ben bi hata yaptım :((

Gel öpeyim alnından içimden geldi :) Normal kadınlar da var imiş meğersem. Ben geçen gün hamiş kelimesini gördüm, anne olmaktan vazgeçtim bebeklerden soğudum. İçime kapandım. Hamiş nedir allasen. Hayır neden kelimelere ekstra sevimlilik katma isteği var ki bu hatunlarda? Sevimli de değil ayrıca.

-ehehe kocişimleeee beraber çalıştık bebişimeee hamişşş olduuum.

Vurucan ağzına pideci küreğiyle.

Iyyyyyyy doğru burhan derdi bebişimi öggg:26: bana da nerden bulaştıysa:26:

"Normal kadınlar"???kimin ağzına vuruyorsunuz???

hata ne bende anlamadım keşke biraz daha açıklayıcı olsaydınız belki yardımcı olurduk size

acaba eşimi yakaladıyki mesajlarını

"Normal kadınlar"???kimin ağzına vuruyorsunuz???

Türkçe kelimeleri normal ve doğru haliyle kullanan, anormal ve bozulmuş halini garip bulan kadınlar. Gayet normal değil mi sizce de :)

Evet işim yok elime pideci küreğini aldım, kelimeleri sevimlileştirme çabasında olan tüm kadınların kimliklerini tespit edip kürekle ağızlarının ortasına indireceğim. Böyle tuhaf gayretlerim var benim.

Bir tabirdir bu. Ağzının ortasına pideci küreğini geçireceksin... şeklinde. Sevimli değil mi sizce de? :) O kadar sevimli ki buradaki tabir ve kelimeler ben de yapayım dedim. Kürek yerine kürişle vuracaksın desem daha sevimli olabilirdi belki. Pide yerine de pidiş... O zaman bu kadar sert bir tepki yerine sonuna -iş takısı gelmiş kelimelerle cevap alabilirdim belki he :)

helal olsun kızlar, olayı anlamakla kalmayıp bir de cevap yazmışsınız azıcık biz anlamayanlara da anlatır mısınız?

haha burdaki hanımlar o kadar tecrübeli ki artık leb demeden leblebiyi anlıyorlar. hata yaptım dediğine göre herhalde eşinin hoşlanmayacağı şeyler yapmıştır. konu sahibi gelse de bizi aydınlatsa bari :)

Evliyseniz ve cocugunuz varsa bunu nasıl yaptınız anlamıyorum kınamak da istemiyorum ama cok yanlış cidden..Madem yanlış yaptınız bundan sonra nasıl rahat edeceksiniz bilemem ama eşinizin ögrenmemesi için numaranızıı değişin. çünkü bebek var ortada sonuçta. hani olmasa eşinize anlatmanızı tavsiye ederdim çünkü işin bide vicdan boyutu var ama bebege yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…