Ben bakıcı mıyım, bu nasıl sorumsuzluk

halletmenize hem sizin adınıza hem de kedi adına sevindim ancak sorun zaten arkadaşınızın emrivaki konuşmaları onu da çözmelisiniz

Bi 3 yaşında kedim bi de 6 yaşında köpeğim var. Bir geceden fazla evde kendi başlarına kalmadılar. Ne rahat insanlar var arkadaş yaa.
Ayrıca arkadaşınız da ne yüzsüzmüş insan bi teşekkür eder, minnet duyar..

Daha önceki konunuzda da arkadaş secimlerinizi gözden geçirin demiştim. Genel olarak böyle demek arkadaş cevreniz.size böyle davranmalarına siz izin veriyorsunuz demek ki

Yerinizde olsam arkadaş denilen kişiye ''Hayır'' cevaplarını verip ama sessiz sedasız kimse bilmeden kedinin yanına giderdim. Önemli olan hayvan burada. Ve bende ''Hayvan'' denilince akan sular durur. O yüzden çok hassas olduğum için sinirden kendisine ''Hayır gidemem ve gitmem.'' derim.. sonra hayvana bakarım.

bende olsam müsait deilim derim ama arada kediye bakardım kesin..geldiği zamanda nekadar ayıp ettiğini söyle..

Sorunun çözülmesine kedi açısından sevindim. En azından maması ve temiz kumu olacak. Siz aklı selim bir kadınsınız , bu arkadaşınızı!!! hayatınızdan çıkararak kendinize erken bir bayram hediyesi verin.

Sorun çözülmese idi , sizin yerinizde olsam , onun lafına bakmam kediyi alır evime getirirdim. Ancak öncesinde kedinin evde yalnız olduğu mesajlarını saklamayı ihmal etmezdim. Kendim bakamıyorsam , kediyi sahiplenebilecek kediseverler arardım.

Bir canı evde kapalı bırakmak kimsenin hakkı değil. Hayvanı hem doğal hayatından kopar hem de hayvanı aç susuz bırakıp tatile git. Haçiko benzeri dernekleri arayınca bu tarz durumlarda gelip hayvanı sahiplenen insanlıktan nasibini almamış kişiden kurtarma yetkileri var mı acaba ?

bence gidin kediyi evinize getirin. sahibi nekadar adi pislikte olsa ben o hayvanı asla arada bırakmazdım... geldigi zaman evimde alıp götürürdü.

Ay açıp kapıyı aalın hayvanı bi dahada görüşmeyin şu kızla! Canlı o yahu yazıktır günahtır

Daha önceki konunuzda da arkadaş secimlerinizi gözden geçirin demiştim. Genel olarak böyle demek arkadaş cevreniz.size böyle davranmalarına siz izin veriyorsunuz demek ki
Konuda da okursanız ben kac kere hayır dedim kız ısrarla her gun gıtmemı ıstıyor. Ben ona ısım var, yorgunum gidemem, gel artık hayvan yalnız vs dememe ragmen devam edıyor daha ne yapabılırım kı. Ben o basta ıkı uc günlük gıttıgı zaman seve seve gıdıp bakıyordum. Bu enayilik degıl benım ıcın. Ben zavallı hayvan ac susuz kalmasın canı sıkılmasın dıye gıdıp ılgılenıyordum. O benım ıyı nıyetımı suistimal edıyorsa bu onun sorunu. Ya da daha once baska bır arkadasım saklama kaplarını almıstı:) onun aılesı baska sehırde dıye annem yemek yapmıstı onları götürmüştüm. Bu da mı salaklık. Bılmıyorum ben bınları ıcımden gelıyor dıye yapıyorum. Onlar Oo kullanacak yenı bır ınsan gozuyle bakıyorsa bu onların kötu kalbının sorunu olur, ben gocunmam. Sadece kullanıldığımı hissettıgim an uzuluyorum. Ondan dolayı..

halletmenize hem sizin adınıza hem de kedi adına sevindim ancak sorun zaten arkadaşınızın emrivaki konuşmaları onu da çözmelisiniz
Evet sıra onda... Bır arkadasıma danıştım ona da oyle davranıyormuş zaten sasırmadım. Bazı ınsanlar ıcın bu samımıyet gostergesı, bırbırımıze ayıbımız olmaz dıye dusunuyor olsa da ayıp

bende olsam müsait deilim derim ama arada kediye bakardım kesin..geldiği zamanda nekadar ayıp ettiğini söyle..

bence gidin kediyi evinize getirin. sahibi nekadar adi pislikte olsa ben o hayvanı asla arada bırakmazdım... geldigi zaman evimde alıp götürürdü.

Ay açıp kapıyı aalın hayvanı bi dahada görüşmeyin şu kızla! Canlı o yahu yazıktır günahtır

Aynen cok haklısınız benı bakıcı gıbı kullanıyor bana güvenip gıdıyor dıye ona kızıp olan zavallı hayvana olsun istemıyorum yazık. Yavru arada kalacaktı cunku. Neyse kı sorun çözüldü de kedı kurtuldu en azından

Neyse kı sorun çözüldü de kedı kurtuldu. Sımdı asıl sorun onun uslubundakı sıkıntıyı gidermek.. Ona kızıp hayvanı arada bırakamaZdım sonucta Yazık

Bıldıgım kadarıyla kurtarabılıyorlar. Eger sımdı de kuzenı gıdıp almasaydı kedıyı söyleyecektim ben eve götürüyorum haberın olsun dıye. Gercekten survıvor gibiydi ev yazık ya alışkın degıl hayvan o kadar sure yalnız kalmaya. Bır kere daha oyle bırakmıştı o zaman bız o kadar samımı degıldık ben gıtmıyordum bakmaya uc gun yalnız kalmıs kedı her yerınde yara cıkmıstı hayvanın. Yazık valla

Evden kaçan kedi haberlerinde , ah miniğim umarım sokakta yaşayabilirsin diye üzülürdüm. Ancak bu konuda anladım ki bazen kaçıp gitmeli hayvan da olsa , insan da olsa.

Umarım , arkadaşınızın kuzeni , o kediciği yeniden arkadaşınıza vermez. Siz de lütfen bu insancıktan uzak durun. Sizin kadar akıllı bir kadının hayatında böylesi bir arkadaş sadece zarar.

İşte sorun sizin iyi niyetinizde değil tabiki baskın bir karakteriniz yok gibi.çok yumuşak görünüyorsunuz belliki onlarda nasılsa o yapar diyor.bu nedenle cevreniz genelde sizi kullanmaya çalışan ihtiyatsız insanlarla dolu.

Evet evet oyle. Ben cok yumusak davranıyorum. Cok sakin yapılıyım. Insanlar biraz daha ıyı nıyetlı olsa daha mutlu olurdum. Ama dedıklerınız dogru maalesef

Yrın kedi zamanı nasıl bir tabirdir ya.
sanki sen uşağısın.
ister yardımcısına bile ricada bulunur.

Kediye cidden üzüldüm. arkadaşınızla ilişkinizi gözden geçirin bence. böyle insanlar hayvan sahiplenmesin ya

Gerı verecek maalesef ama en azından uzun kalacagı bellı zamanlarda hayvan boyle evde Perisan olmayacak
Tesekkur ederım üzülerek katılıyorum... Gittiğinden Berı zaten bazı seylerı daha yı anladım sadece kedisi icin iletişim kurdu benımle, demek kı baska bır yonden arkadası olarak degerım yok. Boyle bır ınsanla görüşmeye de benım ıhtıyacım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…