Ben, beni unuttum

Seni anlıyorum benim eski sevgilim de böyleydi. Sanki rakipmişiz gibi davranırdı. Üstünlük savaşı vardı bizim ilişkimizde de.
Çekilecek gibi değil.

Ya sanki es degil de karsi takimlarda yarisan rakibiz. Ben surekli mucadeledeyim o saldiri da. Iyi ki sevgiliymissiniz evlilik asamasina gelmemissiniz. Keske ben de gorseydim.

Cekemiyorum. Dayanamiyorum. Ilk aylarda kendimi ikna etmeye calistim. Yok bu adam boyle. Insan bir yilda degisir mi ? Ben degistim, soldum resmen. Bosanacagim bu evden kurtulmak istiyorum

Ya sanki es degil de karsi takimlarda yarisan rakibiz. Ben surekli mucadeledeyim o saldiri da. Iyi ki sevgiliymissiniz evlilik asamasina gelmemissiniz. Keske ben de gorseydim.
Ben de bunu yeni farkederek yeni bitirdim ilişkimi. Ama sen de geç kalmış değilsin ki. Hala umut var.
Kendi ayakların üzerinde durabilirsin. Ona ihtiyacın yok.

Madem basarili kadina tahammul edemiyor niye evlendi anlayamiyorum.
Sizi taniyordu sonucta bir de insan sevdigiyle yarisir mi herkesin iyi oldugu farkli alanlar vardir.
Bu surecte onu ovup biraz egosunu sisireyim de gonlu olsun tarzi bir uygulama yaptiniz mi??

Keske zamaninda oyle biriyle evlenseydi. Hep boyleydim. ailede boyle buyutulmus oglum da oglum demisler. Kendi annesi babasinin kolesi olmus. Sesini cikaramiyor, bisey diyemiyor. Sanirim annesini rol model almis. Benim de oyle olmami bekliyor.
.
Fazla uzatma o zaman canım.İnan yıllarına yazık olacak.Niye varız hayatta
Mutsuz olmaya değer mi boşuna ?

çok net bir şekilde seni kendinden ustun görüyor ve hazmedemiyor.surekli eleştirerek ezerek bunu gidermeye çalışıyor

sen cözüm odakli fikir ver o zaman ... kadin elinden geleni yapmis ama herseyi elestiriliyor, sence ne yapmasi lazim?

Evet aklima sey geldi. Belki yaptiklariyla ilgili takdir gormek istiyor. Soyledim gercekten de takdir ediyodum. Her zaman benim icin degerli oldugunu soyledim. Ama sonuc ayni.
En basiti tez yazicak, biraz okudum bi kac yerinde bir sey gordum. Yardim etmek istedim diye kiyamet koptu. Bu da dün oldu.

Yoksa ben neden eli ayağı tutan bir adamın çamaşırını yikayayim yemek yapayım ona emek vereyim. Neden yani. Sokaktan geçen bir adamı evinize alıp bunları yapar mısınız?
Çünkü o senin eşin ve bunlar görevin. Ha sevmediği birine yapmak istemiyorsa severek biriyle evlenmeli insan. Ama severek evlenipte evlendikten sonra düşman olan insanlarda var onun için dikkatli seçmeli eşini. Kadının görevi evine ve eşine bakmak erkeğin görevinde kadına ve evine maddi olarak bakmak

Böyle bir adamla mutlu olman mümkün değil. Seni sindirmeye çalışıyor bu adam. Aynı zamanda da kıskanıyor. Hayatın boyunca neyi başarırsan başar bırak tebrik etmeyi hep küçümseyecek seni. Kendi başarısızlıklarından da hep seni sorumlu tutacak. Ha sorun çıkartmasını engelleyebilirsin ama bunun için hep kendinden feragat edeceksin. Mesela ikinizin de sınavı varsa sen bilerek düşük not alacaksın. Işyerinde terfi etmemek için uğraşacaksın. Tiyatroyu falan tamamen unutacaksın. Başka yolu yok. Daha yolun başındasın. Bence ne yapman gerektiğini biliyorsun.

sen cözüm odakli fikir ver o zaman ... kadin elinden geleni yapmis ama herseyi elestiriliyor, sence ne yapmasi lazim?
Ben genel olarak söylüyorum sadece ona söylemedim. Belli ki sorun adam da. Başımdan sevmemiş sanki

Gercekten nadir konularda bosanmadan yana oluyorum bu forumda, maalesef senin konunda o nadir konulardan biri. Gitsin ustunlugunu yarisini kiminle istiyosa onunla yapsin. Istedigin bes gram huzuru, mutlulugu, sicakligi veremiyorsa, vede en onemli unsurlardan biri sana BIZ hissini vermeyip, seninde ona verememeni sagliyorsa, sal gitsin bence cayira.

ama tamamiyle vazgecebileceginizden emin oldugunuz zaman ayrilin. hakkinizda hayirlisi olsun. korkmayin. az biraz acir iciniz, ama sonra hepsi geciyor.

benim eşimde beni mutlu eden şeylerle mutlu olmaz. hep eleştirir. benimle ilgili güzel bir şey olsa kardeşlerime söylediğimde benimle birlikte sevinirler. buna alışmışım. ama eşim senin eşin gibi olumsuz bir şey soyler ya da umursamaz. yemek olayında da beğenmez her şeyi. dört dörtlük yap burun kıvırır. beraber sosyalliğimiz yok. hamileyken hastane çıkışı çay içelim çok bunaldım dedim. gitmedi ve beni ağlattı. sokak olayımız marketten ibaret. hadi onlara eyvallah diyim ama oturup karşılıklı muhabbet bile edemiyoruz.sonu tartışmayla bitiyor. sanırım büyükleri yeni anladım. hayat arkadaşı.... hayat arkadaşı demek seninle sevinen üzülen seninle arkadaş gibi vakit geçiren demekmiş özetle. yani sadece evlilik karı koca olayı değilmiş. hayırlı eş nasip et duasının da önemini anladım. çok şükür el kaldırmışlığı falan yok sorumluluklarını yapar... ama o kadar. bu arada birası da var.

bende işten gidince yemeğimi temizliğimi yaparım hatta yeri gelir paramı son kuruşuna kadar veririm borçlardan bunalmayalım diye.elimden geldiğince destek olmaya çalıştım...

eşimle konuştum ettim olmadı. bende boşverdim. artık canım isteyince yemek yapıyorum halim varsa yani. neden yemek yok dediğinde halim yok hem zaten yapsam burun kıvırıcaksın diyorum bozuluyor.
sosyalliğimi kendim yapıyorum. arkadaşlarımla görüşüyorum oğlumu gezdiriyorum.ona hiç teklif etmiyorum artık..
maaşımıda vermiyorum sadece eve olması gerektiği kadar yardımda bulunuyorum. market masrafı mesela ya da oğlumla ilgili bişeyler çıkınca. eşim biraz tedirgin olmaya başladı artık son durum nolur bilmiyorum ama şeytan azapta gerek herzaman :))

yani yazdım belki sende denemek istersin. geri çekil ve kendinden ödün verme anlamasını bekleme yoksa ömür stresle üzüntüyle geçiyor

Evet ben beni unuttum. Eskiden mutluydum en azindan huzurum vardi. Simdi mucadele etmek bile gelmiyor icimden. Bazen bir sey goruyorum. Ne bilim kurs, sinema,tiyatro hevesleniyorum. Sonra diyorum ki ben bunun icin savasana kadar zaten tukenmis olcam,yaptigimdan da bisey anlamicam. Bosver denizyildizi diyorum.
Kurtulmam lazim yoksa beni bitircek.

Ekte yazan kısımda zaten kendin görmüşsün sorunları. Ama bence boşanmak en son aşama olmalı. Bunları eşinle konuştun mu kavga etmeden bu konuyu eşinle konuşmalısın neşer hissettiğini anlatmalısın. Ben sevdiğin şeyleri yapmaktan vazgeçme eşin onaylamak zorunda değil kimseden onay almak zorunda değilsin. Ortak hoşlandığınız seyler mutlaka olmalı omlarını geliştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…