Ben artık vazgeçtim

Yerin dibine girerdim herhalde karşısında.

Keşke o konuşsa da, ben de çocuğa türlü türlü oyun yapmayı bıraksam

neden bu adar tırsak duruyosun ki kuzum boşver bence konuş yada onun seninle bu konuyukonuşması için bişeylerr yapp

Evet belirsizlik çok kötü.
Kötü bir yanıt aldığımda görüşmeyi kesebileceğim biri olsa hiç düşünmicem.
Ama ondaki rahatlığı da biliyorum. "sen beni yanlış anlamışsın" diyip reddetse bile, arkadaş gibi davranıcak, benim olduğum yerlere gelmekten çekinmicek hiç.

İnşallah artık istediğim gibi olur :)

Çekingenlik böyle bir şey işte
Ben de istiyorum artık bir sonuca bağlanmasını. yoksa hiç burda dert yanar mıyım. Ama işte yapamıyorum

O zaman arkadaslarinda tavsiye ettigi gibi bi mesaj yaz ama sadece seni seviyorum yaz tepkiye gorede sana degildi o mesaj der siyrilirsin en kotu

O zaman arkadaslarinda tavsiye ettigi gibi bi mesaj yaz ama sadece seni seviyorum yaz tepkiye gorede sana degildi o mesaj der siyrilirsin en kotu

😊 baloon bence bu çok iyi fikir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Seni seviyorum yazarsa er kişi de ben de seni seviyorum yazar ve iş ordan öteye gitmez yine bence Yine arkadaş olurlar

Öyle mi dersin?
Vazgeçemesem de arkadaşça davranıyorum, mesafe koyuyorum artık

Aynen öyle diyorum canım. Zaten o kişiyle arkadaş bile kalmayacaksın bi zaman sonra. Olaylar öyle gelişecek.
Yani ben de aynı şeyleri yaşadım anlattığın hatta açık açık konuştukta. Kesinlikle zaman kaybı.
En kötü erkek modeli ne istediğini bilmeyen kararsız erkektir. Zamanına yazık boşver gitsin. (Söylemek kolay diyeceksin ama okurken bir zamanlar aynı durumu yaşadığımı düşün:)

Ama yine de umarım senin durumun böyle olmaz. Artık haberdar edersin gelişmelerden bizi

Son düzenleme:
bu konuya sık sık yazıyorum da, kendim de benzer bir şey yaşadım onu anlatmak istedim bu sefer.
üniversitede 3 yıl çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı.
üçüncü senenin başında tavırları biraz değişti, o aralar çıktığım değil ama kısa bir süre görüştüğüm biri oldu.
ona karışmaya başladı, geceleri telefonla kontrol ediyordu onunla konuşup konuşmadığımı.
lafla iğnelemeye başladı vs vs.sonra benimle arasına keskin bir mesafe koydu.
karşıma aldım , ne oluyor hayırdır dedim, biz seninle böyle miydik şimdi halimize bak dedim,
işte o yaptığımız konuşma beni allak bullak etti, şüphelenirken bile kendime kızdığım şeyin aslında doğru olduğunu anladım.
iyi değilim dedi, hoşlandığım ama asla hoşlanmamam gereken bir var dedi, açılmam imkansız hayır demesini kaldıramam dedi.
anladım ve o an aklım karıştı benim de, zaten ciddi bir boşluktaydım.ve onunla olan arkadaşlığımız diğerlerinden farklıydı hep.
böyle daha mı iyi hissediyorsun ,belki olabilecek bir şeydir niye kendine eziyet ediyorsun falan dedim,
olmaz imkansız dedi başka bir şey demedi, sen bilirsin dedim.
o konuşmadan sonra hep aklımda kaldı benim, olabilir miyiz acaba diye,
ama bana bir daha hiç yanaşmadı, nerdeyse selam bile vermedi,
benim duygularım o kadar kuvvetli olsaydı zaten ben konuşurdum ama o açılsaydı deneyebilirdik, ne olacak en fazla içimizde kalmamış olurdu
çok üzüldüm onun yüzünden, arkadaşlığından olmak beni ciddi bir boşluğa, karamsarlığa itti.
bu konuşmanın bir ay sonrasında başka biriyle çıkmaya başladı ve bir daha selam bile vermedi bana.
o kızla da kısa bir süre içinde ayrıldılar ama biz ne arkadaş olarak ne başka türlü bir araya gelemedik tekrar, sonuç çok kötü oldu yani.
açılmış olsaydı daha kötü olmayacaktı eminim.
hey gidi günler, aklıma geldi üzüldüm yine.
kocam duymasın

😊 baloon bence bu çok iyi fikir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Seni seviyorum yazarsa er kişi de ben de seni seviyorum yazar ve iş ordan öteye gitmez yine bence Yine arkadaş olurlar

Lilyen benim diyeceğimi demiş zaten :)
O yüzden uzun uzun yazmıştım ama gönderemedim :)

Baloon ver adresini gelicem kulaklarınızı çekmeye. Çok uzadı bu konu noktayı ben koyayım diyorum.

bize böyle bir destek lazım galiba :)

Zamanıma yazık cidden. Boş vereyim, olmayacak şey için aylarımı harcamayım diye uğraşıyorum.

Biz o raddeye gelebilsek ben bile söylerim bu cesaretsizliğimle herhalde :)
O en azından biri var açılamıyorum desin ben getiririm devamını.
Ben de arkadaşlığından olmaktan çok korkuyorum. Onun benim hayatımdaki yeri hep çok farklı oldu, sevmeye başlamadan bile.

Ya bana bak. Bi çılgınlık yapıp açılsan nolur ki?
Açıl anasını satayım böyle de çile, öyle de çile.

Katiliyorum! :))

Baloon bunu yapmayi dusunuyorsan "ben de seni" dese dahi "abooouw yanlis atmisim. Saol canimcim, aynen :) " de gec... sonra gor bakalim sana tavri degisiyor mu degismiyor mu....

Hatunlar sana 38 sayfa boyunca öneri sunmuş ve hiçbirine yanaşmamışsınız. Anlamadım gitti ben bu işi ya. Gökten sihirli değnek inmeyecek birinizden biri adım atmadığı sürece.

Mrb..sana yorum yapmak bu geceye nasipmiş :) baloon o kadar tatlı ve sevimlisinki..yorumlarını okudukça aa ben bu kızı özlemişim ya dedim :) bak canım tamam yavaştan yavaştan mesafeyi koymuşsun..ama yeterli değil bak şöyle yap..biraz hayatı kendini aileni çevreni gözlemle hatta onuda gözlemle :) okadar keyif alacaksınki.. bu yöntem seni birazda olsa yoğun duygularından uzaklaştıracak..yani geçici olarak filozof ol :) bazı şeyleri sorgula ama ciddi olarak sorgula..yaptığın her davranışının farkına var..eğer bir davranişta bulunacaksan farkına vararak tadını alarak bulun..mesela biraz kendini keşfet..ya bir dene o ortamdan uzaklaşmayı..ama lütfen o her istediğinde yanında olma ve oynayacağın oyunlardan keyif al..ınan bana sen böyle davrandıkça o delirecek :) anlaştıkmı ? Diğer arkadaşlarında dediği gibi o sana acık kapı bırakıyor fakat sen devamını getirmiyorsun..tamam bir süreliğine diğer arkadaşlarınlada görüşme mademki aynı ortamdasınız..birden değilde ara ara bahaneler bul..ama lütfen bi şekilde seni kandırmasına izin verme görüşmek için..balooncum tabiki bunları uygulamak kolay değil ama denemeye değer..ben hâlâ o çocuğun sana aşık olduğunu düşünüyorum..tekrar diyorum umarım yanılmam.hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…