BEN BEN DEĞİLİM SANKİ.

bilmiyorum gerçekten bilmiyorum...iş çevremi direkt etkileyecek bişi bu
Oyle bir sey yok. Hic bir insanin is cevresi bosanmadan oturu etkilenmez. Bosanirsiniz biter gider. Evlenmek kadar dogal bir sey,size verilmis bir hak neticede. Ben bosandim 7 sene gecti,simdi kimse hatirlamiyor bile. Herkesin hayati var millet isi gucu birakip 50 yil sizin bosanmisliginizi mi konusacak

E olsun,kime ne sizin evliliginizden bosanmanizdan sorunlarinizdan? Avukatlar sizinki gibi binlerce dava gormustur,unlu bir cift degilsiniz ki magazin malzemesi olasiniz. Beni de baro baskanindan adliyedeki mubasirine kadar herkes tanirdi,actim davayi bosandim. Hem de buyuksehir diye adlandirilan ama kocaman bir koy olan Bursada. Siz de yapabilirsiniz. Nolacak yani istemediginiz ve size siddet uygulayan bir adamla evli kalmaya devam mi edeceksiniz sirf avukatlar sizi tanir diye?
yüzümde bir morluk var allık ve fondmtenle kapadım.iş arkadaşlarım dalga geçti.bazı insanlar insanların acıları ile besleniyor...niyeyse benim sorunlarımla ilgilenen çok

kısacası ben anlaşmalı boşanmak istiyorum
Dogrudur,kimse istemez sorunlu sekilde ayrilmak. Ama esiniz yanasmiyorsa is cekismeliye donmek zorunda. Ya da seciminizi yaparsiniz ya bosanacaksiniz ya da bosanmayacaksiniz. Hayat sizin secim sizin

Oyle bir sey yok. Hic bir insanin is cevresi bosanmadan oturu etkilenmez. Bosanirsiniz biter gider. Evlenmek kadar dogal bir sey,size verilmis bir hak neticede. Ben bosandim 7 sene gecti,simdi kimse hatirlamiyor bile. Herkesin hayati var millet isi gucu birakip 50 yil sizin bosanmisliginizi mi konusacak
boşanmak değil, boşanmaya sebep olan olayları konuşacaklar biliyorum.çevremde var bu tipler

yüzümde bir morluk var allık ve fondmtenle kapadım.iş arkadaşlarım dalga geçti.bazı insanlar insanların acıları ile besleniyor...niyeyse benim sorunlarımla ilgilenen çok
Bosanirken boyle bir sey yasanmaz. Biter gider. Yuzunuzdeki morluklara darp raporu aldiniz mi? Acilarinizla kimse beslenmiyordur,karsinizda ben olsam sizi kinarim,meslek sahibi,iyi kotu okumus bir kadinin,hele ki cocuk yetistiren bir annenin bu kadar gucsuz olmasi bence kinanacak bir sey. Alinmayin kizmayin ama bu boyle. Acil silkelenip kendinize gelmelisiniz. Kendinize ve cocugunuza guzel bir hayat kurmalisiniz

Anlaşmalı boşanmadaki temel vurgu, iki tarafın da boşanmayı istemesi ve boşanma sonucundaki muhtemel para mal vs ayrılığında uzlaşmaya varması. Siz bu konularda anlaşamadıysanız çekişmeli boşanacaksınız. Çekişmeli boşanmada ayrı bir şekilde tazminat talebiniz yoksa (aldatma vs gibi) anlaşamadığınızı söylemeniz yeterli mal paylaşımı konusunda çekişeceksiniz sonuçta.

boşanmak değil, boşanmaya sebep olan olayları konuşacaklar biliyorum.çevremde var bu tipler
Konu sahibi sabahtan beri takip ediyorum yazdiklarinizi.
Bayildim ya.
Yok konusurlar.
Yok mahkemede detay veremem.
Yok cekismeli olmaz.
Yok dalga gecerler.
Allah askina biz napalim burda.
Konu acmak mantiksizlik.

Konu sahibi sabahtan beri takip ediyorum yazdiklarinizi.
Bayildim ya.
Yok konusurlar.
Yok mahkemede detay veremem.
Yok cekismeli olmaz.
Yok dalga gecerler.
Allah askina biz napalim burda.
Konu acmak mantiksizlik.
Diğer konularına bakarsanız mantıksızlığın dibine vuran bir arkadaş:110: yalnız biraz sonra gelip dayak yedim gozum mor sokumum acıyor der yine aylardır olduğu gibi bu adamı boşamaz...şiştik

Benden sana tavsiye anlaşmalı boşan nafaka talep etmeden. Boşanma gerçekleştikten sonra çocuk için iştirak nafakası davası aç en temizi.... Çocuk için sonradan dava açabilirsin ama kendin için yoksulluk nafakası davası açamazsın.

Back
X