Ben artık kafayı yedim ya 😞

Tabi ki garantisi yok. Zannetmiyorum zaten kestiğimde uyuyacağını :)) ki ben de onun hakkı olan birşeyi kesmeyi düşünmüyorum 2 yaşa kadar emziricem. Gece beslenme olayını azaltarak kesebilirsem iyi olur sadece. Dün gerçi sadece sabah emdi bir defa. Onun başka derdi var ama çözemiyorum :)

Merhaba,ben gece yatmadan önce yesirip sonra bineron veriyorum çünkü sütğm azaldı ve bu sebepten dolayı sürekli uyanıyordu. Bende bu şekilde şyice doyurup uyutuyoeum. Uyandığında ben emzirmeye çalışsam yine emmiyor yani derdi bu değil. Bir dönem sabah 5 de yçuyanıp yine emzirip yatırıyordum ama şuan saatlerce ayakta sallıyorum yerine koyduğum zaman uyanıyor yanımda dahi olsa da.
Yürüme ile alakalı olduğunu düşünüyorum

Tam bitti diyorum yenisi çıkıyor şimdi de bir azı diş cıktı diğeri geliyor ama çıkması bir ayı bulur. Bir yasindan sonra duzelir diyordum daha beter oldu. Umutlarim 2 yasa kaldi artık :)

Yüklenmek mı gerçekten yüklendiğimi mı düşündünğz bu yazında?
Her gece rutini var. Park yemek banyo ve uyku.
Yani yuklenmek derken hani kizip yastiga biraz hizli koydum dediniz ya ondan bahsediyorum. Benim oglan 19 aylik ben daha diş sikintisini cekmedim masaAlah. Aksam 11de yatar oglene kadar uyur uyanmadan. Valla cevremde boyle duydukca gördükçe sukrediyorum halime insallah ikinci cocuk olunca basima gelmez. :))

Valla vardır bir dertleri diye süşünüyoeum ama bitmiyor olması yoruyo :))
Bitmiyo maalesef. Diş dedik, çiş dedik, gaz dedik, o dedik, bu dedik yok bitmiyo. Bu kadar dert de olmaz ki; milletin ne akıllı, ne sakin, ne uyumlu çocukları var ya görünce öyle kıskanıyorum ki.

Yaa işte yaşamadınız tabi :)) ya böyle diyen annelere düşman kesiliyorum vallahi ben gaz bitti dişle uğraştım aylardır. Üf hayatımda böyle işkence görmedim ki evet o konuda haksızım ne olursa olsun yapmamalıyım bunu. Gelişimi böyle demek ki ama uykusuzluk zor bakın daha 10 dk önce yerine götürdüm ve uyandı hemen. Tam dedik eşimle diziyi izleyelim

Bitmiyo maalesef. Diş dedik, çiş dedik, gaz dedik, o dedik, bu dedik yok bitmiyo. Bu kadar dert de olmaz ki; milletin ne akıllı, ne sakin, ne uyumlu çocukları var ya görünce öyle kıskanıyorum ki.
Ben de imreniyorum sadece uyku konusunda imreniyorum yaramazlık hepsi yapıyor. Küçücük bebeklerin siniri mı olur diyordum tabi ki oluyor gelişimleri böyle.

Tam bitti diyorum yenisi çıkıyor şimdi de bir azı diş cıktı diğeri geliyor ama çıkması bir ayı bulur. Bir yasindan sonra duzelir diyordum daha beter oldu. Umutlarim 2 yasa kaldi artık :)
Ah o 1 yaş sonrası düzelir umudu beni bu hallere getirdi azılar bizde kolay çıktı da köpek dişleri fena. 2 ay resmen gün aydığında uyuduk sonra 2 gün düzeldi böyle oldu yine.

Sizi korkutmak istemem ama ilk oğlum 5 yasina kadar uykusuz bi cocuktu deliksiz uyudugu gece sayilidir ama ikinci oglum cok uykucuydu 6 yasinda hala yanima alinca hemen uyur bana cekmis uykucu ama buyuk oglum 13 yasinda hala uykusu azdir aksam 12 de de yatsa sabah 6 da uyanir hastalansa sabaha kadar uyuyamaz uykusu az demem o ki karakteriyle alakali biraz gunduz uyudugunda siz de uyuyun en azindan geceye hazirlikli olursunuz ama büyüyolar siz de unutusuyosunuz ben ikinciyi asla.yapmam bu ne boyle zombi gibi diyodum 6 yil sonra ikinciyi doğurdum

neden acaba ya bi skıntısı var belliki rüya falan mı gördüde korktu acaba

neden acaba ya bi skıntısı var belliki rüya falan mı gördüde korktu acaba
Hiç anlamıyorum ya. Biraz önce uyuttum uyandı yine 10 dk sonra. Şimdi eşim uyuttu bakalım ne kadar sürecek geçecek elbette. Bu gece telefonu alıp kulaklığı takıp dizi izlemeyi planlıyorum en aZından gerilmem uyutmaya uğraşırken

Ya size verecek tavsiyem yok ama nedense kızınız içinde üzüldüm hep ağlama hep huysuzluk onu da etkiliyordur. Her gün her gün çocuğun bi derdi olabilir mi acaba? Acaba odası varsa sevdirmeye çalışsanız işte annem burası senin odan yatağın burda uyuyalım fln diye. Gecede burda yatacağız ne bileyim küçük daha ama yine de anlıyorlar elbet yapıyorsunuzdur da. Üzüldüm ya. Hem size hem bebeğinize. İnşallah çabucak atlatırsını da rahatlarsanız. Allah yardımcınız olsun.

Birlikte neden uyumuyorsunuz?Kizim 12 aylik ve gece cok uyandigi icin cozumu yanimda yatirmakta buldum.Alisir diye korkmayin, daha kucuk o ara sira kokunuza size ihtiyaci var.

Ben ağlıyor yazmadım yalnız uyumuyor yazdım :) bütün gün ağladığını nereden çıkarttınız? Gündüz hep keyifli. Dans ediyor yürüyor gülüyor. Sadece gece uykuları sorunlu yazdım.
Bu gece hayret ettim 4:15 de uyandı bitek emzirdim şimdi de uyutmaya uğraşıyorum ama uykumu aldım resmen :)))

Birlikte neden uyumuyorsunuz?Kizim 12 aylik ve gece cok uyandigi icin cozumu yanimda yatirmakta buldum.Alisir diye korkmayin, daha kucuk o ara sira kokunuza size ihtiyaci var.
Hayır alışır diye korkmuyorum,aksine yanımda da yatırdım ama bir faydası olmadı. Ben zaten odayı 8 aylıkken ayırdım alışık yani ayrı uyumaya. Sorunu bu olsa yanımda uyurdu :))
Yanımda yatırdığımda hiç uyumuyo ayakta olduğu sürece. Neyse bugün 4:15 e kadar hiç uyanmadı ve ben inanılmaz dinlendim

Boş yere mı yıpratıyorum? Nasıl yani ben şimdi gerçekten gereksiz yere stres yapıyorum dimi? Bende yabancıyım ama ben bu şekilde birşey duymadım. O bahsettiğinizi sadece yabancılar yapmıyor. Uyku eğitimi vereyim diye çocuğu o şekilde ağlatmak bana doğru gelmiyor. Çocuğumu da ben yönetiyorum o beni yönetyor uyumuyor sadece. Yani uyumuyor diye de beni yönetmiş olmuyor. Bu yazınız da sanırım çocuğunuz olmadığından bu şekilde yazılmış diye umut ediyorum.

Yalnız bunun psikolojik bir sorun olduğunu biliyor musunuz? Bunu kendiniz aşamazsınız tedavi olmanız gerekiyor. Benim eşimde de var bu kadar abartı değil ama bazen aşırı takılıyor

bak gel de delirme.
sabahin 5inde daha benim yeni uykum gelmisken uyandi. kendi kendisine konusup guluyor 2 saattir. 3 4 kere salladim uyudu koydum yanima uyandi. emziriyorum uyumuyor.
peki neden?

cunku ben bugun yatarken perdeleri acik unuttum. sonra da sese uyanmasin diye kapatmadim. havayi aydinlik gorunce uyanma saati geldi sandi tabi.

aglayacagim uykusuzluktan zor tutuyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…