- 29 Aralık 2017
- 541
- 489
- 103
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Kendinizi gayet güzel ifade etmişsiniz. Sizin için neyin doğru olduğunu da tartıp karar alabilirsiniz.
Eş müsveddesine iyi bir çıkışmalısınız. Ne yiyeceğinize, kimle ne kadar konuşacağınıza, hangi kitabı okuyup, hangi kültürel aktiviteye zaman ayıracağınıza onun karar veremeyeceğini, ondan öncesinde de sağlıklı bir birey olduğunuzu, onun sizi şekillendirmesine asla ihtiyaç duymadığını belirtin.
Ha madem her adımınızı eleştirecek kadar sizden memnunsuz, hiç bir başarınıza sevinmeyecek kadar sizi ailesi olarak görememiş,
kapı nerede biliyor olmalı. O kendi sığ kafasına göre birini bulsun, siz de yeniden huzurunuzu...
Eşinizle flört ettiniz mi?Yani evlenmeden önce de mi böyleydi?Birden bu kadar değişmiş olması imkansız bence.
Eşinizle terapiste gitseniz bence iyi olur.Birbirinizi çok severken bu hale gelmek çok acı. Eminim ortada çok büyük bir emek vardır.Ha yine düzelmezse,hakkıma hayırlısı bu demelisin.Üzülme.
Inanin bi kendime bakiyorum, bi ona.
Kendi oyununu oynuyor, ailesiyle uzun uzun vakit geciriyor ki benim icin hic sorun degil ( ama benim vakit gecirmem problem tabii), kendi sporuna gidiyor, dil kursuna gidiyor.
Ben coktukce adam genclesiyor.
Olumlu tarafi ne bileyim, simdi siz sorunca dusunuyorum. Bulamiyorum. Etrafina cok nazik, sevecen. Bana gelince anlattigim gibi.
Adam enerji vampiri canim. Bosan. Seninle oynuyor aynj dedigin gibi.
Sevmiyor zaten boyleleri...yani nasil diyim saglikli sevgi degil en azindan.
Psikolojik siddet uyguluyor sana..
Boylelerinin kokusunu uzaktan dahi alirim artik. Bende eskiden sevdigim seylerle ilgilenemiyorum icimden gelmiyor artik. Ruhum 10 yil yaslandi boyle bir iliski icerisinde. Bende cocukca saniyordum...degisir duzeltiriz saniyordum. Yok oyle sey..cocukca olabilir bizim icin..ama karsi taraf ciddi aliyor oyle goruyor inaniyor. Bosanmak istediginde tavrini degistirir ama kisa sureligine rol yapar... Tipki evlenmeden onceki gibi.
Aslinda boyleleri cok eziktir. Ama sanki cok begeniliyor herkes ona bayiliyor cok ustun biriymis gibi kendini tanitir oyle yansitir sana. Ondan katbe kat daha iyisindir eminim. Bosan kurtul...yalniz cirkinlesebilir dikkatli ol.
Neden biri eşiyle problemlerini anlatınca çoğu üye çözüm aramak yerine boşan! Neden boşanmıyorsun! Neden çekiyorsun! Gibi saçma sapan cümleler yazıyor. Boşanmak istese boşanıp zaten onu akıl etmiştir herhalde ki boşanmak istemiyor sizden çözüm bekliyor ne yapmadı gerektiğini öğrenmek istiyor. Lütfen biraz daha çözüme odaklanalım
Artık nasıl bir ezikliği varsa kendi içinde yaşadığı.... zavallı.Siz cok guzel ozetlemissiniz benim durumumu.
Yemekten sonra hayatimda ilk kez "aferin"denildigini duydum. Cunku kendi surekli beni onaylama merkezi.
Simdiye kadar kac kez anlattim,tatlilikla anlattim olmadi kavga ettik olmadi. Tamam diyor uzuluyor,sonra belki bir iki gun sonra her sey ayni.
Beni en cok uzen de ben mutlulugumu bu adamla paylasamiyorum. Bir sey anlatsam, buna mi sevindin der.
Hatta gecen gun isimle ilgili beni mutlu eden bir gelisme oldu,esimle paylastim. Dedigini aynen yaziyorum. sen cok sevinme daha basindasin, bu isler oyle degil.
Gercekten inanamadim.
Bosanacagim dayanamiyorum her gun bu iskenceye.
Ben de 1 yildir yaslandim. O genclesiyor ben yaslaniyorum. Bir insan surekli negatif olabilir mi,neye elimi atsam o olmaz oyle degil sen yapamazsin diyor. 1 yildir boyle bir evdeyim. Kac kere konustum neyin eksik diyor. Anlamadim ya ben neyim ?onune suyunu koy yemini koy yeter mi ?
Bosanmayi ilk aylarda da dusundum ama artik kararliyim. Dayanamiyorum.
Yok adam eşine yüksek sesle konuşsa bile bazen boşan diyebiliyor bazıları bilip bilmeden. Eşler arasında olur tabi ufak tefek şeyler ama sizi bilemem allah yardımcın olsun sizinki de zor.Merhaba. Yok bu kez ben " bosancam" diye geldim. Ondan demislerdir. Cok sagolun.
Benim tek cozumum terapiste gitmekti, kabul etmedi. Ben konusarak halledemiyorum. Cozum ariyorum aylardir. Boguluyorum.
Esiniz istedigi seyleri basaramadi da ondan mi size surekli oyle olmaz yapamazsin gibi cumleler kuruyor.Kendi yapamayinca sizde de onu gormek istiyor olabilir.Basarisizligini kabul etmek istemiyor.Esinizin meslegi ne acaba cok fark var mi mesleki acidan aranizda??
Yok adam eşine yüksek sesle konuşsa bile bazen boşan diyebiliyor bazıları bilip bilmeden. Eşler arasında olur tabi ufak tefek şeyler ama sizi bilemem allah yardımcın olsun sizinki de zor.
Erkekler çoğu konuda kendisinden aşağı seviye olarak tabir edilen kadınları isterler hayatinda..Sanirim sende böyle bir durum yok ve esin ezik hissediyor kendini bu yüzden.Allah hayırlısını nasip etsin İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?