Baloon , nasilsin kardes, ne oldunuz ?
Umudum da sabrım da bitti artık.
Ne yapsa gülümseyerek karşılarken, geçen gün ona bağırıp çağırıp, kızdım.
Küsmedik gerçi, özrünü diledi yine arkadaşız.
Ama arkadaşız yani, öyle de kalacağız artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baloon , nasilsin kardes, ne oldunuz ?
Baloon baloon su konu her portlediginde bakiyorum bi' aksiyon yok.
İcim sisti he :)
Gunduz kusagi dizilerindekiler gibi aylar surdu bakismaniz mubarek!
En sonunda "kardesim"e baglayacaksiniz bu gidisle.
Biliyor musun canim ayni durum bildigin tipatipini ben yasadim. Hem de biz yakin arkadas bile degilken ayni ortamda bulunuyorduk ve cok az taniyordum onu. sonra bana arkadaşlik istegi yollamisti falan filan. Devami ayni senin gibi. 7 ay falan oyaladi beni.
sonra buradaki kizlar diyor da 'acil erkekten mi bekliyorsun diye' iste ben onun benden hoslanmis oldugunu hissettigim gibi bir seyler soyledim ve cevabi ne oldu tahmin et??
'Hayir ben seni oyle gormedim demek ki sen benden hoslanmissin.'
Yani diyecegim o ki erkekler o kadar dengesiz, o kadar naptigini bilmiyorlar ki.. ilk ve tek konustugum kisiydi ondan sonra artik tovbe ettim.![]()
Üzüldüm durumuna
Ben de konuşsam sen beni yanlış anladın diyecek gibi geldi hep.
Artık konuşma isteği de kalmadı.
Kıyamadığı, sevdiği bir arkadaşıyım ben onun sadece
Ben de hep keske soylemeseydim haketmemis diye kendimi yiyorum. 2 yil olacak.nerdeyse ama hala bir sinir var icimde. Beni takip ettigi, arkadaş oldgumuz her yerden sildim, takipleri kaldirdim. Biz arkadaş bile değiliz siz yine iyi kalmissiniz.
Neden kendinizle eglendirirsiniz anlamam![]()
Arkadaslik anlayisi samimi olsa diger arkadaslarinada oyle olurdu dimi ? Ayrica mademki okadar dusunceli ondan umit alabileceginide dusunmeli neyse devam ederimde gereksiz :)Dengesiz olabilir, hislerinden emin olmayabilir, ya da arkadaşlık anlayışı daha samimi olabilir...
Böyle bir sürü sebep olabilir.
Ama eğlendiğini düşünmüyorum.
Burdan da "kimse benimle eğlenemez!" özgüveninde olduğum anlaşılmasın.
Onun öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Bazen kızıp ben de "oynuyor bu adam benimle ya" diyorum ama yapmaz o öyle bir şey biliyorum.
Her ihtiyacım olduğunda ilk koşan o, benim sorunlarımı kendi sorunları gibi çözmeye çalışan o, laf arasında bir akrabamın hastalığından bahsetsem, bir kaç gün sonra "nasıl oldu" diye soran o, ben grip bile olsam "hadi doktora götüreyim" diye ısrar eden o, biraz surat assam güldürmek için kırk takla atan yine o...
birgun sakayla karışık "ne bu tavrin ya : ) yoksa sen benden mi hoslaniyorsun? ; )) " desen ne olur baloon?
Arkadaslik anlayisi samimi olsa diger arkadaslarinada oyle olurdu dimi ? Ayrica mademki okadar dusunceli ondan umit alabileceginide dusunmeli neyse devam ederimde gereksiz :)