Ben Astral seyahat mi yaptim sizce?

Mimoza08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
478
608
53
Merhaba, dun gece birsey yasadim. Karabasan geldi kurtulamadim bir sure (yilda 2-3 olur bana, aliskin sayilirim), ama sonra vucudum aniden titremeye kalbim cok hizli atmaya basladi, kendimi ne uyandirabildim ne kurtulabildim, olucem sandim. Sonra bir anda ruyaya gecis yaptim (belkide astral), bi sehir e gittim ama guzel degildi, tamamlanmamis insaatlerle dolu harabemsi bir yerdi. Etrafta garip insanlar vardi ve hepsi gencti. Oradayken, icimden dusunuyodum 'bedenim yatakta hala yatiyor nasil geri gidicem' diye, endiseleniyordum, farkli biyerde oldugumun cok farkindaydim. Bi kac kisiye sordum, bi kiz cevap verdi 'gidip napyan ya' dedi. Ve acikcasi herseyi hissediyordum, adim attigimda ayagimin altini vs. hatta gercekligi sorgulamak icin bilincli bir sekilde orada duvarlara dokundum ve hissettim. Hatta ruyada kendi kendime dedimki burasi gercek, dunyada yasadiklarim ruyaymis dedim.

Sonra biri ile tanistim, asik oldum - galiba tahmin ettigimden daha fazla zaman gecirdim orada, full hatirlamiyorum herseyi. O kisiye dedimki ben eve geri donup canta hazirlayip buraya geri gelecegim dedim. Gercektende oldu, o sirada uyandim, ciktim oradan, ama bedenim tam uyanmadi hala, tekrar gozumu kapattigimda yine oradaydim. Bak cantami hazirlayip geldim dedim, ama icine koydugum (telefon, kiyafet vs) hicbisey yoktu orada cantami actigimda. Sonra benim gitmem lazim telefonum olmazsa ailem beni merak eder dedim ve geri geldim ve uyandim. Ha bide orada yil 2027 idi. Birilerine orada bi ara tarihi sordum, 2027 dediler 'a ama dunyada 2025 ti' dedim.

Astral mi yapmisim ya? Nasil yaptim bilmiyorumda, niye boyle bisey yasadim?

Eve geri geldiğinizde uyuyan bedeninizi gördünüz mü? Yoksa sadece rüyadan uyanır gibi mi uyandınız?

Eve geri geldiğinizde uyuyan bedeninizi gördünüz mü? Yoksa sadece rüyadan uyanır gibi mi uyandınız?
Eve geri geldigimde tamamen uyandim, gozumu actimda geldim, kendimi disardan gormedim, ama vucudumu kipirtatamadim yine. Sonra yine daldim, ayni yere gittim, bu sefer sirtimda sirt cantam vardi, 'hah herseyi aldim, hazirim' diye dusunuyorum ama actim baktim bos. Geri gitmem lazim dedim ve ikincisinde yeni tam olarak uyandim, bu sefer yataktanta kalktim hatta

Irak, Suriye turu bir yer miydi sence konu sahibesi?

Okurken içim titredi ya. Daha önce buna benzer şeyler yaşadığınız oldumu. Bide gittiğiniz yer yani 2027 senesi nasıldı. Dünyada daha degisikmiydi. İnsanlar falan yani Türkçe konuştunuz mu onlarla.

Okurken içim titredi ya. Daha önce buna benzer şeyler yaşadığınız oldumu. Bide gittiğiniz yer yani 2027 senesi nasıldı. Dünyada daha degisikmiydi. İnsanlar falan yani Türkçe konuştunuz mu onlarla.

Valla aynisi aklima geldi, insanlar Turk muydu, yoksam yabancı miydi , yer neresiydi ...

Valla aynisi aklima geldi, insanlar Turk muydu, yoksam yabancı miydi , yer neresiydi ...
Evett Turkce konusuyorduk, Irak Suriye gibi biryer denebilir evet bina iskeletleri vardi sadece hicbiri tam yapili degildi. Ama insanlar ne cocuk ne yasli hep 18-35 yas arasi idi ve holihop cevirenler, grup grup oturup gulusenler dans edenlr falan vardi, genclik kampi gibi, tiplerde Orta Dogu insani ile bagdasmiyordu. Ne olup ne bittigini ve nerde oldugumu anlamaya calisirken sorular sordugum kiz kizil sacli piercingli, sort crop falan giymis bir kizdi. Bana bisey malum olmus gibi degilde, ruyada bilincli olmam nedeniyle sanki gercekten baska bi yere gitmisim gibi hissediyorum aslinda.
Mesela Lucid ruyada gibi degildi (ruyada oldugunun farkinda olmak), cunku biseyi yonlendiremiyordum. Ve o gun aksam ne yedigimi uykuya nasil daldigimi oncesinde karabasan yasadigimi falan biliyordum, gunumun devaminda ordaymisim gibi oldu

Back
X