Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım kolay gelsin zemuszemusOk tatlım çok sağol.Kusura bakma bir sürü soru sordum ama ne yapayım saç bu kişye göre güzellik göreceli bir kavram ben saçımdan çok memnunm ama çok geç uzuyor.Sonuçları size bildiririm.Sinemakiyi kaynattım soğusun yapcam şimdi.
ben de 7 cm de takıldım kaldımklava:
bende haplarımı alayım.ve sütümü içeyim bakalım.ay saç uzatcam diye vitamin mineral kalsiyum zengini olucam
gerek yok canımKızlar diplere sürdükten sonra,başımıza bişey sarcak mıyız?
tabiki de şahane bi sonuç.hatta canlılığı hesaba katarsam daha da şahane oluyor ama bana 10 cm daha lazım :sinifsinif:çok şahane bi sonuç genede bu canım.7 cm uzatsam benim en öndeki burnumdaki tutamlar dudagıma filan gelir
gerek yok canım
zaten,sanki günlerdir yıkamamışsın da dipleri yağlanmış gibi duruyor
akan kokan bi şey yok yaniopuyorumnanaktan
tabiki de şahane bi sonuç.hatta canlılığı hesaba katarsam daha da şahane oluyor ama bana 10 cm daha lazım :sinifsinif:
bende haplarımı alayım.ve sütümü içeyim bakalım.ay saç uzatcam diye vitamin mineral kalsiyum zengini olucam
gerek yok canım
zaten,sanki günlerdir yıkamamışsın da dipleri yağlanmış gibi duruyor
akan kokan bi şey yok yaniopuyorumnanaktan
Allaha allah,görcez bakalım ne kadar uzucak bizimkide.Senin ki baya uzamış.Bu arada günaydın...
Merve yarım çay bardagı sıcak su ıle sınemakıyı 3-4 dk kaynatsam yeterlimi :)ufff çok tembelım ya aldım cekmece duruyolar sıfta yapım artık