- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Evet ben de sırf onun ıcın gidiyorum zavallı hayvan. Perişan oldu tek basına evdeTamam o sorumsuz olabilir ama hayvana da yazık.arkadaşın için değil ama o günahsız hayvan için giderdim zor geliyosa evime getirir yine bakardım.sevaptır..
Cok yakın arkadasım ama artık bana tavırları da rahatsız etmeye basladı. Kedıye uzulmesem gitmem. Bıze getireyim dedim onu da kabul etmedı..ben de olsam ilk söylediğinde giderdim. ikincide gitmezdim. 20 km yol sadece çok yakın bir arkadaş için gidilir onunda git bak demesine gerek kalmaz zaten siz kediyi alır 1 hafta bakarsınız yada gider kendiliğinizden kontrol edersiniz.
bir kere 'yap, et, git, gel' şeklinde yapmamı söylemesi zaten ilk günden yapmamam için yeterli olur benim. kedi bırakılırken 2-3 günde bir bak dersin, kediyi evi zor pisleteceği, koltukları stresten patlatamayacağı bir odada bırakırsın falan.
bence iyiliğe gerek olmayan bir arkadaş. başkalarına git bak et yap desin.
hayvana yazık yaa yanında götürseymiş madem emir verir gibi konuşuyor bide ayıp be
Evet cok korkmuş ve ürkmüş gibiydi zavallı cok uzuldumzavallı kedi kimbilir nasıl psikolojide şuan sahibi onu bıraktı sanmıştır , nasılda korkuyordur evde yalnız başına , madem bakamıyorsun ne diye alıyor vicdansız kadın, Allah bin beter yapsın böylelerini .
Kum da anlamadım ne zamandan beri bir kedinin tuvaleti her gun degısıyor. Ben anlamam bu işlerden ama bu hesapta iki günde bir 15 lira kum almak gerekiyorBenim arkadasim da gidince ben bakiyorum ama kadin yük olmamak icin elinden ne geliyorsa yapıyor ki ben cok isteyerek gidiyorum.. kumunu,suyunu, mamasini hazir etmeden asla gitmez. Bu ne boyle? Kedinin mamasi kumu oyle dakka da bitmez ki haftalarca gider bi mama. Hazirlasin gitsin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?