Ben aşk acisi cekecek kiz miydim be

O ulkeden olanlar kara kuru , kisa boylu olur be, yok mu soyle dalyan gibi biri etrafinda Bari ortaya koydugun efora degse icim yanmayacak

Hahahaha hakkaten dimi bare koydugum efora degsin haklisin haha valla oda kara kuru orta boylu bisey ama talibide var baya o kara kuru şeyin sinir oluyorum

Bi arkadas şey yazdi sevilmeyi bilmeyen sevmeyide bilmezmis buna katiliyor musun amacim o kisiyi elestirmek degil gercekten merak ettim :)

Gel ben sana sevgi gösteririm
Ben de aynı durumdayım ama su var biz birlikteyiz ama onun da isi cok yogun ve cok problemli bir ailesi var bir de aileler bilmiyor gizli görüşüyoruz yani hicbir sekilde gelecek yok ama hala devam ediyoruz. Anı yasamak bu herhalde ama ben her görüşmemizden sonra cok ağlıyorum üzülüyorum bu isin bir oluru yok diye. Gerek yas gerek onun gecmisi vs cok zor her sey. Ve sana sunu diyeyim tavsiye degil ama belki icin daha rahat eder, sarılıp optükten sonra ayrılmak cok daha zor oluyor, İnan böyle uzaktan sevip hicbir sey yaşamamak daha güzel. Paylaşım arttıkça ayrılık daha da cok canını acıtıyor

Bi arkadas şey yazdi sevilmeyi bilmeyen sevmeyide bilmezmis buna katiliyor musun amacim o kisiyi elestirmek degil gercekten merak ettim :)
Alakası yok elbette:) Herkesin sevme tarzı farklı, ben ailemin yetiştirme tarzına paralel olarak sarılmayı, öpmeyi sevmem, sevgi sözcükleri kullanmam. İçimde fırtınalar kopsa da kuyruğu dik tutarım:) sevmeyi bilmediğim anlamına gelmez

Muhakkak oyledir ama insanin icinde kaliyoya oyle sarilamayip opemeyince ben sunu anlayamiyorum neden 2 insan birbirini sevdikten sonra kavusamazki, sanki aile falan bahane gibi geliyo, yada biz cesaretsiziz
Insallah hakkinizda hayirlisi olur

Muhakkak oyledir ama insanin icinde kaliyoya oyle sarilamayip opemeyince ben sunu anlayamiyorum neden 2 insan birbirini sevdikten sonra kavusamazki, sanki aile falan bahane gibi geliyo, yada biz cesaretsiziz
Insallah hakkinizda hayirlisi olur

Insallah tesekkur ederim :) Keskeeee... Ama ne ben ne o karşımıza ailemizi alırsak mutlu olamayız, bunu da biliyoruz

Sen de mi BRÜTÜS

Insallah tesekkur ederim :) Keskeeee... Ama ne ben ne o karşımıza ailemizi alırsak mutlu olamayız, bunu da biliyoruz

Hep bu aileler yuzunden zaten, gercekten bizde ve bizim kulturumuze yakin topluluklarda biriyle evlenince onun ailesiylede evleniyosunuz ne kotu bisey

@Bilgece allahim okuldada okadar cok kisiye söyledimki artik ülke çapında duyulacak diye korkuyorum oyuzden utanaraktan soyluyorum ırkını cikarir misin yorumdan rica etsem

Kiz alinti yapsaydin ya göremedim ki ben bu mesajini valla yeni görüyorum. Duzenleme butonuma kalkmis doğal olarak. Kimse görmez inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…