Ben bi halt yedim acil yardım ??

Bence ilk olarak kendi ailesinin arabasi bile kendisinden degerli oldugu icin, sizin ailenizin arabasi konusunda sorumluluk almak istememis gibi geldi bana. (Birine araba surmeyi ogretmek ayni zamanda o aracin sorumlulugunu da almaktir. Sizin eve gelecek ki sizi bir yere goturecek ki direksiyonu size verecek, bu konuda hakli olabilir)

Ben o arabayla yanima kadar gelebilecegine inanmiyorum derken 2 ihtimal var, ya asagilik kompleksi yapip kiskandi, ya da gercekten bir ust paragrafta soyledigim gibi siz arabayi getiremeyeceginizden onun size gelmesi gerekiyordu, bunu acikca soylemek istemedi.

Tabii bu ihtimalleri degerlendirebilmek icin o andaki mikro ve makro mimiklerini gormek lazimdi, maalesef.

Konuyu toparlamak ya da daha iyi anlamak icin abinizin ve babanizin durumunu belirtmek suretiyle sevgilinizi arabanin oldugu yere davet edip,(Evin yakininda park edili buyuk ihtimal)sizi trafige kapali bir yere goturup kullanmayi ogretmesini isreyebilirsiniz. Sevgiliniz sizin babanizin artik araba kullanmayacak kadar yasli oldugunu ya da abinjzin ehliyeti olmadigini bilemez. Ha bunlari biliyorsa zaten yine asagilik kompleksine doneriz.

Boyle cok dallanip budaklanir yoksa mevzu.

Ben araba öğretmesini istemedim kuzenim bi laf etti oda ehliyetini alsın birlikte süreriz gibi şeyler söylemek yerine banane abisi babası var dedi yani yabancı gibi sadece başkalarının yanında iyi olmak için bile geçiştirilebilirdi konu

Evet ama ne biliyim ben alındım ama ağır bi laf ettim gibi geldi o laf benden nasıl çıktı onu da bilemedim
Bence boşver sıkıntı etme. Karşılık almaktan hoşlanmıuosa laf sokmasın aklınca. Sakın düzeltmeye kalkma derim. Siz nezaketinizden böyle düşünüyorsunuz ama sonra huy olur böyle şeyler.

Yediğim halt o bana sen arabayı alamazsın diyince babanın arabasıyla karıştırma ben o arabaya para ödüyorum dedim
yediğiniz haltı anlamadım.
sevgiliniz ehliyeti yok daha deseymiş daha yerinde bir laf etmiş olurmuş.

Köyde rahat olur diye demiştir niye takıldın ki bu kadar?Bence ağır konuşmuşsun ortada bir şey yok

Sanki onun arabası yok diye aşşağılamış gibi olmamışmı
e iyi demişsin.. neden alamayacakmışsın ki..
hem o başlatmış. sen kadınsın o erkek haliyle alamıyorken sen nasıl alacaksına getirmiş.
ağzının payını almış.

İkiniz de birbirinizi üzmüşsünüz çok küçük bir sebepten. O tavır yaptığı için onu haklı görüyorsunuz. Aslında karşılıklı söylemişsiniz. Sevgilinizin söylediği de kırıcı. Siz de kırıldığınızı belli edin o söylediklerini düşünsün biraz da.

İkinizde hatalısınız
Ve de olgunluktan uzak.

Çok alındı bozuldu bi erkek olarak demişsin de erkek olmasıyla ne alaka?

konuşmuyo şuan benle demişsin bence pek bi kaybın yok
Elinde kürek her konu sahibinin ağzına carpiyorsun bu gece bacım (içimden geldi o yüzden bacım dedim kabaliktan degil) eline sağlık

Arabayi getiremesen nolmus? Ehliyetin yok, dogru degil zaten ehliyetsiz kullanmak kaldi ki sevgilin neden ogretsin kurs hocandan al, o hocalarin isi bu!

Nasil guveniyosunuz o sekilde ogrenmeye? Ders arabasinda fren gaz var yan tarafta.. normal arabada yok.. bence riskli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…