E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.381
kimse yok muuuukaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar az önce şöyle saçlarımı iyice geriye doğru yapıştırıp ön taraftan yanlara baktım resmen dolmuş ki benim yanlarım kel gibiydi zaten yaptığım uygulamalrın sonuçlarını en iyi saçımın yanlarından keşfediyorum. sarımsaklı şampuana başladığımdan beri daha öncede söylemiştim açıklık oldukça kapanmıştı bu sinamekili karışımada başladıktan sonra iyiden iyiye fark ettirmeye başladı. hedef koydum bemiks ampullerim bittikten sonra resimle paylaşıcam sizlerle eski resimlerim ve şimdiikiler arasındaki farkı eminim sizde görüceksiniz vallahi mucize gibi:lepi::sm_cool:
oleyyyyyyyyyy.çok sevindim canımzemuszemus
kızlar benim 5. yapışım bunu henüz bi ilerleme yok. normalmi? kaçıncı yapışta belli oluyo uzaması?
![]()
bugün saçıma şekil verdirmek için kuaföre gittim sadece kısaltmadan şekil verdircektim güya.. çenemdeki saçlarım kahkül olup kaşıma çıktı.. bu kuaförlerin çoğu beceriksiz.. saçları kıslattımı şekil verdik sanıyolar beceriksizler..
kızlar pazar günü sinamekili tarifi yaptım bugünde zeytinyağını sürüm şimcik kafamda ama bişey sorcam saç diplerine sürerken sçımın nerdeyse zeytinyağına bulandı benim saçık ince telli ve az bişey olurmu heryerinde dursa saçıkma zarar verirmi sizin diplere sürerken diğer taraflarada bulaşıyomu