Ben, beni unuttum

Eşinizle flört ettiniz mi?Yani evlenmeden önce de mi böyleydi?Birden bu kadar değişmiş olması imkansız bence.

Eşinizle terapiste gitseniz bence iyi olur.Birbirinizi çok severken bu hale gelmek çok acı. Eminim ortada çok büyük bir emek vardır.Ha yine düzelmezse,hakkıma hayırlısı bu demelisin.Üzülme.

Adam resmen bi huzursuzluk çıkarmak için söyleniyo. Aksi, geçimsiz, huzursuz,anlayışsız,uyumsuz vs uzar gider böyle bi adamla hayat geçmez.

Siz cok guzel ozetlemissiniz benim durumumu.

Yemekten sonra hayatimda ilk kez "aferin"denildigini duydum. Cunku kendi surekli beni onaylama merkezi.
Simdiye kadar kac kez anlattim,tatlilikla anlattim olmadi kavga ettik olmadi. Tamam diyor uzuluyor,sonra belki bir iki gun sonra her sey ayni.
Beni en cok uzen de ben mutlulugumu bu adamla paylasamiyorum. Bir sey anlatsam, buna mi sevindin der.
Hatta gecen gun isimle ilgili beni mutlu eden bir gelisme oldu,esimle paylastim. Dedigini aynen yaziyorum. sen cok sevinme daha basindasin, bu isler oyle degil.
Gercekten inanamadim.

Bosanacagim dayanamiyorum her gun bu iskenceye.

Belki inanmazsiniz ama 2 yil kadar ciktik.
O 2 yilda bana asik,beni mutlu etmek icin cok ugrasan, her seyimi paylasan bir adam vardi. Terapiste gitmeyi kabullenemiyor, teklif ettim ama bizim cozemeyecegimiz bir sey yokmus.

Resmen icim bos, ruhum gitmis hissediyorum. cok tesekkur ederim.

Adam enerji vampiri canim. Bosan. Seninle oynuyor aynj dedigin gibi.
Sevmiyor zaten boyleleri...yani nasil diyim saglikli sevgi degil en azindan.
Psikolojik siddet uyguluyor sana..
Boylelerinin kokusunu uzaktan dahi alirim artik. Bende eskiden sevdigim seylerle ilgilenemiyorum icimden gelmiyor artik. Ruhum 10 yil yaslandi boyle bir iliski icerisinde. Bende cocukca saniyordum...degisir duzeltiriz saniyordum. Yok oyle sey..cocukca olabilir bizim icin..ama karsi taraf ciddi aliyor oyle goruyor inaniyor. Bosanmak istediginde tavrini degistirir ama kisa sureligine rol yapar... Tipki evlenmeden onceki gibi.
Aslinda boyleleri cok eziktir. Ama sanki cok begeniliyor herkes ona bayiliyor cok ustun biriymis gibi kendini tanitir oyle yansitir sana. Ondan katbe kat daha iyisindir eminim. Bosan kurtul...yalniz cirkinlesebilir dikkatli ol.

Ben de 1 yildir yaslandim. O genclesiyor ben yaslaniyorum. Bir insan surekli negatif olabilir mi,neye elimi atsam o olmaz oyle degil sen yapamazsin diyor. 1 yildir boyle bir evdeyim. Kac kere konustum neyin eksik diyor. Anlamadim ya ben neyim ?onune suyunu koy yemini koy yeter mi ?
Bosanmayi ilk aylarda da dusundum ama artik kararliyim. Dayanamiyorum.

Neden biri eşiyle problemlerini anlatınca çoğu üye çözüm aramak yerine boşan! Neden boşanmıyorsun! Neden çekiyorsun! Gibi saçma sapan cümleler yazıyor. Boşanmak istese boşanıp zaten onu akıl etmiştir herhalde ki boşanmak istemiyor sizden çözüm bekliyor ne yapmadı gerektiğini öğrenmek istiyor. Lütfen biraz daha çözüme odaklanalım

Esiniz istedigi seyleri basaramadi da ondan mi size surekli oyle olmaz yapamazsin gibi cumleler kuruyor.Kendi yapamayinca sizde de onu gormek istiyor olabilir.Basarisizligini kabul etmek istemiyor.Esinizin meslegi ne acaba cok fark var mi mesleki acidan aranizda??

Merhaba. Yok bu kez ben " bosancam" diye geldim. Ondan demislerdir. Cok sagolun.
Benim tek cozumum terapiste gitmekti, kabul etmedi. Ben konusarak halledemiyorum. Cozum ariyorum aylardir. Boguluyorum.

Eşim de benzeri davranışlarda bulunmaya başlamıştı 1 ay öncesine kadar. En sonunda sayfalar dolusu yazdım ama sen dilinde değil ben dilinde. Karşılığında yine de sıcaklık göremedim, burnu büyüklük gördüm.

Sen misin böyle yapan.. Dedim ki ben avukata gidiyorum, çığlıklarımı duymuyorsun. O da git dedi...

Ertesi gün gittim vekalet çıkardım. Eşime de mesaj attım, ben avukata vekaletimi verdim, anlaşmalı boşanmazsak çekişmeli olacak diye. Tamam dedi.

Akşam detaylarını konuştuk, ayrı odalara gittik sonrasında. Karar kesin, boşanılacak.

Gece duyuyorum dönüyor duruyor yatağında. Ben ağla ağla helak oldum. Hiç uğruna gurur uğruna iktidar savaşı uğruna gül gibi yuva yıkıldı diye. Ama kararım kesin, takdir ve sevgi görmediğim evlilikte yokum.

Sabaha karşı odama geldi. Kucaklayıp yatağa götürmeye kalktı. Sonrasında saatlerce yalvarış.. dedim ki ben hayatımı senin gibi biriyle geçirmeyeceğim. Ben ne olduğumu biliyorum, değerliyim, bunu farketmeyen de beni haketmiyor.

Bir şans istedi evlatlarımızın hatırına ben de verdim çünkü artıları da çok. Dedim ki vekaletim avukatımda duracak, sevgini takdirini hissetmediğim an biter.

Dik dur, kendinin farkında ol, atacağın adımdan korkma, ben iki çocukla yeniden hayat kurabileceksem sen haydi haydi kurarsın. Ama öncelikle bunları yap. Ciddiyetinin farkında olsun. Radikal bir adım atmazsan kendine gelmez. Yine de kendine gelmiyorsa bitir bu evliliği.

Artık nasıl bir ezikliği varsa kendi içinde yaşadığı.... zavallı.

Haklı olsa bile, şu an mutlu olmanızın size ne gibi bir zararı olabilir? Sizin sevincinizle sevinmek, güzel bir anı paylaşmak varken, modunuzu aşağıya çekmesinin altında yatan sebep ne? Bunları o an soruyor musunuz?

İlk okuduğumda çalışmıyorsunuz, bunu hazmedemiyor sandım....ya ne kadar şanslı aslında, onu seven biri var hayatında...keşke en sağlıklısından yemeğimi önüme koyacan, bizim için sosyal aktiviteler planlayan, sohbeti hoş, bilinçli bir eş benim olsa...İnsan el üstünde tutar.

Off yeminle şiştim. Son bir şans vermek istiyorsanız, bir uzman eşliğinde konuşun eşinizle. İnşallah çok geç olmadan adamın kafasına bişeyler dank eder. Kaç yaşında ki?

Senin yaslanip onun genclesmesinden anla iste...dis goruntuye kadar vurmus.
Bazilari inanmayabilir ama gercekten oyle oluyor...bende cok kilo vermistim gozumun feri gitmisti.. Ruhumu caldi sanki...hala geri kalan etkileriyle ugrasiyorum.
Nekadar cabuk bosanirsan okadar cabuk atlatirsin. Ben ayrildiktan sonra post travma stres bozuklugu yasamistim... O tarz kucuk dusurucu kelimelere gelemiyordum hic. Ama gunluk hayatta herkes arada oyle konusur. Sadece boyle surekli olunca insani zehirliyor iste.
Seni insan olarak gorse zaten boyle davranmazdi. Empati kururdu. Kimse surekli elestiri yagmuru altinda tas gibi kalamaz. Ozguvenini simdiden tazelemeye basla derim.
Yasayan bilemez. Bu anlattiklarini kucuk gorebilir. Ama insanin ruhunda acilan yaralar fiziksel acilardan cok daha kotudur. Kendi ruh akil beden sagligin icin bosanmak zorundasin. Kimse kimseyi degistiremez. Hele kendinde degil de hep karsisinda ki kiside hatalar goren kisi icin degmez.

Merhaba. Yok bu kez ben " bosancam" diye geldim. Ondan demislerdir. Cok sagolun.
Benim tek cozumum terapiste gitmekti, kabul etmedi. Ben konusarak halledemiyorum. Cozum ariyorum aylardir. Boguluyorum.
Yok adam eşine yüksek sesle konuşsa bile bazen boşan diyebiliyor bazıları bilip bilmeden. Eşler arasında olur tabi ufak tefek şeyler ama sizi bilemem allah yardımcın olsun sizinki de zor.

Erkekler çoğu konuda kendisinden aşağı seviye olarak tabir edilen kadınları isterler hayatinda..Sanirim sende böyle bir durum yok ve esin ezik hissediyor kendini bu yüzden.Allah hayırlısını nasip etsin İnşaAllah

Tamamen farkli alanlardayiz. Onun alani mekanik, teknik. Benim daha sosyal.

Basarisiz diyemem ama benim basarima tahammulu yok. Hatta gundem hakkinda yorumlarima bile. Biseyi bilmeme sinirlendigini hissediyorum. Ben cok uzgunum. Bunu arkadasim yapsa anlarim da esim ya esim.

Keske zamaninda oyle biriyle evlenseydi. Hep boyleydim. ailede boyle buyutulmus oglum da oglum demisler. Kendi annesi babasinin kolesi olmus. Sesini cikaramiyor, bisey diyemiyor. Sanirim annesini rol model almis. Benim de oyle olmami bekliyor.

Tek sorum var neden çekiyorsun. Aşk falan yok belli ki. Sizin için söylemiyorum ama türk kadinlari evlenmek için evleniyor etraf için yani. Başta sevgi varsa yeter diyorlar ama evlendikten sonra da sevgi saygi paylasim devam etmeli. Yoksa ben neden eli ayağı tutan bir adamın çamaşırını yikayayim yemek yapayım ona emek vereyim. Neden yani. Sokaktan geçen bir adamı evinize alıp bunları yapar mısınız? sevdiğiniz ama sizi sevmeyen bir adama da yapilmaz bence. En azından bir süre emek verilir ama karşı taraf boşsa hiç gerek yok. Evliliği çekilir kılan birşey kalmamış sizde de.

Seni anlıyorum benim eski sevgilim de böyleydi. Sanki rakipmişiz gibi davranırdı. Üstünlük savaşı vardı bizim ilişkimizde de.
Çekilecek gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…