• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ok tatlım çok sağol.Kusura bakma bir sürü soru sordum ama ne yapayım saç bu kişye göre güzellik göreceli bir kavram ben saçımdan çok memnunm ama çok geç uzuyor.Sonuçları size bildiririm.Sinemakiyi kaynattım soğusun yapcam şimdi.
rica ederim canım kolay gelsin zemuszemus

bende haplarımı alayım.ve sütümü içeyim bakalım.ay saç uzatcam diye vitamin mineral kalsiyum zengini olucam

günaydın kızlar....

3 . uygulamamı yaptım.
Tam 15 gün oldu başlayalı.

link veremedim :) bi dk foto koyucam..

bende haplarımı alayım.ve sütümü içeyim bakalım.ay saç uzatcam diye vitamin mineral kalsiyum zengini olucam

Ayy o kadar vitaminden sonra şişmanlama.bırde diyet için uğraşırsın.

Kızlar diplere sürdükten sonra,başımıza bişey sarcak mıyız?

çok şahane bi sonuç genede bu canım.7 cm uzatsam benim en öndeki burnumdaki tutamlar dudagıma filan gelir
tabiki de şahane bi sonuç.hatta canlılığı hesaba katarsam daha da şahane oluyor ama bana 10 cm daha lazım :sinifsinif:

Yok yahu veremedim link :(

Son düzenleme:
gerek yok canım
zaten,sanki günlerdir yıkamamışsın da dipleri yağlanmış gibi duruyor
akan kokan bi şey yok yaniopuyorumnanaktan

Yetiş bacı gibisin valla,çok sağol cvp verdiğin için.Şimdi anname sürdürcem,denilen gini o kadarda kötü kokmuyor.Yarım su bardağı oldu benimki,1 tatlı kaşığı badem yağı,1 bemiks ampul,1 tutam sinemaki koydum.Çoçukların öksürük şurubu gibi kokuyor bemiks.

tabiki de şahane bi sonuç.hatta canlılığı hesaba katarsam daha da şahane oluyor ama bana 10 cm daha lazım :sinifsinif:

herkes bi on cm daha istiyor.10 cm benim için ortalama bir yıl demek.ama kuaförler bi seferde kesiveriyolar o 10 cmi hiç acımadan

Ben kürümü şimdi hazırlıyorum zemuszemus

canım bişi dicem...dışardan alınan vitamin ve mineraller sanıldığının aksine çook zararlıymış...allah korusun kanser hücrelerini bile tetikliyormuş...annem çok dikkat eder bunlara dinlemiş geçen bana söyledi hadi yaaaa dedim...

her şeyi doğal yolundan almak en iyisi canımm
bilmiyorumkismile

Merve yarım çay bardagı sıcak su ıle sınemakıyı 3-4 dk kaynatsam yeterlimi :)ufff çok tembelım ya aldım cekmece duruyolar sıfta yapım artık

gerek yok canım
zaten,sanki günlerdir yıkamamışsın da dipleri yağlanmış gibi duruyor
akan kokan bi şey yok yaniopuyorumnanaktan

günaydın tatlım....9. hafta demek vay be zaman nasıl da geçiyor yaaaa....efkarlandım şimdi...ohaoldumsmile

uzaması duruyo arada canımm..sonra geri başlıyor azcık sabret inş...gerisi gelecek...olumunekankayizsmile

Merve yarım çay bardagı sıcak su ıle sınemakıyı 3-4 dk kaynatsam yeterlimi :)ufff çok tembelım ya aldım cekmece duruyolar sıfta yapım artık

canım 3-4 dk çok fazla...hemen bi fokurdasın 5--6 saniye kaynasın yeter...ılıyana kadar demlenir sonra içine diğer malzemelerini katarsınnnboshayallersmile

Bu başlamadan 3-4 gün önceki
1003032p.jpg

şimdi bu ilk denememden hemen sonra çektiğim. TAM 15 gün ÖNCE
1003045o.jpg

sonuncu da bugünkü denememden sonra
1003137v.jpg

1003148cu.jpg

Back
X