Ben artık vazgeçtim

Bitirdim kızlar.
Bundan sonra diğer arkadaşlarım nasıl davranıyorsa, o da öyle davranabilecek bana

Ben bıktım, pes ettim.

canım en doğrusunu yapmışsın.

açıkçası baştan izin vermemen gerekirdi.

sanırım sen de yakın arkadaş olduğun ve hoşlandığın için bu kadar tepkisiz kaldın.

aslında seni anlıyorum tepki göstermek kolay değil.

haklısın tabi ama seninde ilgin varmış onun için demiştim ama aldığın karar en mantıklısı elbette

Bence en doğrusunu ve sana yakışanı yaptın.Hakkında hayırlısı canım.

Evet en doğrusu buydu.
Bu kadar uzayacağını bilsem baştan izin vermezdim tabi ki.
Ama ha açıldı ha açılacak derken iyice yakınlaştık tepki vermem zorlaştı.

Geç de olsa doğrusunu yaptım sanırım

Bazı insanlar dokunarak arkadaşlık etmeyi çok sever, hani kardeşi gibi davranır sever, saçını okşar falan... Açıl kurtul, nolacaksa olsun.... olmuyorsada kendine yeni bir yol çizersin.. yada açılmasını sağlayacak imalarda bulun... şaka yollu neden sevgili olmuyoruz, hadi sevgili olalım desen mesela. Ben diyemezdim sanırım ama sen dersin belki.. diyen desin..

konunun başını ve sonunu okudum, doğru kararı verip, baştan itibaren yapman gerekeni yapmışsın...

görüp yaşadıklarımla, sana abla tavsiyesi sevgilin olmayan hiç kimsenin sana bu kadar yaklaşmasına izin verme...hiç bir durumda...soğuk davranıp kaçırmak diye bişey yok emin ol...hayatındaki herkes yerinin ne olduğunu, ne tarafta durması gerektiğine karar verip bilsin...klasiktir ama seninle olacak insan hep yanında olur zaten gitmez...her ilişkinde net ol tavrını koy...ne olduğunuzu bilemediğin durumlarda "hoop ne oluyoruz" de mutlaka...

Diyemedim diye bu kadar uzadı olay zaten :)
Sonunda hevesimi, umudumu kırdı sağ olsun.

Çok doğru söylüyorsunuz, çok haklısınız. Geç oldu ama bu kararı verebildim sonunda.
Burada beni çok uyardılar, izin verme diye. Benim anca aklım başıma geldi.

Çok doğru söylüyorsunuz, çok haklısınız. Geç oldu ama bu kararı verebildim sonunda.
Burada beni çok uyardılar, izin verme diye. Benim anca aklım başıma geldi.

geç sayılmaz...kararlı ve tutarlı ol ama...

bence arkadaşlığınız aynı şekilde devam etsin, gül eğlen birlikte bişeyler yapmaktan keyif aldığını hissetsin ama sınırı aştığı zaman "dur bakalım biz arkadaşız, bir şeyler paylaşıp, keyifli zaman geçiriyoruz ama hepsi bu" de...ve bişey beklemeden sadce bu şekilde hissetmeye çalışarak tutarlı ol...ondan bir şeyler bekledikçe ne uzaklaşabilirsin, ne yaklaşabilirsin...bırak doğal seyrinde gitsin...

doğru olanı yaptın.
seni gerçekten seviyorsa bundan sonra muhakkak harekete geçer,
harekete geçmiyorsa zaten yazıklar olsun bunca şeyden sonra.
yerini, haddini öğrenir en azından.

Bu zamana kadar burada herkes söylemesine rağmen bu kararı vermedim, çünkü devam ettiremem gibi geldi.
Ama artık kararlıyım.

Zaten öyle tamamen kopma gibi bir niyetim yok.
Sınırlarımızı koruyarak arkadaşlığa devam etme niyetindeyim. Diğer arkadaşlarımla nasılsam onla da öyle olucam.
Beklentilerimi de mümkün olduğunca azalttım. Böylesi en doğrusu.

doğru olanı yaptın.
seni gerçekten seviyorsa bundan sonra muhakkak harekete geçer,
harekete geçmiyorsa zaten yazıklar olsun bunca şeyden sonra.
yerini, haddini öğrenir en azından.

Aynen böyle düşünüyorum.
Bu kadar şeyi arkadaşlığa sığınıp yaptıysa pes doğrusu

O kadar benzer seyler yasadim ki...
Ozetle, basta mesafeliydim ve kendimden emin oldugumda yakin davrandim, onun da yakin davranmasina izin verdim,
Ancak bir iki boyle olup ondan bir adim gelmeyince icten ice sinirlendim. Hep erkek acilmali diye dusunen biri degilimdir fakat onun hem rahat olup hem suskunlugu birbiriyle tutarsiz iki ayri davranisti ve cekingenligin otesinde birseydi, gayet isine geldigi gibi davraniyordu yani.
Son gorusmemizde telimi kurcalamaya kalkisinca o sinirle azari basmistim...
O sirada haddini bil demedigim mi kaldi yoksa her arkadasima boyle davrandigimi mi saniyorsun demedigim... yani olayli bir itiraf oldu benimki.
Gulumseyip "ben de" demisti. Meger umidini kesmis benden, ark olarak samimi olup zamana birakma karari almis. Tel rehberine bakmasina bile verdigim tepki bu iken nasil acilabilirmis vs. Bi ton aciklama yapmisti...
Sonuc, o gunden beri beraberiz... arada saka yollu ilk sen acildin diyip guluyor hatta ona aski ilan ettigimi bile soyluyor da... boyle mutlu oluyorsa kendince eglensin diye hee diyip geciyorum

Zaten bir karar vermissin konu sahibi. Fakat tavsiyem sundurmesine izin verme. Ya tepkini koy ya da acil. Veya ikisini birarada yap.
Son tavsiyem yakin olmak ona cesaret vermekle saclarini oksayip baskalarina sevgili diye tanitip sonra senle arkadas ayagina laf cambazligi yapmasi bir degil, bunlar cocugun artik iyice haddini astigini gostergesi, izin verme bence.

aynen canım diğer arkadaşlarınla nasılsan onla da öyle ol.

belki cidden aşıktır aklı başına gelir açılır.

hemen kopma tabi.

Aynı böyle düşünüp de mesafe koymaya karar verdim ben de.
Gerçekten çok benzer şeyler yaşamışız. Bu da ne zaman telefonuma mesaj gelse uzatır kafasını. Ben birine mesaj yazarken falan baktığını hissedip, birden bi dönüyorum ona, bakakalıyor öyle.

Bu zamana kadar hep kırmayayım, tepki vermeyeyim dedim ama yetti artık. Madem ne olduğumuz belli değil arkadaş oluruz biz de.

sizin hikaye çok tatlıymış ya.

Eger hala birseyler hissediyor ve kisilik olarak bu son yasadiklariniz disinda onun duzgun biri oldugunu dusunuyorsan o konusmuyorsa suskunlugunu sen bozabilirsin. Mesela o mesaja ters ters bakmak yerine noldu neye baktin diyebilirsin, hiiic kime yaziyorsun derse neden merak ediyorsun herkesin mesajlarini takip ederek gun gecer mi hic vs diyebilirsin. Su an sen ters davraninca da geri adim atar boyle konusunca da. En azindan sorularla onu yonlendirmis olursun, muhtemelen herkese bakmiyorum bi tek seninle ilgileniyorum diyip edebiyata baslayacak... o vakit ya acil ya da onun bu sozlerine artik inanmadigni soyle bitirmeyi goze al. Gonlu varsa gelir, aciklamalari mantiksiz da olsa yine de ugrasir, yoksa da... isine geldigi gibi davranacagi bir kisiyi kaybetmis olur ki bu senin icin ise kayiptan ziyade belirsizlige son verip onune bakmani saglayan hatta uzun vadede bir kazanc olur
Ben hemen olsun bitsinci biri degilimdir, fakat aylardir birbirinizi tanimaya calissaniz da artik ismi konmamis bir sevgililik yasiyorsunuz iste bu dakikadan itibaren netlestirmen senin icin daha iyi olur. Yarin biriyle ciktiginda sana zaten sebgili degildik ki deme hakkina sahip maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…