Merhaba, dun gece birsey yasadim. Karabasan geldi kurtulamadim bir sure (yilda 2-3 olur bana, aliskin sayilirim), ama sonra vucudum aniden titremeye kalbim cok hizli atmaya basladi, kendimi ne uyandirabildim ne kurtulabildim, olucem sandim. Sonra bir anda ruyaya gecis yaptim (belkide astral), bi sehir e gittim ama guzel degildi, tamamlanmamis insaatlerle dolu harabemsi bir yerdi. Etrafta garip insanlar vardi ve hepsi gencti. Oradayken, icimden dusunuyodum 'bedenim yatakta hala yatiyor nasil geri gidicem' diye, endiseleniyordum, farkli biyerde oldugumun cok farkindaydim. Bi kac kisiye sordum, bi kiz cevap verdi 'gidip napyan ya' dedi. Ve acikcasi herseyi hissediyordum, adim attigimda ayagimin altini vs. hatta gercekligi sorgulamak icin bilincli bir sekilde orada duvarlara dokundum ve hissettim. Hatta ruyada kendi kendime dedimki burasi gercek, dunyada yasadiklarim ruyaymis dedim.
Sonra biri ile tanistim, asik oldum - galiba tahmin ettigimden daha fazla zaman gecirdim orada, full hatirlamiyorum herseyi. O kisiye dedimki ben eve geri donup canta hazirlayip buraya geri gelecegim dedim. Gercektende oldu, o sirada uyandim, ciktim oradan, ama bedenim tam uyanmadi hala, tekrar gozumu kapattigimda yine oradaydim. Bak cantami hazirlayip geldim dedim, ama icine koydugum (telefon, kiyafet vs) hicbisey yoktu orada cantami actigimda. Sonra benim gitmem lazim telefonum olmazsa ailem beni merak eder dedim ve geri geldim ve uyandim. Ha bide orada yil 2027 idi. Birilerine orada bi ara tarihi sordum, 2027 dediler 'a ama dunyada 2025 ti' dedim.
Astral mi yapmisim ya? Nasil yaptim bilmiyorumda, niye boyle bisey yasadim?
Sonra biri ile tanistim, asik oldum - galiba tahmin ettigimden daha fazla zaman gecirdim orada, full hatirlamiyorum herseyi. O kisiye dedimki ben eve geri donup canta hazirlayip buraya geri gelecegim dedim. Gercektende oldu, o sirada uyandim, ciktim oradan, ama bedenim tam uyanmadi hala, tekrar gozumu kapattigimda yine oradaydim. Bak cantami hazirlayip geldim dedim, ama icine koydugum (telefon, kiyafet vs) hicbisey yoktu orada cantami actigimda. Sonra benim gitmem lazim telefonum olmazsa ailem beni merak eder dedim ve geri geldim ve uyandim. Ha bide orada yil 2027 idi. Birilerine orada bi ara tarihi sordum, 2027 dediler 'a ama dunyada 2025 ti' dedim.
Astral mi yapmisim ya? Nasil yaptim bilmiyorumda, niye boyle bisey yasadim?