ben bi hata yaptım :((

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
arkadaşlar bana yardım edin bi akıl verin ben bi hata yaptım(( telefonuma gelen bi mesajı cevaplamakla başladı bu hata.o ban aben ona yazdıkda yazdık ama tanımıyorum aramayın yazmayındı çoğu.biri beni işletiyor diyede tanımaya çalışıyodum bi taraftanda.şimdi iş karıştı

sonuç ne oldu.. ilanı aşk falan mı etti..

Eeee sonra noldu ama adammı evli cikti senmi evlisin hatalık durum nerede burda?

bunda büyütülcek bişey yokki tabi eğer evli değilseniz yada sevgiliniz yoksa
onu da geçtim neden size gelen msjı cvplıyorsunuz ki???

Profiline bakınca gördüm ki evlisin ve hatta bebişin var...ergen bi genç kız olsanız evet bi hata yapmışsın,cahillik işte derdim...amma evli ve bebişin olduğun halde bunu nasıl yaptın anlayamam..burdan "erkeklere"kızıp yazarken bi hemcinsimin böyle bişey yapmasını "olabilir canım hataymış"gibi yorumlayamam..bu "hata"yı ne bir erkeğe ne bir kadına yakıştıramam,kimse kusura bakmasın.. "Ohhh iyi yapmışsın bu erkeklere müstahak" asla diyemem çünkü "ihanet"i kimseye yakıştıramam..eşinle sorunların varsa "boşan"ama böyle bi çirkinliği eşine ve bebişine yaşatma..Yazılacak çok şey var ama sonunda banlanmak var..

eeeeeeeeeeee ?.................

konulara baktımda onceden acmıs oldugun 1 arkadasının esının face aldattıgını bulmussun sanırım ayrılmalarına sebeb olmussun
2 cocugun varmıs yanlıs anlamadıysam
ve 2012 ocak ayında telefon sapıgı dıye bır konu acmıssın

dıger konu na baktım 2012 de bır konu açmıssın o konunun bununla bır alakası varmı ayrıca her nasılsın dıye yazana cvp verılmesı gerekmez eşine soyleseydın keske

iş karıştı derken?
eşin görse boşanmak bile ister haklı olarak.
git telefon hattını değiştir bence.
bir daha da cevap verme..

Detayları yazmamışsın.Bu gidişle de yazamayacaksın gibi görünüyor.

Eğer sadece mesajlaştıysanız,tanıyıp güvendiğin bir erkeğe arat.
Bu benim telefonum,neden mesaj yazıyorsun desin.
Numarayı yeni aldım veya bir ara kızkardeşim kullandı diyebilir.

Konuyla alakasiz ama siz bebisin yszdikca aklima burhan altintopun bebisimmmm deyisi aklima geliyor niyese... yuzum burustu nerden aklima geldi simdi.... bebisimmmm. Kocisim var birde konken partisindeki tuylu terlik sabahlik giyen kabarik sacli ev hanimi geliyo kocasida gobekli kel ... ayy... yumurtaya da yumos diyenler varmis. Yumoscuklar sanki ayiyiz vessellam. Beynim kisa devre yapiyo su an kk nim terimleri benide cildirtti sonunda.

helal olsun kızlar, olayı anlamakla kalmayıp bir de cevap yazmışsınız azıcık biz anlamayanlara da anlatır mısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…