- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
Peki bu bayram ne yapacaksinizOyle denmiyo işte. Benim sümsük kocam anlamiyo ama uyaniklik yapiyolar. Annenizin bilegi agriyo. Ee gelirsiniz bize yardim ederseniz. E tamam. Sizin etleri e aradan cikaririz. Sünepe koca da he tamam oldu diyiverdi. O an gidip hayir diyemedim muhabbete dalip. Her zaman her seyi soyleyemiyosun. Eve geldik etler eve gelecek dedim baksriz diyo bana hala sumsuk sunepe. Deli oluyorum bunun sunepeligine. Disarda erkek anasinin babasinin yaninda sumsuk.
Kavga edicez napicaz.Peki bu bayram ne yapacaksiniz
Evlendiginde anlarsin o tepkiler oyle aninda verildiginde basina neler geliyo diye. Ben de insanin yuzune konusurdum evlenmeden once. Ama evlenince sumsuk de kocan olunca olmuyoŞu an çok sinirlisiniz, korktum bi şey yazmayaEvli değilim, bilemem ama tepkiyi, insanların yüzüne ve o an vermek gerekiyor bence kendi kendimizi yiyeceğimize. Koca da değişmez bence. Buradaki kadınların paylaşımınlardan bunu anladım. Sabır diliyorum
Kavga etmemeye çalışın.Yuva kolay kurulmuyor.Kavga edicez napicaz.
Oyle zaten. Gercekten oyle. Karnim burnumda hamileyim ve yemin ederim ilk 3 ay yasadigim stresle simdi yasadigim ofke arasinda hic fark yok. Hepsi de ayni insanlar yuzunden. Kurbani gectim karnimdaki cocuga da yazik ya.Yine bir boşa heder olan kurban hayvanı meselesi.
Tek bir kişinin bile aklında soru işareti veya gönülsüzlük varsa boşuna kesilmiş oluyor o hayvan,yazık günah canına,kasaplar et dolu madem alınsın oradan dağıtılsın.
Kurban eti olmaktan çıkar gönülsüz kesilen et.Yine bir boşa heder olan kurban hayvanı meselesi.
Tek bir kişinin bile aklında soru işareti veya gönülsüzlük varsa boşuna kesilmiş oluyor o hayvan,yazık günah canına,kasaplar et dolu madem alınsın oradan dağıtılsın.
Off kolay yikilsin gitsin kolay kurulmuyosa. Valla kimsenin arkasindan aglayamam. Bana bikkinlik geldi sumsuk kocadan iki yuzlu kayinvalideden.Kavga etmemeye çalışın.Yuva kolay kurulmuyor.
Niye olmasın ya? Hani adam sümsük ya hani siz çok iyisiniz ya, çatır çatır olur valla.Evlendiginde anlarsin o tepkiler oyle aninda verildiginde basina neler geliyo diye. Ben de insanin yuzune konusurdum evlenmeden once. Ama evlenince sumsuk de kocan olunca olmuyo
Off nolur bos yapmayin. Erkek sevici gormek istemiyorum su an. Elestirmek icin yazmayin suraya valla kavga edecek durumda degilim.Niye olmasın ya? Hani adam sümsük ya hani siz çok iyisiniz ya, çatır çatır olur valla.
Aynen öyle olur evet.Kurban eti olmaktan çıkar gönülsüz kesilen et.
Dik durup kararlı duracaksınız herşeye evet demeyeceksiniz, eşinize ve ailesine gereken cevabı verip sınır koyacaksınız, yoksa bu ömür geçmez...Anne, baba kuzusu. Sozlerinden cikamaz asla. Bi duruşu bile yok karşılarında. İnsani cildirtir. Bana uyaniklik yapmaya kalktiklarinda kayinpederle kayinvalide hepten deliriyorum. Birkac gun once diyo ki ananizin bilegi agriyo beraber keseriz. Biseyi de yok. Agriyosa da birkac gune gecmeyecek mi ? Ben istemiyorum orda kesmek. Etleri yediler bitirdiler gecen bayram. Mecbur kasaptan aldik. Bizimkinden verelim bile demediler. Gelirsiniz yeriz oldu. Ben kendi misafirlerime et cikarmak icin para odedim. Yine ayni seyi yasatacaklar bana.
Yahu birbirimize girdik. Kac ay konusmadik. Azicik muhatap ol yine ayni terane. Ama benim kocamda kabahat. Benim kocam sumsuk ve sunepe. Bu degismeyecek. Asla degismeyecekDik durup kararlı duracaksınız herşeye evet demeyeceksiniz, eşinize ve ailesine gereken cevabı verip sınır koyacaksınız, yoksa bu ömür geçmez...
Nereliler doğu muLafa gelince adet diye bisey yok sen ne yaparsan odur derler. Sonra aman adet boyle olur. İslerine ne gelirse. Dugune kadar sacmaladilar zaten
Evlendiginde anlarsin o tepkiler oyle aninda verildiginde basina neler geliyo diye. Ben de insanin yuzune konusurdum evlenmeden once. Ama evlenince sumsuk de kocan olunca olmuyo
Olan olmuş biten bitmiş.Tamam sinir bozucu birşey.Bu saatten sonra size verdikleri değer kadar değer verirsiniz.Belli edersiniz kendi ailenize daha çok düşersiniz ben öyle yaparım anlarlar tavrinizdan.Dayak şiddet aldatma kumar içki yoksa evliliğinizi koruyun bebek de varmış yazık değil mi ?Off kolay yikilsin gitsin kolay kurulmuyosa. Valla kimsenin arkasindan aglayamam. Bana bikkinlik geldi sumsuk kocadan iki yuzlu kayinvalideden.
Bunu nişanlı iken farketmediniz mi ?Yahu birbirimize girdik. Kac ay konusmadik. Azicik muhatap ol yine ayni terane. Ama benim kocamda kabahat. Benim kocam sumsuk ve sunepe. Bu degismeyecek. Asla degismeyecek
Ne anlatıyorsun ablam sen? Senden ala erkek sevici mi olur? O sünepe adam seni paspasa oturttu süper dadı gibi, şimdi kuzu kuzu anasına et doğramaya gideceksin. Bana erkek sevici diyene bak.Off nolur bos yapmayin. Erkek sevici gormek istemiyorum su an. Elestirmek icin yazmayin suraya valla kavga edecek durumda degilim.
Mutsuzluk da var ama. Buldun da bunama olmuyo o.Olan olmuş biten bitmiş.Tamam sinir bozucu birşey.Bu saatten sonra size verdikleri değer kadar değer verirsiniz.Belli edersiniz kendi ailenize daha çok düşersiniz ben öyle yaparım anlarlar tavrinizdan.Dayak şiddet aldatma kumar içki yoksa evliliğinizi koruyun bebek de varmış yazık değil mi ?
Hayir fark etmedim. Bilseydim yemin ederim birakirdim zatenBunu nişanlı iken farketmediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?