• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bıktım bu kıllardan ya

Evlenmeden once insallah gokten para duserde en azindan su genitaldekileri lazerle kokunu kuruturum... Ogrenciyim aga para birikmiyor ama bu killarda cekilmiyor acisini hele offf :((

yüz bölgene lazerli epilasyondansa iğneli epilasyon tavsiye ederim, ömür boyu çıkmaz genelde diye duymuştum..tabii araştırmaya devam. göbek ve bel kısmına genelde tüy sarartıcı kullandım, kol bacak ağda işkencesi :43: maalesef bende kıl tüy muzdaribiyim.. bu sene lazer yaptırıyım demiştim şimdide tiroid olduğu için yaptıramıyorum:50: ama lazer düşünürsen diode lazer araştır.. cilt rengin açıksa, tüy koyu ise sonuç daha çabuk olur demişti doktor..

Canim troid oldugu icin neden yaptiramiyorsun bende bu kisa dogru yaptirmayi düsünüyordum bende troid varda o yüzden soruyorum

Ya bir şey demezler de ne bileyim. Ben ağdayla bile zor alıyorum o bölgeyi bir de lazer.. :44:

Valla bana genitalde ağda acısı mı lazer acısı mı dersen lazeri tercih ederim :) 10 dakika bile sürmüyor ki en uzunu ilk seans zaten. Sonra gittikçe süre düşüyor. Sen acıyacak mı acaba derken yapan kişi geçmiş olsun deyiveriyor :)

Ya bir şey daha diycem ben göbeği lazer yaptırırsam göğsümü de yaptırırım orda da var çünkü. (Göbekteki kadar olmasa da) Göğüse lazer yaptırmanın sakıncası olur mu? Meme ucuna falan yapılır mı?

Göpüste tek tüktür muhtemelen ona lazer yaptırma sakın. İğneli daha iyi. Lazer arttırabilir o bölgedeki kılları bölgesel taradığı için.

bende çok kıllıydım maymun gibi yani:9:hatta annem görünce ağlamıştı
lazere gittim şimdi çok rahatım
hiçbir zararda vermiyor.
bak şimdi hamileyim :))
genitalide ailene söylemeden gidebilirsin gelip bakcak halleri yok
paran oldukça genitale seans seans git haberleri bile olmaz

sen hangi lazeri kullandın genital tüm bacak ve kol altına ben de gittim ama yarısı kayboldu...
Hala ağdaya devam:ssz:

Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum. :43: Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! :43: Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı :25: Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?

bende seninle aynı durumdayım gıcık oluyorum ya sırtım,göbeğim her yerde tüy:( koltuk altı, bacak, genital ve kollara nd-yağ lazere başladım ilk seanstan itibaren çok memnun kaldım tavsiye ederim(esmer tenli isen nd-yağ derim). ama sırt ve göbeğe yapmadılar çoğalma ihtimali çok yüksekmiş oradakilerden hiçbi türlü kurtulamıyorum :14:

sen hangi lazeri kullandın genital tüm bacak ve kol altına ben de gittim ama yarısı kayboldu...
Hala ağdaya devam:ssz:

benimkinin 4/3 ü giitti
çıktıkça gitmek lazım başka bişeyle almıcaksın hiç
ben hamilelik düşündüğüm için bıraktım doğumdan sonra devam edicem
2 ayda bir ağda yetiyo bana tüy gibi çıkıyo zaten belli belirsiz

Bende kendimi Maymun gibi hissediyorum bazen, böyle az killi bayanlari görünce sonra killi bayanlari görüncede sükrediyorum :16:
Ama lazere basladim bende 1,5 yil oldu hatta..
Hamile olunca zor oluyormus o yüzden Genital bölgeyi de yaptiriyorum.
Tabi Babam bilmiyor :)
O sadece Bacaklarimi yaptirdigimi zannediyor..
Hatta bazen dalga geciyor; yaktirdin mi yine bacaklarini diye :9:
Ben calistigim icin rahatim tabi maddi anlamda,
sende ek is te filan calissan garsonluk filan belki?
cünkü harclik biriktirerek olacak is degil bu.
Bu arada cok fark var, saatlerce banyoda ugrasmiyorum artik ayda bir jilet vuruyorum o kadar.
Büyük kolaylik bu lazer, hele de vakti kisitli olanlar icin.

Canim troid oldugu icin neden yaptiramiyorsun bende bu kisa dogru yaptirmayi düsünüyordum bende troid varda o yüzden soruyorum

lazer epilasyon yapan bazı yerler tiroid testi ister diye duymuştum, geçenlerde düzenli gittiğim endokronoloji uzmanına sordum zararı olurmu diye, o da zararı olmaz ama faydasıda olmaz çünkü sen lazerle aldırdığında tiroidten dolayı kıl kökleri gelişmeye devam eder demişti.. bazılarında ise dahada çoğalma yapabiliyormuş.. o yüzden iyi sonuç için tedavimin bitmesini söyledi.. güzellik merkezleri yada bazı lazer epilasyon merkezleri bişey olmaz der ama ticari kaygı sanırım..

Bahsettiğin durumun androjen hormonlarının yüksekliğinden kaynaklanabilir.. sen yinede ilkönce jinekoloğa gidip bi test iste derim..endokrinoloji uzmanınada danışabilirsin.. sonuç alabilmen açısından tavsiyemdir..

Son düzenleyen: Moderatör:
yüz bölgene lazerli epilasyondansa iğneli epilasyon tavsiye ederim, ömür boyu çıkmaz genelde diye duymuştum..tabii araştırmaya devam. göbek ve bel kısmına genelde tüy sarartıcı kullandım, kol bacak ağda işkencesi :43: maalesef bende kıl tüy muzdaribiyim.. bu sene lazer yaptırıyım demiştim şimdide tiroid olduğu için yaptıramıyorum:50: ama lazer düşünürsen diode lazer araştır.. cilt rengin açıksa, tüy koyu ise sonuç daha çabuk olur demişti doktor..

bende de tiroid var ve basimdan rezil bir lazer macerasi gecmisti.zarari nedir

bende de tiroid var ve basimdan rezil bir lazer macerasi gecmisti.zarari nedir

Bana dr bişey olmaz ama cilt daha hassas olur demişti ve kılların çıkışı aynı olur sonuç alamazsın boşuna uğraşma dedi, ayrıca androjen testi istedi, yani testesteron salgılanması fazlamı diye bakılmıştı (bende normal çıktı) ve bunu aslında lazere karar verildiğinde istememiz lazım.. Kısacası tiroid normale dönmeden uğraşmamamı söyledi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum. :43: Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! :43: Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı :25: Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?

ne enteresan ailen varmış? ne alaka sadece kol ve bacak?:53:
ayrıca lazer esnasında başında bekçi gibi durmayacaklarsa, bunların paket uygulamaları var...üç farklı bölge 1000tlgibi... kol,bacak ve bikini bölgesi seçersin mesela ama onlara sacede kol ve bacak için gittiğini siylersin...açıp kontrol mu edecekler burana da mı yaptırdın diye?:53: kaldı ki yaptırsan nolacak? temiz diye açıp gezmenden mi korkuolar:53:

Back
X