- Konu Sahibi EU3
- #2.901
peki tatlımbaşka şansım yok bir saatle deniycem belki öyle de olumlu sonuç alırım:kedi: ya allah pazartesi başlıyorum bakalım.
hadi bakalım hayırlısı gamyoncuiremsu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki tatlımbaşka şansım yok bir saatle deniycem belki öyle de olumlu sonuç alırım:kedi: ya allah pazartesi başlıyorum bakalım.
hhıh :dilcikar:amaaaan yesinlerr senin kızını kaydirigubbakcemile3
mrbb kızlarrrrrrrr ben geldiimmmm:lepi: dün 3. kez yaptımm.. şunu diyebilirim ki çok ince telli saçlarım vardı sanki az da olsa fark etti ve azcık uzamışş
hayırlı olsun kuşumm hihoyyytmrbb kızlarrrrrrrr ben geldiimmmm:lepi: dün 3. kez yaptımm.. şunu diyebilirim ki çok ince telli saçlarım vardı sanki az da olsa fark etti ve azcık uzamışş
ayy hadi bakalım benimde çok ince telli saçlarım var umarım uzamanın yanında saçlarımız gürleşir güzelleşirkaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun kuşumm hihoyyyt
ayh saatlerdir giremedim siteye sinir oldmklava:
ayh saatlerdir giremedim siteye sinir oldmklava:
arkadaşlık teklifi yolla kabul edeyim gör canımm
Rapunzeller, haftada 1 kere yapıyorsunuz değil mi?kaydirigubbakcemile2
Ben de sinameki var zaten buradan okuyup almıştım, ama benim ayran gönüllülüğüm işte 1 kere kullan at kenara yapıyorum hep:mymeka:
İnsanı öyle bir gaza getiriyorsunuzki ben de düzenli yapmak istiyorum.:hulya:
Şimdi badem yağı bitmişti ondan alıcam. Bir de bemix mi bepanten mi alayım?
Sanırım bemix baya kötü kokuyor demiştiniz, ama daha etkiliyse bemixle yaparım tabiki.![]()
haftada bir kere yapılıyor canım ben bemiks kullanıyorum çoğu kişide bemiks kullanıyor sanırım...zaten haftada bir yapılıyor bence üşenme yap kaydirigubbakcemile2
Tamam canım çok teşekkürler zaten topiği takip ettikçe kendimi yapmak zorunda hissediyorum.kaydirigubbakcemile3