Ben bıktım bu sünepe kocadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet işte kasap hazır kesmiş. Al ordan dağıt düğünde. Sırf “her ne olursa olsun sevap” zannedilerek hayvan kesilmiş oluyor ama o da kurban olmuyor işte ben onu kastediyorum.
Oyle zaten. Et verilmeseydi madem durum sıkısıktı. Baska seyler yapilsaydi ki dugunum de ikramli oldu zaten benim. Damat evinde de cay demlenirdi en fazla yanina bisey konusrdu

Valla sen bile birlikte olmadan bir sürü korunma yöntemi araştırıyordun, bu gelmiş hemşire iğne vermedi, eşim korunmadı, ilaç alerji yaptı di
Aslında ben 30 yaşıma giricem.Hemen çocuk isterdim.Evlenecegim kişinin maaşı borca gidiyordu.Bende ona destek çıkacaktım düğün olsaydı 1 sene kadar korunucaktim.Birde etrafımdakiler eş kisisiyle kavga edince hemen çocuk yapma gibi telkinde bulundu.Es kişisi de zaten hemen çocuk istemedi.Ben dedimki ilaç içmek istemiyorum.Prezervatif kullan.

Ölmüş de olabilirdi babası. Her annesi babasi ayri buyuyen cocuk problemli mi ? Annenin babanin ayrilmamasi problem oluyo cogu zaman

Ya yok kendi isteğiyle işine gelmiş bu kişinin. Bazıları eziyet sever. Ben inanmıyorum geri çekilme bile olmamış. Bi de boşanıcam diye konu açmış hiç sanmıyorum cesareti yok

Ölmüş de olabilirdi babası. Her annesi babasi ayri buyuyen cocuk problemli mi ? Annenin babanin ayrilmamasi problem oluyo cogu zaman
Hanfendi kazara olur.Anlarim ses etmem.Bile isteye insan anlaşamadığı kişiden çocuk yapmamalı.Cocuk evliligi kurtarmıyor.Cocugun babası ölse baba tarafı ile iletişimi olur.Anne tarafı ile de sadece babasına ozlem duyar.Obir türlü bir tarafı mahrum kalacak.İkisi aynı şey değil annem vefat etti.İs yerindeki abla dediki en azından annenin mezarı var.Benim annem annelik yapmadi dedi.

Ya yok kendi isteğiyle işine gelmiş bu kişinin. Bazıları eziyet sever. Ben inanmıyorum geri çekilme bile olmamış. Bi de boşanıcam diye konu açmış hiç sanmıyorum cesareti yok
Aslında bir sene öncesine kadar yalan yok bende aynı kafadaydim bosansam bile elimin altında çocuk olur.Yok işte sevdigim adamdan hatıra falan dedim.Olan cocuga olmuyormuş.Burayi okuyorum etrafimdan gördüm.Ben hiç çocukluğumda boşanma nedir bilmezdim.Ben çevremde hiç görmedim aşırı mutsuz evlilikte görmedim.Ergenlik yıllarımda boşanan ciftler çoğalmaya başladı.

Ya of 'ablam' git Allahini seversen isine gucune ya. Zaten canim burnumda. Cidden bazen cok agir sozler hak ediyosunuz da kk ceza veriyo diye sey yapamiyorum. Nolur uzak dur konudan Allah askina git bak.
Sen gitsene..koca sümsük bilmem ne diyen sen aman bunu mu çekeceğim yuvam yıkılsın diyen sen ...ama onların yanında Cat çat konusamayip burda atıp tutan sen ..madem boşanma korkun yok içinden ne geliyorsa git onlara söyle

Evet buradakiler sana çok söyledi. Sen de aşıktın gözün görmüyordu. Haklıydın aslında bu erkekler bizi üzmekten başka bir halt etmezler. Zaten sen evlenseydin boşanacaktın . Neyse ki kurtulmuşsun o çocuğa yazık olurdu

Kocasına sümsük dediği kocası görse zaten iki tokat yer sus pus oturur.Dava da acamaz.Ailesi de kızım kocana dön der.Biz seni tek gönderdik iki kişi geliyorsun der.Esine insan saygı göstermeli ki saygı görmeli.

Off nolur bos yapmayin. Erkek sevici gormek istemiyorum su an. Elestirmek icin yazmayin suraya valla kavga edecek durumda degilim.
Evleneli daha 1 yıl olmuş tüm şikâyetlere rağmen karnı burnunda gebesiniz ve erkek sevici katip mi oldu ayrıca sümsük zehirlenmesi yaşadım

Tek çocuğum.Dedimki muhakkak evlenip aileme torun vermeliyim.Esimi sevmeden evlenemem.Simdi anne olma hevesim yok.Cocuklara düşkünüm ama hiç hevesim yok zaten bir çocuğa bakamam.

Evleneli daha 1 yıl olmuş tüm şikâyetlere rağmen karnı burnunda gebesiniz ve erkek sevici katip mi oldu ayrıca sümsük zehirlenmesi yaşadım
Yok erkek sevici olunca ne oluyor ki ben de erkekleri seviyorum flört etmeyi, bir şeyler yaşamayı. en azından zorla et doğratmıyorlar bana

Kocana sümsük sünepe diyorsun ama sünepeye diş geçiremeyene ne deniyor? Siz de ona yapamadığınız atarı burda yapmayın. Bir senede koştur koştur hamile kalmak nedir?
Normal insanlar iki sene bekler öyle yapar çocuk.
Hem sünepe de bile bile çocuk yap hem burada sünepe kocana yapamadığın atarı yapmaya çalış

Ayy bana fenalık geldi ama sizin bu agresif, sinirli cevaplarınızdan. Buradaki normal şekilde yorum yapan insanları şamar oğlanına çeviriyorsunuz, bir durun isterseniz. Kimsenin de size kötü bir şey dediği yok. Eşinize de böyle davranıyorsanız yazık adama. Kimse evde sürekli sinirli bir kadını çekemez siz nasıl "sünepe adam" çekemiyorsanız. Belli ki evliliğinizin ilk 3 ayı da gerginlikle geçmiş (yorumlarda belirtmişsiniz) peki neden daha oturmamış evliliğe erkenden çocuk yaptınız diye yorumlara bile carlıyorsunuz. Gayette haklı bir soru. Neden sorunlu evliliğe çocuk yapıp daha da işleri çıkmaza sokuyorsunuz?
Ayrıca kocanıza carlayamayıp hırsınızı burada mı atıyorsunuz yoksa hem kocanızı hem de ondan hırsınızı alamayıp buradaki insanlara da mı carlıyorsunuz? Deyiverseydiniz eşinize "ben gitmiyorum sen bu kadar gitmek istiyorsan kapı orada git etini sen kes, annene sen yardım et. Kendi payını da almadan eve adımını atma" diye. Kaldı ki baştan neden karşı çıkmadınız? Biraz kendinizide eleştirin. Eşiniz aileci, sünepeyse sizde son derece gergin, agresif, sinirli ve saygısızsınız. Eşe sünepe demekte ne demek?! Sünepe dediğiniz adamla aynı evi, yatağı nasıl paylaşıp çocuk yapabiliyorsunuz ayrıca, hayret!
Kimse burada sizin nazınızı, niyazınızı, sinirinizi çekmek zorunda değil.

Eski konularınıza bakmıştım. Hala mı aynı herif ?
Bir sene içinde kaç tane koca bulacak

Size söylemek istediğimiz bu sinirinizi kayınvalidenize hayır diyerek yapacaksınız. Siz her doğru her yerde söylenmiyor diyorsanız eşiniz de bu sebepten annesine böyle cevap veremez işte. Siz dişli olun size çözüm önerisi yazıyor insanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…