• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Asla Normal Bir Olamayacağım Sanırım..

Ben ayrılmak istiyorum soğudum falan desem tabii itiraf edildin ya talipler artı ya ondan bu tavırlar birinin ilgisi var ya ondandır hemede değiştin derdiadım kadar eminim :1:
Bırakırdı da bu durumda.
MaşALLAH size ALLAH ayırmasın böyle devam edin :nazar: :16:
Bide şu kaybetme duygusunu ben aşılasam iyice süper olucak.

kaybetme korkusu iyidir değer verilir karşılıklı.ama çok korkma başına gelmesin. özgüvenın ve sevgin varsa yeterli korkmaya gerek yok

merhaba hanımlar..

Yine dertliyim, kederliyim, çıkmazlardayım.. Artık psikolojik bir rahatsızlığım olduğunu düşünmeye başlıyorum. Sevgili üyeler, hayatımda birisi girdiği zaman gözüm dönüyor resmen. Hep bir kontrol deliliği, hem benim istediğim olsun mantığı.. Hep neredesin, ne yapıyorsun baskısı.. Vay beni neden aramadın, neden merak etmedin beni falan. Işin içinden çıkamıyorum artık... Bütün psikolojim alt üst durumda.:43:

An içindeyken çok fevri tepkiler veriyorum.. Sonrasında mantıklı düşünebiliyorum. Keşke bunu demeseydim diyorum. Keşke şöyle yapmasaydım diyorum.. Hayatımda birisi var. Oldukça olgun birisi. Ben ona fazla adrenalinli ve çocuksu kalıyorum ama beraberiz işte. Herşey başlarda öyle güzeldi ki.. Aklımdan çıkmıyorsun sabah seninle uyanıp bütün gün seni düşünür oldum diyordu. Ama ben sanırım tükettim herşeyi.. Aşırı kıskançlık gösterdim. Kısıtladım , baskı kurdum. O da yapı olarak buna gelemedi. Zaten oturmuş bir karakteri var çocuksu buldu bunları. Tipik bir oğlak burcu erkeği ve hislerini dile getirmesi çok çok zor.. önceden söylediği gibi ufak tefek şeyleri aztık pek duyamaz oldum. Bana beni bunaltıyorsun artık dedi. Kendimi baskı halinde hissediyorum hayatımda hiçbir kadın bana böyle baskı yapmadı bana bu kadar güvensizlik beslemedi ve ben inan sabrediyorum dedi. Uzaklaştırıyorsun kendinden dedi.. Kafama dank etti. Onun açığı varmış gibi davrandığımı ve ne yapsam da açığını ortaya çıkarsam gibi bir düşünceye sahip olduğumu söyledi.. Evet haklıydı.. Kendi ellerimde mahfetmeye devam etmekten endişe ediyorum artık.:50: En son dedim ki hadi çocukluk yapayım yüzdelik sorayım sana uzaklaşmanın dedim. %20 dedi.. (yaptıklarıma göre az bile aslında %20 uzaklaşması:26:) ben de hemen gurur yapıp rest çektim. Madem öyle devam etmenin anlamı yok araya bir kere soğukluk girmiş düzelmez o dedim. Neden hemen böyle tepki veriyorsun %80 de var orada bunu neden görmüyorsun dedi..

Yani işin özü kendime hakim olamıyorum hanımlar. Acaip bir kıskançlık ve sahiplenmeyle birlikte baskı kuruyorum.. Aynı iş yerindeyiz. Hergün birbirimizi görüyoruz ve ben üniversite kazandım şehir dışına gidiyorum okumaya 5 gün sonra. Bunun da etkisiyle iyice abarttım hırçınlaştım ve ondan çıkarıyorum istemeden..

En yakın arkadaşım bana dedi ki, ilişkiye başlarken belki evlilik düşüncesi bile olmuştur en azından hayal etmiş olabilir ama böyle baskılarını kıskançlıklarını gördükten sonra seninle evlenmeyi düşünmez artık dedi.. üzüldüm epey. Haklı gibi geldi bana..

Bütün bunları nasıl kontrol edebilirim..herşeyi eskisi gibi olabilir mi? Bana nasıl taktikler verebilirsiniz? Mesela şehir dışına gidişimi bu yönde nasıl kullanabilirim? Fikirleri olan nolur yardım etsin bana çok ihtiyacım var buna:42:
çok seviyorsun çok üstüne gidiyorsun.aklın hep onda. Ve yanında olmayacağın için endişeleniyorsun bunların karşılığında elinde olmadan üzüyorsun. Seni sevmese sana katlanmaz . Seni sevdiğini düşün kaybetmek istemiyorsan ağzından çıkacak herşeyi bin kere düşünerek yap ve biraz allaha sığın sabrını verir herzaman istemesini bil. Sakinleşmenın en doğru yoludur dua.doğru yolu bulursun. Kendi ellerinle yoksa başkasına emanet edeceksin aklında olsun.

kaybetme korkusu iyidir değer verilir karşılıklı.ama çok korkma başına gelmesin. özgüvenın ve sevgin varsa yeterli korkmaya gerek yok

O korku bende var onda pek yok o bana çok fazla güveniyor bırakıp gitmiceğime o anlamda onun sorunu yok ama bu zaten gitmez mantığı ilgisizlik yapmıyor gayette ilgili korur kollar yani zaten elimde demiyor.
Ama ben korkmasınıda istiyorum.

O korku bende var onda pek yok o bana çok fazla güveniyor bırakıp gitmiceğime o anlamda onun sorunu yok ama bu zaten gitmez mantığı ilgisizlik yapmıyor gayette ilgili korur kollar yani zaten elimde demiyor.
Ama ben korkmasınıda istiyorum.

bulmuşsunuz bunuyorsunuz çatlakkk hanım. aaaaa ne güzel işte güveniyor. daha ne istiyorsun. senden emin olması çok güzel. benm arkadaşım hep güven sorunu vardı seneryolar çiziyordu emin ol çok kötü öyle sonuç ayrılık...

Merhaba Hanımlar..

Yine dertliyim, kederliyim, çıkmazlardayım.. Artık psikolojik bir rahatsızlığım olduğunu düşünmeye başlıyorum. Sevgili üyeler, hayatımda birisi girdiği zaman gözüm dönüyor resmen. Hep bir kontrol deliliği, hem benim istediğim olsun mantığı.. Hep neredesin, ne yapıyorsun baskısı.. Vay beni neden aramadın, neden merak etmedin beni falan. İşin içinden çıkamıyorum artık... Bütün psikolojim alt üst durumda.:43:

An içindeyken çok fevri tepkiler veriyorum.. Sonrasında mantıklı düşünebiliyorum. Keşke bunu demeseydim diyorum. Keşke şöyle yapmasaydım diyorum.. Hayatımda birisi var. Oldukça olgun birisi. Ben ona fazla adrenalinli ve çocuksu kalıyorum ama beraberiz işte. Herşey başlarda öyle güzeldi ki.. Aklımdan çıkmıyorsun sabah seninle uyanıp bütün gün seni düşünür oldum diyordu. Ama ben sanırım tükettim herşeyi.. Aşırı kıskançlık gösterdim. Kısıtladım , baskı kurdum. O da yapı olarak buna gelemedi. Zaten oturmuş bir karakteri var çocuksu buldu bunları. Tipik bir oğlak burcu erkeği ve hislerini dile getirmesi çok çok zor.. Önceden söylediği gibi ufak tefek şeyleri aztık pek duyamaz oldum. Bana beni bunaltıyorsun artık dedi. Kendimi baskı halinde hissediyorum hayatımda hiçbir kadın bana böyle baskı yapmadı bana bu kadar güvensizlik beslemedi ve ben inan sabrediyorum dedi. Uzaklaştırıyorsun kendinden dedi.. Kafama dank etti. Onun açığı varmış gibi davrandığımı ve ne yapsam da açığını ortaya çıkarsam gibi bir düşünceye sahip olduğumu söyledi.. Evet haklıydı.. Kendi ellerimde mahfetmeye devam etmekten endişe ediyorum artık.:50: En son dedim ki hadi çocukluk yapayım yüzdelik sorayım sana uzaklaşmanın dedim. %20 dedi.. (yaptıklarıma göre az bile aslında %20 uzaklaşması:26:) ben de hemen gurur yapıp rest çektim. Madem öyle devam etmenin anlamı yok araya bir kere soğukluk girmiş düzelmez o dedim. Neden hemen böyle tepki veriyorsun %80 de var orada bunu neden görmüyorsun dedi..

Yani işin özü kendime hakim olamıyorum hanımlar. Acaip bir kıskançlık ve sahiplenmeyle birlikte baskı kuruyorum.. Aynı iş yerindeyiz. Hergün birbirimizi görüyoruz ve ben üniversite kazandım şehir dışına gidiyorum okumaya 5 gün sonra. Bunun da etkisiyle iyice abarttım hırçınlaştım ve ondan çıkarıyorum istemeden..

En yakın arkadaşım bana dedi ki, ilişkiye başlarken belki evlilik düşüncesi bile olmuştur en azından hayal etmiş olabilir ama böyle baskılarını kıskançlıklarını gördükten sonra seninle evlenmeyi düşünmez artık dedi.. Üzüldüm epey. Haklı gibi geldi bana..

Bütün bunları nasıl kontrol edebilirim..Herşeyi eskisi gibi olabilir mi? Bana nasıl taktikler verebilirsiniz? Mesela şehir dışına gidişimi bu yönde nasıl kullanabilirim? Fikirleri olan nolur yardım etsin bana çok ihtiyacım var buna:42:

okurken bı an benı anlatıyorsun sandım:) bu sebepten ılışkım ıkı hafta once bıttı. delı gıbı asık olarak bırbırımıze ölerek basladıgımız ılışkı yaptıklarım sayesınde mahvoldu. ıkımızde gercek aşkı buldugumuza ınandık ama ben oyle kaptırdımkı şarjı bıtse arkadaşlarını arıyorum sızın yanınızdamı falan diye. bu ve bunun gbı seyler ilişkımızı tukettı benı bunaltıyosun demesıyle basladı hersey ve zamanla bı baktım bana asık cocuk gıtmıs sankı ılıskıyı zorla yuruten bırı gelmıs. oturup konustuk kendındn soguttugunu soledı bu sekılde yaparak bende sogursan sogu ben buyum dedım:) sonuc ilişkim bıttı ve mutlu muyum hayır.. daha once bıcok kez psıkologa gıtmıs bırı olarak soluyorum bu bır takıntı ve kısılık bozuklugu. gecmıste erkekler tarafından atılan kazıklar yedıgımız darbeler bızı bu hale getırıyor. kendını degıstırmek ıcın elınden gelenı yap ama gercekten zor. bende yaptıgım seylere cok pısman oluyorum soyledıkten sonra ama bu huy degısmıyo malesef. hem senın psıkolojık olarak rahatlaman hemde ona guvenmen bu sorunu cozecektır. ımkanın varsa yardım al derım. bu arada panık atak hastasıım benım boyle dawranıslarım normal ama senın baska problemlerın varmı yanı bole bı rısk olabılrımı onu da dusun erkenden onlemını al bunların canım.

bulmuşsunuz bunuyorsunuz çatlakkk hanım. aaaaa ne güzel işte güveniyor. daha ne istiyorsun. senden emin olması çok güzel. benm arkadaşım hep güven sorunu vardı seneryolar çiziyordu emin ol çok kötü öyle sonuç ayrılık...

Orasıda öyle tabii :)

okurken bı an benı anlatıyorsun sandım:) bu sebepten ılışkım ıkı hafta once bıttı. Delı gıbı asık olarak bırbırımıze ölerek basladıgımız ılışkı yaptıklarım sayesınde mahvoldu. ıkımızde gercek aşkı buldugumuza ınandık ama ben oyle kaptırdımkı şarjı bıtse arkadaşlarını arıyorum sızın yanınızdamı falan diye. Bu ve bunun gbı seyler ilişkımızı tukettı benı bunaltıyosun demesıyle basladı hersey ve zamanla bı baktım bana asık cocuk gıtmıs sankı ılıskıyı zorla yuruten bırı gelmıs. Oturup konustuk kendındn soguttugunu soledı bu sekılde yaparak bende sogursan sogu ben buyum dedım:) sonuc ilişkim bıttı ve mutlu muyum hayır.. Daha once bıcok kez psıkologa gıtmıs bırı olarak soluyorum bu bır takıntı ve kısılık bozuklugu. Gecmıste erkekler tarafından atılan kazıklar yedıgımız darbeler bızı bu hale getırıyor. Kendını degıstırmek ıcın elınden gelenı yap ama gercekten zor. Bende yaptıgım seylere cok pısman oluyorum soyledıkten sonra ama bu huy degısmıyo malesef. Hem senın psıkolojık olarak rahatlaman hemde ona guvenmen bu sorunu cozecektır. ımkanın varsa yardım al derım. Bu arada panık atak hastasıım benım boyle dawranıslarım normal ama senın baska problemlerın varmı yanı bole bı rısk olabılrımı onu da dusun erkenden onlemını al bunların canım.

yeni burunla bolll şans

Back
X