- Konu Sahibi kaderim_48
-
guzelım zaten sana huzursuzluk veren,senı uzen şeyin adı aşk diildirkiyerimseniben
Mutluluğa,sevince gülümsemeye aşıgım :asigim:
birde hayatıma son Baharım olan aşkıma:asigim:
Aşk beni heyecanlandiriyor, çünkü aklima kocişim geliyor..ona aşiğim çünkü o benim huzurum
"aşk" tek başına ise mutluluk için hele bir evliliği sürdürmek için asla yeterli değildir. huzura gelince aşık olduğunla huzuru bulacaksın ki işte gerçek ve tam bir aşk olsun.
aşkta isterim sonrasında oluşacak derin bi sevgide..ve allah huzur sağlık ve afiyetimizide daimi eylesin isterim ..cnm niye sınırlandırma getiriyorsun ki....allahın gücü herşey yeter isteyim bol bol
huzurumun aşktan geldiğini düşünmüşümdür hep şimdi en büyük huzursuzluğumu aşk yüzünden yaşıyorum.. Ben ne mi istiyorum huzur veren aşkımı sanırım geri istiyorum((
nedense aşık olduğumuz kişiyle yaşarız sorunları.onunla sahip olduğumuz mutsuzluk başkalarıyla yaşayabilceğimiz mutluluktan daha çekici gelir ve dahada sıkı sıkıya bağlanırız.bigün gelir biter ama bitmez işte(hele ki o insan haytımızdan çıkmıyosa sürekli kendini hatırlatıyosa daha büyük bi kaos)..huzur ve aşk istiyorum ama ama ama...
aşk huzur sevgi anlayış bunların hepsini biarada görmedimki ben...
aşıktır yalan söyler
huzur vardır sevgisini vermez
yani kısaca hep bi sorun hep bi sorun
birini seçmeli yada yanlızlığın tadını çıkarmalı:içelim::içelim:
aşkta isterim sonrasında oluşacak derin bi sevgide..ve allah huzur sağlık ve afiyetimizide daimi eylesin isterim ..cnm niye sınırlandırma getiriyorsun ki....allahın gücü herşey yeter isteyim bol bol
ben de huzuru aradım ve buldum... ve hep benim olacağını sanırken ; sevgilim 2 yıl sonra ;
ben aşk arıyorum diyerek ayrıldı benden... eee nolacak şimdi ?
kim neyi arıyorsa onu bulsun en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?