• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben artık vazgeçtim

Baloon baloon su konu her portlediginde bakiyorum bi' aksiyon yok.
İcim sisti he :)
Gunduz kusagi dizilerindekiler gibi aylar surdu bakismaniz mubarek!
En sonunda "kardesim"e baglayacaksiniz bu gidisle.

Baloon baloon su konu her portlediginde bakiyorum bi' aksiyon yok.
İcim sisti he :)
Gunduz kusagi dizilerindekiler gibi aylar surdu bakismaniz mubarek!
En sonunda "kardesim"e baglayacaksiniz bu gidisle.

Bu saatten sonra da bir şey olmaz zaten :)
Cevapsız bırakmayım dedim ben sadece :)

Biliyor musun canim ayni durum bildigin tipatipini ben yasadim. Hem de biz yakin arkadas bile degilken ayni ortamda bulunuyorduk ve cok az taniyordum onu. sonra bana arkadaşlik istegi yollamisti falan filan. Devami ayni senin gibi. 7 ay falan oyaladi beni. >:(

sonra buradaki kizlar diyor da 'acil erkekten mi bekliyorsun diye' iste ben onun benden hoslanmis oldugunu hissettigim gibi bir seyler soyledim ve cevabi ne oldu tahmin et??
'Hayir ben seni oyle gormedim demek ki sen benden hoslanmissin.'

Yani diyecegim o ki erkekler o kadar dengesiz, o kadar naptigini bilmiyorlar ki.. ilk ve tek konustugum kisiydi ondan sonra artik tovbe ettim. :(

Biliyor musun canim ayni durum bildigin tipatipini ben yasadim. Hem de biz yakin arkadas bile degilken ayni ortamda bulunuyorduk ve cok az taniyordum onu. sonra bana arkadaşlik istegi yollamisti falan filan. Devami ayni senin gibi. 7 ay falan oyaladi beni. :mad:

sonra buradaki kizlar diyor da 'acil erkekten mi bekliyorsun diye' iste ben onun benden hoslanmis oldugunu hissettigim gibi bir seyler soyledim ve cevabi ne oldu tahmin et??
'Hayir ben seni oyle gormedim demek ki sen benden hoslanmissin.'

Yani diyecegim o ki erkekler o kadar dengesiz, o kadar naptigini bilmiyorlar ki.. ilk ve tek konustugum kisiydi ondan sonra artik tovbe ettim. :KK43:

Üzüldüm durumuna :(

Ben de konuşsam sen beni yanlış anladın diyecek gibi geldi hep.
Artık konuşma isteği de kalmadı.
Kıyamadığı, sevdiği bir arkadaşıyım ben onun sadece

Üzüldüm durumuna :(

Ben de konuşsam sen beni yanlış anladın diyecek gibi geldi hep.
Artık konuşma isteği de kalmadı.
Kıyamadığı, sevdiği bir arkadaşıyım ben onun sadece

Ben de hep keske soylemeseydim haketmemis diye kendimi yiyorum. 2 yil olacak.nerdeyse ama hala bir sinir var icimde. Beni takip ettigi, arkadaş oldgumuz her yerden sildim, takipleri kaldirdim. Biz arkadaş bile değiliz siz yine iyi kalmissiniz.

Ben de hep keske soylemeseydim haketmemis diye kendimi yiyorum. 2 yil olacak.nerdeyse ama hala bir sinir var icimde. Beni takip ettigi, arkadaş oldgumuz her yerden sildim, takipleri kaldirdim. Biz arkadaş bile değiliz siz yine iyi kalmissiniz.

biz baya baya yakın arkadaşız bir de.
Görüşmediğimiz, konuşmadığımız gün çok azdır. Ben de bu arkadaşlığı nasıl devam ettiriorum bilmiyorum.

Neden kendinizle eglendirirsiniz anlamam :D

Dengesiz olabilir, hislerinden emin olmayabilir, ya da arkadaşlık anlayışı daha samimi olabilir...
Böyle bir sürü sebep olabilir.
Ama eğlendiğini düşünmüyorum.
Burdan da "kimse benimle eğlenemez!" özgüveninde olduğum anlaşılmasın.
Onun öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Bazen kızıp ben de "oynuyor bu adam benimle ya" diyorum ama yapmaz o öyle bir şey biliyorum.
Her ihtiyacım olduğunda ilk koşan o, benim sorunlarımı kendi sorunları gibi çözmeye çalışan o, laf arasında bir akrabamın hastalığından bahsetsem, bir kaç gün sonra "nasıl oldu" diye soran o, ben grip bile olsam "hadi doktora götüreyim" diye ısrar eden o, biraz surat assam güldürmek için kırk takla atan yine o...

Dengesiz olabilir, hislerinden emin olmayabilir, ya da arkadaşlık anlayışı daha samimi olabilir...
Böyle bir sürü sebep olabilir.
Ama eğlendiğini düşünmüyorum.
Burdan da "kimse benimle eğlenemez!" özgüveninde olduğum anlaşılmasın.
Onun öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Bazen kızıp ben de "oynuyor bu adam benimle ya" diyorum ama yapmaz o öyle bir şey biliyorum.
Her ihtiyacım olduğunda ilk koşan o, benim sorunlarımı kendi sorunları gibi çözmeye çalışan o, laf arasında bir akrabamın hastalığından bahsetsem, bir kaç gün sonra "nasıl oldu" diye soran o, ben grip bile olsam "hadi doktora götüreyim" diye ısrar eden o, biraz surat assam güldürmek için kırk takla atan yine o...
Arkadaslik anlayisi samimi olsa diger arkadaslarinada oyle olurdu dimi ? Ayrica mademki okadar dusunceli ondan umit alabileceginide dusunmeli neyse devam ederimde gereksiz :)

Arkadaslik anlayisi samimi olsa diger arkadaslarinada oyle olurdu dimi ? Ayrica mademki okadar dusunceli ondan umit alabileceginide dusunmeli neyse devam ederimde gereksiz :)

Belki beni diğerlerinden daha yakın görüyor?
Belki ona göre ben onun en iyi arkadaşıyım?
Herkes birbiri hakkında yanılabilir elbet ama öyle bir şey olsa bu kadar da iyi davranmaz. Günahını almayalım.
Bunları yaşayan ben olmama rağmen, böyle bir yakıştırma yapamıyorken, hiç tanımadan böyle bir yakıştırma yapmak da gereksiz :stop:

Back
X