Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya arkdaşlarım ellerini saçlarımdan çekemiyolarrr :))
ne kadar yumuşakmış bayanssulusmile
bu arada dibine şampuan sürmemenin faydasını da gördüm, artık 3. gün de kullanabiliyorum saçımı, yağlanması azaldı. uçlarına kadar beslendi saçım. bakıma başlamadan önce olan kırıklarımdan daha fazlası oluşmadı.
2 haftada ben daha sağlıklı olduklarını hissediyorum. yakında da uzayacakk olumunekankayizsmile

ohhh süper canım.kaydirigubbakcemile5

Bende çok kararsız kaldım yapılan yorumlardan dolayı.Cevabınız için çok tşekkür ederim.Saçımın renginden,parlaklağından çok memnunum.Çok geç uzuyor tek şikayetim bu.Sizde uzama ne kadar?
rica ederim canım
bende 2ayda 7 cm uzama oldu

hayatım sarımsaklı şampuan kullananlar da var burada
kaşıntı olayı sarımsaklı şampuan kullananlarda oluyor
sinameki kullanıp kaşınan hatırlamıyorum :1no2:

ben de bugün 2aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm
beni görür görmez dedikleri ilk şey ' waoww saçlarına nolmuş böylee,harika görünüyorlar,ayrıca da çok uzamışş :1shok: ' oldu
mutlu oldum :dance:

:)) çok iyi yaaaa

:)) çok iyi yaaaa
bence dedelikafadulden
bi de yatmadan önce balık sırtı örüyorum saçımı
sabah açıyorum , spreyliyorum bozulmasın dalgalar diye
ön kısmını da dışa doğru maşalıyorum
hem pratik hem de yapılmış saç gibi duruyorzemuszemus

Çok güzel o zman.Bayan için en önemli olan saç ve kaş zaten.

Kızlar sizlerin yaptığı yorumlardan sonra bende denmeye karar verdim ve bugün gidip alacağım bugün başlarım.Ben ayrıca dün gliss marka şampuan aldım saçım için.Kırık olmasını önlüyormuş.Umarım renginde ve yapısında değişme olmaz.Düğün var saçımı o zmana kadar uzatmam lazım.Saçım uzar zamanla ve kırık olduğu ve sağlıksız olduğu için kestiririrdim hep.Umarım bu sfer böyle olmaz.Sizlere çok teşkkür ederim
Bu arada mervecim sen saç rengini mi değiştirdin?

kontess arkadaşlık teklfi yollar mısın bana senin saçlarınıda görmek istiyorum mümkünse.

bide mervecim sen bepantene evigen bemiksli bi küre daha baslıcaktın neydi o canım badem yağıyla yapılıyodu galiba

yok canım arkadaşlarımızdan biri demişti paradise tı heralde....tatlı badem yağına bemix bepanthene ve evingen konuluyormuşş.haftada 3 kere yapılıyomuş ama ben sinamekimden vazgeçmemmm ama o da ii geldi banaboshayallersmile

inşşş...zemuszemus

saçının kıymetini bil ve şükret o zaman canım boshayallersmile
ama uzar merak etme..
uyguluyo musun sinamekiyi?

Evet canım 5 kere yaptım uzama olmadı. zaten çok yavaş uzuyor saçım 3 senede anca belime gelmişti. kafamçokkarıştı

benim de saçlar çook dolgun ve güzel duruyo...2 aşamaya ayırdım...bi 4 cm uzasınlar rahatlıycm...sonra bi 4 cm daha uzatcm ama o zaman kendimi kasmam...yani 4 cm uzaması lazım şimdilik...sonra gerisi rahat gelir...toplam 8 cm daha uzasa gayet güzel oluyo daha da istemem maske de arada bi yaparım bakım olsun diyeeeeeeaklinialirimsmile

4cm sora bu kadar

8 cm uzayınca böyle olucak inşşş..

ayy çabuk olur inşş...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…