• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4. yapışımda 10 saat beklettim
gece öyle yatma olayına girmeyeyim valla yastık yatak mahvolur annem gebertir beni kaydirigubbakcemile3

kızlar (merve'cim sende okursun umarım) opuyorumnanaktan güzel haberlerim var özellikle de bemiksin kokusundan rahatsız olanlara..!!! yerimseniben doktora gittim dün bemiks, evigen ve bepanthen yazdırmaya... doktor bu ampullerin en yararlı olanının bepanthen ve evigen olduğunu söyledi bemiks onlar kadar değil zaten kötü de kokuyor dedi (diyemedim ki ondan daha kötü kokan neler sürdüm saçıma die :roflol: ) bir de merve'nin yaptığı gibi uzun saatler tutmalıymışız saçımızda..
(doktor özellikle gece yap sabah yıkarsın dedi artık haftasonları yaparım herhalde..)
neyse kızlar saçta fazla tutmanın bir zararı olup olmayacağını sordum (sonuçta bütün gece saçta kalacak kaydirigubbakcemile4 ) hiçbir zararı olmaz daha etkili olur dedi.. ben daha önce de yazmıştım benim saçlarımı uzatmıyor ama bu maske sayesinde inanılmaz derecede sağlıklı o kadar düzleştirici maşa kullanmama rağmen sositososito kızlar dün gece denedim çok çok çok memnunum haberiniz olsun bemikse tahammül edemeyenler bepantheni tercih edebilirsiniz. :teytey:

bir doktora danışıp bizi de aydınlattığın için mersi canım opuyorumnanaktan
zararı olur mu ki diye bi şüphem yoktu aslında ,zaten 1 aydır kullanıyorum bi zararını görmedim ama yine de doktor sözü içimizi rahatlatıcaktır :nazar:a.s.

gerçi düşündüm de,sürüp uyusam istedğim uzunluğa 1 ayda ulaşıcak gibiyim :dance:
temmuza kadar süre vermiştim oysa ki kendilerine a.s.:nazar: maşallahhh

selamlar herkese,
ben de çiçeği burnunda üyelerden biriyim
bu tarifi ilk kez japongülü arkadaşımızın topiğinde görmüştüm. merve ve kontes arkadaşlarım sizin gazınızla da ilk defa uygulamış bulunmaktayım...:kedi:
umarımmm güzel haberlerle dönerim sizeopuyorumnanaktan

inşallah canımmma.s.

işbirliği yaptık hahahaha
ayh buna çok güldüm
kızların saçına garezi olan gizli bir çeteyiz biz aslında,nı ha ha haa:1ninca:
insanların saf duyguları ile besleniyoruz -tatlicadiarzu-

evet bize inanmayaın yoksa saçlarınız kısalır bu kürleri yaptıkça bak demiycektim dayanamadım ağzımdan kaçtıı:roflol::roflol::roflol:

kızlar (merve'cim sende okursun umarım) opuyorumnanaktan güzel haberlerim var özellikle de bemiksin kokusundan rahatsız olanlara..!!! yerimseniben doktora gittim dün bemiks, evigen ve bepanthen yazdırmaya... doktor bu ampullerin en yararlı olanının bepanthen ve evigen olduğunu söyledi bemiks onlar kadar değil zaten kötü de kokuyor dedi (diyemedim ki ondan daha kötü kokan neler sürdüm saçıma die :roflol: ) bir de merve'nin yaptığı gibi uzun saatler tutmalıymışız saçımızda..
(doktor özellikle gece yap sabah yıkarsın dedi artık haftasonları yaparım herhalde..)
neyse kızlar saçta fazla tutmanın bir zararı olup olmayacağını sordum (sonuçta bütün gece saçta kalacak kaydirigubbakcemile4 ) hiçbir zararı olmaz daha etkili olur dedi.. ben daha önce de yazmıştım benim saçlarımı uzatmıyor ama bu maske sayesinde inanılmaz derecede sağlıklı o kadar düzleştirici maşa kullanmama rağmen sositososito kızlar dün gece denedim çok çok çok memnunum haberiniz olsun bemikse tahammül edemeyenler bepantheni tercih edebilirsiniz. :teytey:

çok çok sağol tatlımmm ...evet canım uzun tutmak gerekiyo gibime geldi benim hep içgüdüsel heralde...:dance: çünki daha önceleri de maske yaparken hep 3 saatten fazla tutardım saçım iyice işlesin az kalınca etkisi olmıycak gibime gelirdi demek doğruymuş..çok sağol tatlımm:1hug:a.s.

ben de ilk uygulamamı bepanthenle yaptımzemuszemus

ve ilk kez 4 saate yakın bekledim...
sonuç süperkaydirigubbakcemile2
saçlarım gayet yumuşak ve parlak... kızlar bu sefer olcak bu iş:teytey:

inşallah güzelim;sağlıklı ve güzel ve deee uzun saçlaraaa...:nazar::teytey:

eminim memnun kalıcaksın..:1hug:

mrv_1987;canım bende bu karışımı kullanıyorum 2.uygulayışım oldu sana nasıl yaptığımı anlatayım bir eksilik yada yanlışlık varsa söyle olurmu?? ben sinamekiyi bir çay bardağı ama büyük çay bardağı suda kaynatıyorum.ılıyınca süzüp suyuna 1 ampül bephanten 1 talı kaşığı badem yağı bide ben bir kaşık haşhaş yağı ekliyorum yarım saat bir saat bekletip yıkıyorum uygulamam doğrumu yanlış bir yer varsa uyar canım olur mu?
bu arada haşhaş yağıda saç uzattığı için karışıma katıyorum.

evet bize inanmayaın yoksa saçlarınız kısalır bu kürleri yaptıkça bak demiycektim dayanamadım ağzımdan kaçtıı:roflol::roflol::roflol:
hatta o sinameki badem yağı ws aldığınz yerle de işbirliği yaptk
hem paranızı hem umutlarınızı hem zamanınızı çalıorz :jeyyar: :jeyyar:
hahahaha sırnaşık şey

mrv_1987;canım bende bu karışımı kullanıyorum 2.uygulayışım oldu sana nasıl yaptığımı anlatayım bir eksilik yada yanlışlık varsa söyle olurmu?? ben sinamekiyi bir çay bardağı ama büyük çay bardağı suda kaynatıyorum.ılıyınca süzüp suyuna 1 ampül bephanten 1 talı kaşığı badem yağı bide ben bir kaşık haşhaş yağı ekliyorum yarım saat bir saat bekletip yıkıyorum uygulamam doğrumu yanlış bir yer varsa uyar canım olur mu?
bu arada haşhaş yağıda saç uzattığı için karışıma katıyorum.
ben ;
1-) küçük ve yarım çay bardağı su kullanıyorum.
2-) 1ampül bemix kullanıyorum.
3-) badem yağını şişesinin kapağı kadar koyuyorum
4-) en az 5 saat bekletiyorum.son yapışımda 10 saat beklettim.
5-) haşhaş yağı kullanmıyorum.
:nazar:a.s.

ben ;
1-) küçük ve yarım çay bardağı su kullanıyorum.
2-) 1ampül bemix kullanıyorum.
3-) badem yağını şişesinin kapağı kadar koyuyorum
4-) en az 5 saat bekletiyorum.son yapışımda 10 saat beklettim.
5-) haşhaş yağı kullanmıyorum.
:nazar:a.s.

10 saat mi??hay maşallah:nazar::1rolleyes:biraz fazla değilmi canım bu süre.bu karışımı ilk veren kuaför arkadaşımız japongülü yarım saatin yeterli olabileceğini söylemişti ama bilmiyorum.ben haşhaş yağını kendimden uydurup kattım saça iyi geliyomuş diye bende fazla bakımlı saç göz çıkarmaz diye kattım karışıma.:roflol:

mrv_1987 canım şu karışımı en az ne kadar bekletmemiz gerektiğini söylermisin burda çelişki yaşıyorumda sırnaşık şey yarım saat mi yoksa kkontes arkadaşımızın beklettiği gibi on saatmi::)))))

mrv_1987 canım şu karışımı en az ne kadar bekletmemiz gerektiğini söylermisin burda çelişki yaşıyorumda sırnaşık şey yarım saat mi yoksa kkontes arkadaşımızın beklettiği gibi on saatmi::)))))

10 saati bilmem ama yarım saat çok kısa. Asidik bir şey yok, bırakın kalsın. Ben şahsen ya sabah yapar gece yıkarım, ya gece yapar sabah yıkarım bu tür şeyleri. Kafamda şu an turplu su var, yarından önce zor :jeyyar:

canım o da 4-5 saat bekliyor diye biliyorum
ayrıca dün bi arkadaşımız doktora sormuş bu karışımı
doktor da gece sürüp de yatın sabah yıkayın,daha iyi olur demiş
önceki sayfalarda bulabilirsin bu yazdıklarımı kaydirigubbakcemile2

zaten saç dibine yediricem diye 20 dakikada anca sürüyorum ben bu karışımı
azcık bekletip geri yıkayamam valla:smiley-cool:

mervecım sacların cok guzel olmuss masallah nazar degmesın :nazar:
bugun bende alıcam malzemeleri denemeye karar verdım bnm saclarımda yaglı tıp 2. gune bıle dayanmıyo bakalım bu ıslemden sonra umarım yaglanmaz hemencık:)

hmmm anladım bebişler tamam sizi dinleyip hatta abartıp iki gece üç gün bekleticemmm :roflol:şaka bi yanada bende artık daha çok bekletecem şekerlerim.öpüldünüz kocaman.

ben de yaptım geçen gün. 5 saat kadar beklettim. Olumsuz bir durum oluşmadı. Ama tabi henüz olumlu bir sonuç için de erken. haftaya da yapayım o zaman gene yazarım. Ben bir şey daha merak ediyorum acaba japongülünden öğrenmemiz mümkün mü, bu karışımı haftada iki kere yapsak n'olur?

Back
X