sürekli kafa dolu nereye kadar?
Senin istemediğin isimle sorduğunda, sende kendi koyduğun beğendiğin isimle cevap vereceksin...Sizi cok iyi anlıyorum gercekten
Bende isim konusu yüzünden boşanma noktasına gelmiştim
Cewremde ve kk da herkes niye bu kadar takıyosun boşver ne derlerse desinler dedi ama olmuyo işte
Dün görümcemle tlfnda konuştum bana inat yüne istemedigim isimle kuzımı sordu.içimden ya sabır dedim ama artık onlar yüzünden huzurumu bozmamaya calısıcam
Ne güzel eşiniz gayet sewecen anlayışlıymış
Üçüncü şahıslar için yuvanızı bozmayın,bi kaç yıl sonra eminim niye bunları kafaya bu kadar cok takmışız diycez
Ya kaç yaşındasınız bilemiyorum çizginizi belirleyin, eşinizle kesin ve net konuşun... sağlığınız bozulmadan önleminizi alin...Görmeyince dusunmuyorum aklıma gelmiyorlar. Görüştüm böyle oldu. Ben mi anlatamıyorum acaba. Zorla zoraki görüşüyorum istemiyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Pardon şimdi anladım.Görmeyince dusunmuyorum aklıma gelmiyorlar. Görüştüm böyle oldu. Ben mi anlatamıyorum acaba. Zorla zoraki görüşüyorum istemiyorum. Bilmem anlatabildim mi?
Ya gercekten öyle yapıyorum ama yinede cok üzülüyorum ,cok zoruma gidiyoSenin istemediğin isimle sorduğunda, sende kendi koyduğun beğendiğin isimle cevap vereceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?