Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim planım ders çalışmak hahaha kaydirigubbakcemile2kızlar biraz dağılalım tekrar toplarızyılbaşı planlarınız nedir görüyorumki herkesin bi romeosu var
e planda vardır heralde
doğumgününü bilem kutlamcaksız niyekine
kızlar diplerden bakınca çok uzamış gibi durmuyo ama boydan bakınca bayağı bi uzamış duruyo hatta eşimde diyo saçların çok uzamış diye şaştım ya
şimdi göğüs hizamdan 5 parmak yukarda.önleride çenemi geçiyordu.burnumu biraz geçiyor şimdi.düzelttirsem iyice kısalmaya gidicek cok tehlikeli bi yol.kuaförüm 2 ay arayla kesmek en iyisi dedi.ama düzelmesi eski formunu bulması 6 ay alıcak galiba.kendi kuaföründen başka yere gidersen böyle olur tabi.ay cok moralim bozuk
canım benim seenin bir ayda 10 cm uzamış 2 ayda 7-8 cm mi uzamıcak allah aşkına kendi kendine stres yapıyosun iki ay sonra boy boy resimlerini gösterirsin burda bize :) bende şimdilik 10 cm uzasa yeter bide iyice gürleşse bende marta kadar zaman tanıdım kendime az öne tam istediğim saç renginide buldum hadi bakalım hayırlısızemuszemus:dance:
valla cok saolun arkadaslarım.gercekten cok moralim bozuk çünkü.
canım çok takma ya uzar dökülmüyor ya boşver valla benim saçlarım eski gürlüğüne ulaşsın bişeyde gözüm yok saç bu zaten uzama desende uzuyor ilgilenme hep ölçme,tek sorun bu olsun tatlım.
huu kimse varmı bi zzararı olurmu bide benim sacım 2 ayda 1 santım uzuyo bu tarifi haftada iki kez yapsam nolur yararı olurmu yoksam saclara bişi olmasın
ayy çok iyi geldi bu bana sağol canım..inşallah uzar evet canım koyarım o zaman bugün de bi resim çektim ay saçım resme sığmadı valla gürleşmesine de çok seviniyorum yaaa çok dolgun duruyooo:dance:
boyun kaç ki?
ben 55 in altına düşünce iğrenç oluyorum,iskelet gibi :hulya:
en uzun ben miyim :$moralin hiç bozulmasın canım çünkü bu forumda en kısa saçlı benim :1ninca:akannehir
moralin hiç bozulmasın canım çünkü bu forumda en kısa saçlı benim :1ninca:akannehir
iyi seninki ne güzel vitamin kokuyor demiş ben sarımsaklı şampunada kullandıgım icin bana baharatlı sarımsak kokmuş demiştikaydirigubbakcemile3
evet canım kurabiyem, valla 30 oldum, bir de evde kaldım, şu adam gelsin kessin evlencem , kararlıyım bu seferkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:lepi:
birde bir 100 mesaj olsun foto da koyarım, az kaldı zatenyerimseniben