• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu yapılışla ugrasmak ıstemıyorsanız sıze bır bılgı vereyım benım arkadasım var saglıkçı sacı hıç uzamıyor drla sakalasıyolarmış o sırada cerrah druydu sanırım cınko ıç ınanamıcaksın demış oda 2 aydır kullanıyor ınanamadık kesın 10 cmden fazla ılac 8 ytl ıçınde 40 tane var gunde 1 tane içiliyor bende baslıcam

kızlar bu yapılışla ugrasmak ıstemıyorsanız sıze bır bılgı vereyım benım arkadasım var saglıkçı sacı hıç uzamıyor drla sakalasıyolarmış o sırada cerrah druydu sanırım cınko ıç ınanamıcaksın demış oda 2 aydır kullanıyor ınanamadık kesın 10 cmden fazla ılac 8 ytl ıçınde 40 tane var gunde 1 tane içiliyor bende baslıcam

ama o çinko dr. recetesiyle kullanmak gerekiyor diye biliyorum
durduk yere herkesin bünyesi kaldıramayabilir
hem yan etkileri..?

:1shok::1shok::1shok:

saç uzaması için hapmı...:1shok:

kaydirigubbakcemile3 aynı tepkiler ama cok komik :1shok: deilmi

:1ninca:sırnaşık şey:roflol:
bilmiyorum yan etkilerini ama
mutlaka vardır her ilaçta var çünkü ben içemem
okadar da degil.. :bbo:

çinko hapı yararlı diye biliyorum ama keratin yapımını tetikliyor fln saçlar fışkırır heralde ozaman denemeyi düşünüyorum ben :kedi:

Ne kadar çinko almalıyız?

Çinkoya olan ihtiyaç bir çok faktöre bağlı. Çocukların ve gençlerin yetişkinlere oranla daha az, hastaların sağlıklı kişilerden daha fazla, stresli tiplerin de sakin kişilere oranla ihtiyaçları daha fazladır. Uzmanlar, yetişkinler için günde 15 mg öneriyor. Çinko kürü yapmak isteyen üç ay boyunca günde 20-30 mg almalıdır. Gebe ve emziren annelerin ihtiyacı biraz daha fazla. Çocuklarda çinko azlığı gelişme ve büyüme bozukluğuna yol açabiliyor.
Çinko azlığı nasıl anlaşılır?
Özellikle enfeksiyonlara karşı zayıf olma çinko azlığının en önemli belirtisidir. Bunun dışında çocuklarda öğrenme yeteneğinin sınırlı olması, büyümedeki aksaklıklar, saç dökülmesi, kısırlık, soğuk eller ve ayaklar, koklama ve tat alma duygusunun sınırlı olması, tırnaklarda beyaz lekeler de çinko azlığının diğer belirtileri arasında yer alıyor.
Çinko hangi besinde ne kadar bulunuyor?
100 gr için;
ıstiridye 7 mg
Peynir 2-4 mg
Sığır eti 5 mg
Sütsüz çikolata 2 mg.
Kuru fasulye 3 mg
Yumurta 1.5 mg
Mısır 2.5 mg
Brüksel lahanası 1 mg
Karides 2.3 mg
Brokoli 1 mg

(ALINTIDIR)

yaaa bişey dicem tırnaklarımda beyaz lekeler var benim zaten
ama iyi besleniyorum aslında..kendimi bildim bileli var ki hem

sıze alın ıçın demıyorum bılgı verıyorum daha fazla bılgı ıçın tabıkıde dra danışın herkesın kendı tercıhı
Ayrıca çınkonun zararı degıl yararı çok fazla

:1ninca:sırnaşık şey:roflol:

çinko hapı yararlı diye biliyorum ama keratin yapımını tetikliyor fln saçlar fışkırır heralde ozaman denemeyi düşünüyorum ben :kedi:

bence haplarla deilde besinlerle almak daha matıklı zaten herşey elimizin altın beinlerimizde aradığımız herşey var hapa ne gerek varki ben hap asla kullanmam böyle bişe için zaten saç için gerekli olan keratin olduğu besin kaynakları belli ben bunları bakım yapmaya başladığımdan beridir biraz daha fazla tüketmeye başladım etkiside oluyodur kesinliklekaydirigubbakcemile5

Back
X