- Konu Sahibi EU3
-
- #3.561
kızlar ya arkdaşlarım ellerini saçlarımdan çekemiyolarrr :))
ne kadar yumuşakmış bayanssulusmile
bu arada dibine şampuan sürmemenin faydasını da gördüm, artık 3. gün de kullanabiliyorum saçımı, yağlanması azaldı. uçlarına kadar beslendi saçım. bakıma başlamadan önce olan kırıklarımdan daha fazlası oluşmadı.
2 haftada ben daha sağlıklı olduklarını hissediyorum. yakında da uzayacakk olumunekankayizsmile
rica ederim canımBende çok kararsız kaldım yapılan yorumlardan dolayı.Cevabınız için çok tşekkür ederim.Saçımın renginden,parlaklağından çok memnunum.Çok geç uzuyor tek şikayetim bu.Sizde uzama ne kadar?
hayatım sarımsaklı şampuan kullananlar da var buradacanım merhaba ilk başta bu topiği açtığın için teşekkürler.Ben yazılanların çoğunu okudum.Renkte değişiklik olduğu söylenmiş,saç derisinde kaşıntı yaptığı söylenmiş,sen saçının görüntülerini kaldırmışsın.Sende uzama ne durumda?
ben de bugün 2aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm
beni görür görmez dedikleri ilk şey ' waoww saçlarına nolmuş böylee,harika görünüyorlar,ayrıca da çok uzamışş :1shok: ' oldu
mutlu oldum :dance:
bence dedelikafadulden:)) çok iyi yaaaa
ben de bugün 2aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm
beni görür görmez dedikleri ilk şey ' waoww saçlarına nolmuş böylee,harika görünüyorlar,ayrıca da çok uzamışş :1shok: ' oldu
mutlu oldum :dance:
bide mervecim sen bepantene evigen bemiksli bi küre daha baslıcaktın neydi o canım badem yağıyla yapılıyodu galiba
kızlar ya arkdaşlarım ellerini saçlarımdan çekemiyolarrr :))
ne kadar yumuşakmış bayanssulusmile
bu arada dibine şampuan sürmemenin faydasını da gördüm, artık 3. gün de kullanabiliyorum saçımı, yağlanması azaldı. uçlarına kadar beslendi saçım. bakıma başlamadan önce olan kırıklarımdan daha fazlası oluşmadı.
2 haftada ben daha sağlıklı olduklarını hissediyorum. yakında da uzayacakk olumunekankayizsmile
saçının kıymetini bil ve şükret o zaman canım boshayallersmile
ama uzar merak etme..
uyguluyo musun sinamekiyi?
kızlar bende cabucak uzasın stıyorummmmm
1dk ben olayı kacırdım sen hangı tarıfı uyguluosun kı bu sonucu elde ettın canım ??? delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?