Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım gördüm saçların gayet güzel ve canlı duruyo...çok beğendim saçlarını uzunluğu da iyi sen de çok güzel bir bayansın maşallah....a.s.:nazar:

bende şimdi senin resimlere baktım maaşallah valla sende çok güzelsin.
buraya hep güzeller mi toplanmış nekaydirigubbakcemile3

vaktiyle biri beni bu yönden çok aşağı görmüştü..o zamanlar çok kiloluydum suratım sivilce doluydu hiç bakmazdm kendime görseniz tanıyamazdınız yani. :((( .çok üzülmüştüm bana böyle imada bulunulduğu için :(((mafoldumben

ama ersin beni o halimle sevmişti...çünkü kalbimi sevdi...değişimime o da inanamadı şimdi bakmaya doyamıyo tabi :))) öyle diyo bana...ama öyle kalsam gene beni sever gene severdi...
:kedi:

bende şimdi senin resimlere baktım maaşallah valla sende çok güzelsin.
buraya hep güzeller mi toplanmış nekaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim canımmm...:kedi:insan kendine bakmalı dimi aradaki fark o zaman çok oluyo...yani saçına kilona yüzüne...çok değiştiriyo insanı temelde güzelsen üzerine inşa ettiklerinle harika oluyosn işte...insan çok değiiyo...önceki halimi görsen tanıyamazsın :roflol::roflol:

teşekkür ederim canımmm...:kedi:insan kendine bakmalı dimi aradaki fark o zaman çok oluyo...yani saçına kilona yüzüne...çok değiştiriyo insanı temelde güzelsen üzerine inşa ettiklerinle harika oluyosn işte...insan çok değiiyo...önceki halimi görsen tanıyamazsın :roflol::roflol:

şekerim herkesin öyle dönemleri oluyor insanın odöneme ait bütün resimleri toplayıp yakası geliyorkaydirigubbakcemile3

neyse ben kaçar :))))) görüşmek üzere kızlarrr :)):ecrin_bebek:

bende önceden makyajın 'm'sini bilmezdim sonra kuaföre gitmiştik düğün vardo makyaj yapıldı yüzüm accayip güzel oldu herkes şok olmuştu hiç unutmam ondan sonra makyajın bir sanat olduğunu anladım ve insanı accayip değiştiriyor.
tabi saç da aynı şekilde ee kilosuna da özen gösterdi mi müthiş
zaten çirkin kadın yoktur ,bakımsız kadın vardır...

arkadaşlar çıkıyorum ben, yavaştan akşam için hazırlanmam gerekzemuszemus

şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum, yeni yılda şans, huzur ve sağlık hepimizle olsun... tabii ki uzuuun ve gür saçlar da...:nazar:a.s.

hepinizi tek tek sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum...Şeniz

bende önceden makyajın 'm'sini bilmezdim sonra kuaföre gitmiştik düğün vardo makyaj yapıldı yüzüm accayip güzel oldu herkes şok olmuştu hiç unutmam ondan sonra makyajın bir sanat olduğunu anladım ve insanı accayip değiştiriyor.
tabi saç da aynı şekilde ee kilosuna da özen gösterdi mi müthiş
zaten çirkin kadın yoktur ,bakımsız kadın vardır...

ben makyaj yapmam öyle...fondöten aslaaa kullanmam günlük hayatta sadece kalem arada rimel...ve parlatıcı...makyajsız da dolanırım hiç ya da sadece kalem çekerim...bence çirkin bi insanı makyaj daha da çirkin gösteriyo...ya da silince tanınmaz hale geliyolar...çok sade bi makyaj hem güzel insana farklı bi hava katar ama silince de pek bişi fark etmez bence...ünlüleri makyajsız bi görüyoruz bişeye benzemiyolar işte:roflol::roflol:

makyaj az ve öz olmalı o zaman silince pek bişi fark etmez.:jeyyar:

(fondotenden hiç hoşlanmıyorum bu arada :s))

cildim çok berbattı 1 sene ilaç kullandım losyon gibi şimdi maşallah kaymak gibi oldu...çok güzel...cildim kötüyken bile kullanmadım hiç hoş değil silince resmen bambaşka olunuyo...

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel bi insana az bi makyaj yetiyo...ama şimdi postişler lensler fondotonler kapatıcılar kirpikleri 100 katına çıkaran rimeller filan var hepsini takıp sürünüyolar bi bakıyosn o insandan eser kalmamışkaydirigubbakcemile3

bi kalem bi parlatıcı tamamdır....kaydirigubbakcemile4

kendine bakmaktan kasıt makyaj değil cnmmm;kilo temizlik cilt bakımı abartısız olmak ve saç güzelliği o kadar..yoksa makyaj hiç bişi..

neyse hadi kutlayanlar için iyi yıllar :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel bi insana az bi makyaj yetiyo...ama şimdi postişler lensler fondotonler kapatıcılar kirpikleri 100 katına çıkaran rimeller filan var hepsini takıp sürünüyolar bi bakıyosn o insandan eser kalmamışkaydirigubbakcemile3

aynen herkes yapay olduu akannehir fondöten olayını günlük hayatta bende anlamam..Şu ana kadar yüzüme 2 defa belki sürmüşümdür o da düğün bayram... Bir de kat kat sürerler, maske takmış gibi kafamçokkarıştı kötü duruyor basitleştiriyor yaa ne bilimm..
Rimel,gözümün üzerine eyeliner ve az bişey allık tamamdır..
Ruj hiç kullanmam bile sevmiyorum.
Sadelik en güzeli a.s

ben makyaj yapmam öyle...fondöten aslaaa kullanmam günlük hayatta sadece kalem arada rimel...ve parlatıcı...makyajsız da dolanırım hiç ya da sadece kalem çekerim...bence çirkin bi insanı makyaj daha da çirkin gösteriyo...ya da silince tanınmaz hale geliyolar...çok sade bi makyaj hem güzel insana farklı bi hava katar ama silince de pek bişi fark etmez bence...ünlüleri makyajsız bi görüyoruz bişeye benzemiyolar işte:roflol::roflol:

makyaj az ve öz olmalı o zaman silince pek bişi fark etmez.:jeyyar:

(fondotenden hiç hoşlanmıyorum bu arada :s))

cildim çok berbattı 1 sene ilaç kullandım losyon gibi şimdi maşallah kaymak gibi oldu...çok güzel...cildim kötüyken bile kullanmadım hiç hoş değil silince resmen bambaşka olunuyo...

ben hayatımda föndeten ve pudra kullanmadım canım maaşallah diim herkes yüzümde föndeden var sanıyorlar çok yoğurt ve elma yememden kaynaklı galiba çok pürüssüz tenim.benim makyajımda olmazsa olmazım allığım çünkü çok açık tenim birde rimelim rujum eee renkli göz kalemleri de fena gitmiyor hani bana...:)

bi kalem bi parlatıcı tamamdır....kaydirigubbakcemile4

kendine bakmaktan kasıt makyaj değil cnmmm;kilo temizlik cilt bakımı abartısız olmak ve saç güzelliği o kadar..yoksa makyaj hiç bişi..

neyse hadi kutlayanlar için iyi yıllar :))))

canım sen beni anlamadın ben kat kat föndöten demedim yüzüne renk vermek ,saç ve ideaol kilodan bahsettim.para verseler yüzüme sürmem öyle kozmetikleri ziraa yaşlılığımda iiice buruşmak istememkaydirigubbakcemile3

ve herkesin yeni yılı kutlu olsun sağlık mutluluk ve gür saçlı yıl diliyorum ve hazırlanmaya geçeyim artık öpüldünüz..

Ama kutlanması günahmış, hristiyanlarınmış falan filan bunlara hiç girmiyorum.Hz.İsa' da Allah'ın gönderdiği peygamber, Hristiyanlıkta Allah'ın gönderdiği din.... Şu anda farklı bir dinde, farklı bir dilde yaşıyor da olabilirdik..[/B][/QUOTE]

cnm hristiyanlık diye bir din gönderilmedi ne diyorsun senakannehir sonuçta incilde yada tevratta yazanlarda bir zamanlar kuranla aynı şeylerken zamanla insanşlar değiştirmiş ama islamiyetten başka bir din gönderilmedi ark.lar ne diyorsunuz siz...kafamçokkarıştı

Ama kutlanması günahmış, hristiyanlarınmış falan filan bunlara hiç girmiyorum.Hz.İsa' da Allah'ın gönderdiği peygamber, Hristiyanlıkta Allah'ın gönderdiği din.... Şu anda farklı bir dinde, farklı bir dilde yaşıyor da olabilirdik..[/B]

cnm hristiyanlık diye bir din gönderilmedi ne diyorsun senakannehir sonuçta incilde yada tevratta yazanlarda bir zamanlar kuranla aynı şeylerken zamanla insanşlar değiştirmiş ama islamiyetten başka bir din gönderilmedi ark.lar ne diyorsunuz siz...kafamçokkarıştı[/QUOTE]

canım bu konuyu çoktan kapattık biz.... malum topiğimizin kapanmasını istemeyiz:umursamaz:
Konu uzadıkça düşünceler çatışır canım.
Söylemek istediğim şey şimdi amerikalı bir ailenin bebeği olarak dünyaya gelseydin dinin de,dilin de, inançların da o toplum gibi olacaktı.. Ben bunu savunuyorum ve herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama bence bu mevzuların yeri burası değil.

arkadaşlar ben bunu haftada 2-3 kere kullansam kahküllerim 1 haftada uzarmı? kahkül çabuk uzuyor ya genelde uzarmı?

Back
X