Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar diplerden bakınca çok uzamış gibi durmuyo ama boydan bakınca bayağı bi uzamış duruyo hatta eşimde diyo saçların çok uzamış diye şaştım ya

kızlar biraz dağılalım tekrar toplarız:D yılbaşı planlarınız nedir görüyorumki herkesin bi romeosu var ;) e planda vardır heralde
benim planım ders çalışmak hahaha kaydirigubbakcemile2
tüm bayramlarda ve tatillerde bunu yaparım
çünkü akrabalar vs hep uzak şehirlerde:asigim:

kızlar ben geldim.yazdıklarınızı okumaktan epey zaman geçti.dün ilk uygulamamı yaptım.saçım sonra yumuşacık oldu.ama sonra moralimde bozuldu.gerçekten ne kötü olmuş kesimi yaa.ne kadar kısaltmış kuaför.be önleri ne acaip önleriyle arka katların hiçbi alakası yok.eski saçlarım olsaydı ne güzel gelecekti bu bakım.sırtımdaydı.tam göğüs hizamdaydı.

kimsenin renkli bir planı yok bende inş sevgilimle geçiricem ama öyle eğlence mekanı falan gitmicez bizde evde körebe filan oynarızkaydirigubbakcemile3

doğumgününü bilem kutlamcaksız niyekine

bu ilişkimizin başından beri 5. doğumgünüm canım. ama hiç aynı şehirde değıldık kutlanmadı. şimdi beraberiz ama bişey yaparsa yapar.. yapmazsa çok da önemsemem çünkü ben de onun doğumgününü hiç kutlamadım..:1ninca::bbo:

bu arada saçı uzayan biri daha çıkmış yaşasın :)) umudum artıyor böyle okudukçaaa

şimdi göğüs hizamdan 5 parmak yukarda.önleride çenemi geçiyordu.burnumu biraz geçiyor şimdi.düzelttirsem iyice kısalmaya gidicek cok tehlikeli bi yol.kuaförüm 2 ay arayla kesmek en iyisi dedi.ama düzelmesi eski formunu bulması 6 ay alıcak galiba.kendi kuaföründen başka yere gidersen böyle olur tabi.ay cok moralim bozuk

şimdi göğüs hizamdan 5 parmak yukarda.önleride çenemi geçiyordu.burnumu biraz geçiyor şimdi.düzelttirsem iyice kısalmaya gidicek cok tehlikeli bi yol.kuaförüm 2 ay arayla kesmek en iyisi dedi.ama düzelmesi eski formunu bulması 6 ay alıcak galiba.kendi kuaföründen başka yere gidersen böyle olur tabi.ay cok moralim bozuk

canım bozma moralini az uyzasın saçların düzeltirsin sonra bak çabukçak uzıcak saçlarımız inş.opuyorumnanaktan

canım benim seenin bir ayda 10 cm uzamış 2 ayda 7-8 cm mi uzamıcak allah aşkına kendi kendine stres yapıyosun iki ay sonra boy boy resimlerini gösterirsin burda bize :) bende şimdilik 10 cm uzasa yeter bide iyice gürleşse bende marta kadar zaman tanıdım kendime az öne tam istediğim saç renginide buldum hadi bakalım hayırlısızemuszemus:dance:

ayy çok iyi geldi bu bana sağol canım..inşallah uzar evet canım koyarım o zaman bugün de bi resim çektim ay saçım resme sığmadı valla gürleşmesine de çok seviniyorum yaaa çok dolgun duruyooo:dance:

canım çok takma ya uzar dökülmüyor ya boşver valla benim saçlarım eski gürlüğüne ulaşsın bişeyde gözüm yok saç bu zaten uzama desende uzuyor ilgilenme hep ölçme,tek sorun bu olsun tatlım.

evet canım haklısın ama yapamıyo insan hep bişiler istiyosun...o olunc başka bişi filan hayat hep böyle dilemekle geçiyor

bir de bişiy sorucam.saçımın ters tarafından ayırınca o aradaki kısa yerler filan gözükmüyo o kadar.artık ordan mı ayırmaya başlasam.öylede gözüme bi acaip geliyo.aranızda saç ayırma yerini değiştiren varmı?

huu kimse varmı bi zzararı olurmu bide benim sacım 2 ayda 1 santım uzuyo bu tarifi haftada iki kez yapsam nolur yararı olurmu yoksam saclara bişi olmasın

canım bi kerecik yap bak ters etki neyim yapmasın bilemiyorum kii..:çok üzgünüm:

ayy çok iyi geldi bu bana sağol canım..inşallah uzar evet canım koyarım o zaman bugün de bi resim çektim ay saçım resme sığmadı valla gürleşmesine de çok seviniyorum yaaa çok dolgun duruyooo:dance:

merveciim koydugun fotoları gördüm şimdi.şahane uzamış saçın.tebrik ediyorum.çok mutlu oldum canım.

iyi seninki ne güzel vitamin kokuyor demiş ben sarımsaklı şampunada kullandıgım icin bana baharatlı sarımsak kokmuş demiştikaydirigubbakcemile3

ben küçükkene vitamin şurubunu yarıya indirmiştim söylemesi ayıptır...böyle bemix renginde katı bi şuruptu olsa her gün içerim valla o yüzden alışığım biraz da heralde galiba sanırsammkaydirigubbakcemile3

evet canım kurabiyem, valla 30 oldum, bir de evde kaldım, şu adam gelsin kessin evlencem , kararlıyım bu seferkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:lepi:
birde bir 100 mesaj olsun foto da koyarım, az kaldı zatenyerimseniben

bekliyorum aradaki farkları görmek için...

Back
X