ben artık hiçkimseyim..

Riyma

So WTF ?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
613
102
73
sadece dudaklarından birşeyler dökülsün istersin bazen sadece dökülsün
herşey okadar anlamsızki ne ait olduğum bir insan var ne ait olduğum bir yer herşey herkes bi okadar yabancı
alakasız birşekilde tutup fırlatılmışım sanki hiçkimsesiz olmanın verdiği ızdırabı kelimelere sığdıramıyorum herşeye sahibken birden bire kimsesiz kaldım
ne aile ne arkadaş ne yar bir senede takla attı herşey yuvarlanıp gidiyorum
sevildiğimi kimse için önemli olduğumu düşünmüyorum artık
varla yok arasında bir nesne oldum
aç acizce sevgi bekleyen zavallı gibi..
bir saç okşanmaya güzel bir söze muhtaç gibi kendi kendime yetememekten nefret ediyorum kendimi doyuramamktan nefret ediyorum .
niye ben sevemiyorumki kendimi ben bana niye yetemiyorum ki niye hep bir dış sevgiye ihtiyacım var
içim çıktı ağlamaktan..
burdayım şimdi sizlerleyim

Dostum neden başka sevgilere ihtiyaç duyuyorsun ki sen kendine değer vermez kendini sevmezsen bunu başkalarından bekleyemezsin.
İsterse annen olsun önce can sonra canan yani herkes için önce kendisi vardır.
Hatta bazen en sevdiğin sana zarar verir.

herkes çok zarar verdi zaten .
çok yalnızım
kimse için bir önemim yokki ..

anlıyorum seni.hissettiklerini bende hissediyorum insan tutunacak bi dal arıyor ama malesef.galiba buna alışmaktan başka çaremiz yok.insan nelere alışmıyor ki

herkes çok zarar verdi zaten .
çok yalnızım
kimse için bir önemim yokki ..

Öncelikle başkalarından beklentilerin varsa bunların hepsini unut.
kendini sev, birşeyleri kendin için yap sonra zaten sen izin vermedikçe kimse seni üzmez.
Sevilmiyorum deme artık seni seven bir Rabbin var -eğer inançlıysan- sen ona sığın gerisi hikaye.
Ben seviliyorum -sanıyorum- da ne oldu? Haketmediğim muameleleri gördüm.
İnsanlar çok değişik yapcak bişey yok

Canım ayrıca belki zannettiğin gibi değildir.
İnsan bazen düşünür bu sadece bir dönemdir belki senin için.
Geçicidir belki sen yaşadığın olumsuz şeyler yüzünden böyle karamsar oldun.

Unutma:Muhakkak her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.

Herşeyim vardı diyosunuz,neolduda herşeyinizi kaybettiniz
insanların sizi değersiz gördüğünü düşünüyosunuz?

evet arkadaş doğru söylemiş kimseden bişi bekleme ve böyle bir beklentin olmayınca incinmezsin kırılmassın.
boşuna dememişler.'sıcak bir ele ihtiyaç duyduğunda öteki elini tut,kimseden fayda yok bu devirde'

Son düzenleme:
kimsenin seni sevmesi önemli olmamalı bence, önemli olan kendini sevmen
bu devırde sağ kolun bile
sol kola faydası yok.

Herşeyim vardı diyosunuz,neolduda herşeyinizi kaybettiniz
insanların sizi değersiz gördüğünü düşünüyosunuz?

çok sevdiğim biri vardı
bir senedir yok .
o gidincede seven kimse kalmadı zaten .
en yakın arkadaşımla ayrı şehirleri kazandık oda gitti
aramasam arayıp sormuyorum kimseiçin varlığı biişi ifade etmeyen bir insan oldum işte

yaş kaç kızım arkadaş falan hikaye sen düşünce herkes bi tekme atıyor.tecrübeyle sabit.sen kendi kendine yetebilmeyi öğren ayaklarının üstünde dur.gerisi gelir

yetmiyor işte yapayalnız kalıyorsun ..

kendinle başbaşasın ya, hala nasıl yalnız olduğunu söylersın
sen önce kendine değer ver, önce kendini sev
sonra seni sevmelerini ve değer vermelerini bekle.

kendine değer verdiğini insanlar görsün ki, onlarda değer versınler.

yaş kaç kızım arkadaş falan hikaye sen düşünce herkes bi tekme atıyor.tecrübeyle sabit.sen kendi kendine yetebilmeyi öğren ayaklarının üstünde dur.gerisi gelir

yaş 20 işte ......

çok canım yanıyor abla ...

yaş 20 işte ......

daha çok gençsin en büyük dertlerin bunlar olur inşallah başka hiçbi derdin olmaz hayatında.
ben de çok yalnızım Allahtan başka hiç kimsem yok ve bana yetiyor.kolay mı hayır.ama sağlığımdan olmamam lazım.çünkü bana kimse bakmaz.ana yok baba yaşlı ben ona bakıyorum.hayatımda ki en büyük kazıkları en yakın arkadaşlarımdan. alasınıda kardeşimden yedim.kimse kimseye acımıyor.dediğim gibi düşene tekme atıyorlar sadece ben insanlara ne değerler verdim.ne iyilikler yaptım hiçbirinin karşılığını göremedim.sende sadece kendini sev.annen ve babandan başka kimseyi özleme..

sorununuda anlatmıyorsun ama
bu düşüncelerine neden olan şey nedir?

üniversiteyi kazandım ailemden ayrıldım
erkek arkadaşım vefat etti
en yakın arkadaşım dostum başka bir ili kazandı.
tanımadığım bir ilde tanımadığım insanlarlayım
sadece biraz ilgi istiyorum busefer sürekli ilgi isteyen şımarık bir çocuk muamelesi görüyorum
benle konuşmuyor olmanın eksikliğini hisseden kimse yok artık o gittiğinden beri .
bazen birşey kaybedersin o birşey herşeydir hiçbirşeyin kalmaz ve yine bazen birini kaybedersin o biri herkestir hiçkimsen kalmaz .
okuldakiler evdekiler herkes yabancı alakasızca atıldım kaldım burda

yapacağın şey, okulunu bitirmek.
her şey arkadaş değildir.
şuan senın için en lazım olan şey, eğitimin...yoğunlaş okuluna
zamanla her şey yoluna gırer. hiçliğinden kurtulmak istiyorsan, okulunu bitirmeye bak.

toprağı bol olsun
ama olan ve ölene çare yok maalesef.

Son düzenleme:
Biz insanlar insanlara muhtac degiliz. Bunu unutma. Rabbimiz var. Biz sadece ona muhtaciz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…