- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Al bendende o kadarolayı anlamadım desem, yani niye olay çıktı burdan niye bozuldunuz falan oturmadı bende
Yine bir gün herkesi hatalı buluyorum
Kuzeniniz hadi bir fikir verdi ne hakla ısrarcı oluyor?
Siz neden kuzene biz hallederiz mesajı vermiyorsunuz?
Bir de adam istememiş, bu konuda neden bu kadar alınıyorsunuz ki?
Sevgiliniz de siz de tartışma adabından uzak tabiri caizse belden aşağı vurmuşsunuz. Biraz sakinleşin öyle konuşun.
Al bendende o kadar
Ehliyetten kalmışsanız henüz sürmek için tam donanımlı ve hazır değilsiniz demekki.
Erkek arkadaşınız da babanızın yeni aldığı araba ile öğretmek istemiyor ne var bunda? Ben olsam bende öğretmem her işin uzmanı farklı.
Alıp vursanız sebebi erkek arkadaşım yönlendiremedi olur.
içi boş bir tartışma işte
Eeee ?
Kuzenine ne?
Hersey bıttı senın araba kullanman ve sevgılının bunu ogretmesı mı kusur kaldı
Araba kullanmayı ogretmeye Çalışmak sabır isteyen bir is, oyle hadi ogret denince ok dıyıp ogretılcek bir is degıl.
Ugrasmak ıstememıstır cocuk, mecbur da degıl.
Neden oyle desın kı, laf agızdan bir kere cikar belki sozune sadıktır ve bos konusmak umut vermek ıstememıstır.Ben ona öğret demedim ama o an kuzenime banane demek yerine öğretirim ben ona dese beni de insanlara mahcup etmese sorun yok ama banane diyince bozuldum
Kim ne demiş pek anlayamadım ama sonuç kısmında o söylemiş sizde cevabını vermişsiniz. Sizde bozuk atın beni kırdın deyin. Üste çıkın. O laf söylerken oluyoda cevabjnı alınca mı bozuluyo. Bırakın küssün yoksa her tatrtısmada gönlünü yapmak zorunda kalırsınız
Demez. Bos konusmak umut vermek ıstememıstır. Oylesıne konusmayi sevmıyodur belki, sızı mı eylesin yanı bunu mu istiyorsunuz anlamadım ki.Araba sürmeyi öğret demedim öyle bi beklentim de yok ama laf olsun diye öğretirim demedi banane gibi konuştu bozuldum doğal olarak
Anladığım şu arabaların modelini mi yarıştırdınız?
Öyleyse saçma olmuş ama adamın alınması daha da saçma.
Oda sana arabayı vermezler demiş. Üstelikte ilk o başlatmışSanki onun arabası yok diye aşşağılamış gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?