Bu adam insanın ömrünü çürütür böyle kabul ediceksin o zaman en fazla mezun olunca görüşmessiniz :26:
Görüşmezsen olmaz mı peki Balonn .
Biz bu akşam görüştük.
Akşam üstü "dışarı çıkalım mı?" yazdı "oruçluyum, halim yok" dedim. "Tamam o zaman, yat sen yorma kendini" dedi.
Biraz sustu, sonra "iftarı beraber yapalım?" dedi "olmaz, evdekilerle yapıcam" dedim.
"O zaman, iftardan sonra görüşelim. Buna da bahanen kalmamıştır artık" dedi.
"tamam, sen haber ver diğerlerine de" dedim, o da tamam dedi.
İftardan sonra bir çıktım kii tek başına beni bekliyor sokakta.
Ee nerede diğerleri dedim. Meğer bir tek ev arkadaşına söylemiş, onun da dışarı çıkası yokmuş.
Tuğçeye haber vermedin mi dedim, yoo dedi.
Söylendim biraz. Ramazan akşamları kalabalık oluyor sokaklar. Bu tabi yine kolunu omzuma atıp durdu kalabalık yerlerden geçerken.
İnat ettim her seferinde çektim kendimi.
Sonra oturduk bir yere karşılıklı.
Normal arkadaşça muhabbet ettim tabiki, o kısımlarda soğuk davranmadım.
Oturduk konuştuk saatlerce. Sürekli ilişkisi ciddiye binen arkadaşlarımızı anlatıp durdu.
Millet evleniyor, bize bak bir de diyip durdu.
Sonra bir ara kalktı bu, sandalyesini dibime kadar çekip yanıma oturdu.
"yerine geçsene ya, niye girdin dibime "dedim, daha çok çekti sandalyesini yanıma.
Ben söylenip durdum "bacaklarım sıkıştı, topla bari bacaklarını" diye. Hiç takmadı ama.
En sonunda "ay yeter ama" dedim, toparlandı ama kalkmadı yanımdan da.
Telefonumda bir şey bakıyordum.
O da o anda komik bir şey söyledi. Güldüm kafamı ona doğru çevirdim. Baktım yine burun burunayız biz.
Arkama yaslandım hemen.
Sonrasında telefonumda bir mesaj gösterdim.
Uzaktan gösteriyordum ben "ver bakayım dedi" aldı eline okudu.
Sonra diğer mesajlara indi. Bu kim falan dedi.
"He karıştırıyorsun ciddi ciddi" diyip de çektim elinden telefonu.
Ve tüm bunların sonunda ne oldu dersiniz.
Maç izlemek istiyorsan kalkalım sen de izle arkadaşlarınla dedim, "senle oturmayı tercih ederim ben" dedi.
Yani gram alınmadı.
Eskiden hiç kızmazdı artık niye tepki gösteriyor bu kız demedi.
bence açık açık sor neden böyle davranıyorsun diye.:44:
o ne ya öyle dibine kadar girmeler falan.
hoşlanmıyor desem değil ama neden açılmıyor?:26:
bu kadar rahat davranabilirken bir açılmak mı zor geliyor çözemedim.
bence açıkça davranışlarının nedenini sor ya da görüşme.
çağırdığında görüşmek istemiyorum de kes at. belki aklı başına gelir.
Çürütür vallahi
Ben aslında yalnız görüşmemeye özen gösteriyorum. Bugün de yalnız olacağımızı bilsem gitmezdim.
Ama hiç görüşmemem mümkün olmaz. Çok sık bir araya geldiğimiz 5kişilik bir arkadaş grubumuz var, o da bu grubun içinde.
Hatta farklı bölümden olmasına rağmen bizim sınıftan herkesle arkadaş. Sınıfça iftar planladık, ona bile gelecek yani.
Vala ben olsam dayanamazdım ya . Gerekirse o arkadaşlarlada görüşmezdim .
Ufff deli oldum ya bu kadar yakın davran sen ama açılma başka biri var diye düşünmeye başladım .
Ya unutamadığı ya da sevdiği biri var galiba .
Gelme diyorsun daha cok sirnasiyor,
Toparlan diyorsun, umursamiyor (hatta firsattan istifade ayy bacaklarimiz degdi moduna gecmeye hazir bence)
"Ay yeter artik" diye atarlaniyorsun, geri adim atiyor cunku fevrin dondu donecek... seni rahtsiz etmek pek umrunda degil cunku helalisin gibi... ama kavga etmen isleri bozar, seni kaybetmeyi goze alamiyor.
Ve hepsinden onemlisi, su anlattiklarinin aynisini "erkek arkadasim" yapiyor...
El kol atma konusunda da dusuncemi soylemistim, ozellikle kalabalik yerlerde yapiyor diyorsun... bu kiz benim mesajini dusunerek vermeye calismasa da yaptigi sey bu.
Burun buruna geldiginizde "yuh artik icime dusseydin bari" diye bi suursuz lafla baslar sonra da "senin derdin ne?!" ile bitirirdim:))
Verecegi cevaba gorede ya bu arkadasligi noktalar ordan cekip gider ya da ilimli konusarak itirafa getirirdim konuyu.
Dilin tutulmasin baloon sor sorularini.
Eger istemiyorsan tugceyi de cagralim de hemen ara veya onu tek gorunce cikma disari vazgectim de birak agac olsun acima.
Hatta iliskiyi kes diicem de yapamiyorsun, kiyamiyorsun...
Ama o sana kiyiyor baloon...
Anliyorum.. emin ol beraberken de en siddetli kavgalarda aranizda o sevgi bagi varsa burun buruna geldiginizde nefesin kesilecekmis gibi oluyor...Ne kadar söylensem de umrunda değil gerçekten.
Yaptığı her şeye söyleniyordum da, şu burun buruna gelme olayına tepki vermeyi öğrenemedim
Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakalıyorum, sonra toparlanıp çekiyorum kendimi
Tuğçe de alıngan bir arkadaşımız maalesef.
Arasam "beni çağırmadı canım ya, size iyi eğlenceler" diyip bana da trip atardı. Bunu bildiğim için yeltenmedim.
Ama bir daha yalnız görüşmicem.
İlişkiyi kessem, onunla beraber en yakın arkadaşlarımla da bağımı koparmak zorunda kalırım.
Anliyorum.. emin ol beraberken de en siddetli kavgalarda aranizda o sevgi bagi varsa burun buruna geldiginizde nefesin kesilecekmis gibi oluyor...
Fakat kendini sartlandirmalisin. O zaman ne yapacagini sasirmak yerine direkt ofkeni aciga cikarabilirsin
Ay ne kadar kotu tavsiyelerde bulunuyorum
Bu arada tugce senin en samimi arkadasindi degil mi?
Yani hoslandigini bilmiyor mu? Yalniz birakma gel dediginde trip atacagini bu cocugun onunla seni bir tutmamasina alinacagini dusunuyorsan o kizla arani bozmasan dahi "dost" derken iki kez dusun...
O samimi arkadaslarin baska bu cocuk baska. Yani ona mesafeli (seviyeli anlaminda degil bu sefer soguk olmak yani kuslukten hallice bir durum) davrandiginda digerleri de senle iliskiyi mi keser?
Sen o geliyorsa ben yokum demek zorunda degilsin, kacmana gerek yok. Sadece o bir yanlis yapmis gibi mahcup edecek veya sınırini bilemediginden oturu hatali biri gii davranman yeterli cunku aranizda gecen sey aslinda bu.
Bir de acilmanin onundeki engel de yine reddedilme ve arkadaslarini kaybetmek mi? Cunku kim ne derse bu cocugu kaybetmekten korknaktan ziyade yanitlarin ortak arkadaslara yonelik oluyor...
Dost olan seni yalniz birakmaz.
Birakan da aman uzak dursun zaten... onlara karnindan bagliymissin gibi davranman(iz)a gerek yok...
Ne istediğini bilmiyor sanırım yada fazla relax. ben olsam görüşmezdim bu ne böyle ne olduğumuz belli değil diye. sevgili değilsek böyle arkadaşlık olmaz. samimiyet sınırları fazla aşılmış...
Balooncum merhaba ben de uzun zamandır senin konunun takipçisiyim .Acaba onu kıskandırmayı hiç denedin mi yani atıyorum yolda birini gördüm hayatımda gördüğüm en yakışıklı erkekti galiba ilk görüşte aşık oldum desen, keşke karşılaşsak bir yerde bir mucize olsa moduna falan girsen, zaten senden böyle bir şey beklemediği için açık verir gibi geliyor refleks olarak.
Balooncum aslinda cocugun acik vermesini saglayacak cok ortam gelisiyor da sen biraz pasif kaliyorsun malesef.
su son gorusmenizde millet evlilik yolunda bir de bize bak falan demis.orda yapistiracaktin aslinda.
ben de isterim evlilik yolunda olmayi, karsima oyle biri ciksa tabiki olur gibi bir şeyler deyivereceksin.ister istemez bir sey soylerdi o da.renk.verirdi en azindan.
Öyle anlarda ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Gülümsüyorum, sanki o lafı hiç duymamışım gibi arkadaşlarımız hakkında sohbet etmeye devam ediyorum.
Geçen gün de "inşallah senin gibi kızım olur" dedi. Onu da şakaya vurdum "bela mı arıyorsun başına" dedim. "Niye öyle diyorsun, şu huyun hoş değil diyebileceğim tek bir huyun yok" dedi, değiştiriverdim hemen konuyu.
Hiç anlamıyorum şu ağızdan laf alma işlerini
Baloon cum canimin ici , ben bu yoruma %100 katiliyorum. mesela evlilik yolu derse, sevgilin bile yok ne evliligi de mesela. Ya da karsima iyi biri cikarsa ben de evlenmek istiyorum, taliplerimi bekliyorum de :))
Mesela birde seni eve birakirken bir seyler demisti, boyle durumlarda efelendiginde kimsin, kocam misin babam misin? de, bir bak yuzunun haline.
Bu bebe bence utangac, o da senin agzini ariyor bence, sinyal bekliyor, net emin olmak istiyor.
Sen sorulması gereken soruları sormadığın müddetçe daha çok tez üreteceksin gibi geliyorHiçbir şeye utanmıyor bir buna utanıyor ya sinir oluyorum. Tabi susması utangaçlığındansa.
Bu konularda susmayıp ağzından laf almayı öğrenmeliyim ben :)
Ama gülümsemekten, konuyu değiştirmekten başka bir şey yapmıyorum .
Gerçi üstüne gitsem de hiç umursamıyor ki. Cevap veremeyeceği bir şey sorsam şakaya vuruyor ya da konuyu değiştiriyor benim gibi.
Geçen akşamki görüşmemizden sonra "sevmiyor, boşuna bekledim " de diyemiyorum.
Yeniden seviyor bu çocuk beni diye düşünmeye başladım.
Yürürken el kol atmalarını koruma içgüdüsüne bağlayabilirim belki ama karşımda otururken birden kalkıp, sandalyesini dibime çekmesi nedir yani? bunu arkadaşça bir kalıba oturtamıyorum.
Bildiğim suratıma baktı baktı, sonra kalkıp yanıma oturdu.
Yana o 'burun buruna' gelme anındaki gülüşü arkadaşça gülümsediği halinden farklıydı ya. Bunu nasıl anlatayım nasıl betimleyeyim bilmiyorum ama öyleydi yani
Belki de hoşlanıyor ama olay ilişkiye dönüşünce kısıtlanacak, rahatı bozulacak diye yapıyor eşek.
Oturup çeşitli çeşitli tezler üretir oldum deli gibi
Sen sorulması gereken soruları sormadığın müddetçe daha çok tez üreteceksin gibi geliyor
Ağzına o kadar laf veriyor ki ama sen konuşamıyorsun. Topla artık şu cesaretini ve öyle bir durumda susup,gülüp konuyu değişitirmek yerine sen neyim oluyorsun diye bir çıkış yapsan. Ama sert olacak sonrası çorap söküğü gibi gelecek aslında. Sorunca o da lafı değiştiriyor demişsin. Resti çek soruma cevap vermeyi düşündüğün an görüşelim de görüşme. Seviyorsa zaten gelip konuşacak.
Artık bir sonuca bağlansın ben bunaldım valla bu belirsizlikten seni düşünemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?