Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar (merve'cim sende okursun umarım) opuyorumnanaktan güzel haberlerim var özellikle de bemiksin kokusundan rahatsız olanlara..!!! yerimseniben doktora gittim dün bemiks, evigen ve bepanthen yazdırmaya... doktor bu ampullerin en yararlı olanının bepanthen ve evigen olduğunu söyledi bemiks onlar kadar değil zaten kötü de kokuyor dedi (diyemedim ki ondan daha kötü kokan neler sürdüm saçıma die :roflol: ) bir de merve'nin yaptığı gibi uzun saatler tutmalıymışız saçımızda..
(doktor özellikle gece yap sabah yıkarsın dedi artık haftasonları yaparım herhalde..)
neyse kızlar saçta fazla tutmanın bir zararı olup olmayacağını sordum (sonuçta bütün gece saçta kalacak) hiçbir zararı olmaz daha etkili olur dedi.. ben daha önce de yazmıştım benim saçlarımı uzatmıyor ama bu maske sayesinde inanılmaz derecede sağlıklı o kadar düzleştirici maşa kullanmama rağmen sositososito kızlar dün gece denedim çok çok çok memnunum haberiniz olsun bemikse tahammül edemeyenler bepantheni tercih edebilirsiniz. :teytey:
selamlar herkese,
ben de çiçeği burnunda üyelerden biriyim
bu tarifi ilk kez japongülü arkadaşımızın topiğinde görmüştüm. merve ve kontes arkadaşlarım sizin gazınızla da ilk defa uygulamış bulunmaktayım...:kedi:
umarımmm güzel haberlerle dönerim sizeopuyorumnanaktan
işbirliği yaptık hahahaha
ayh buna çok güldüm
kızların saçına garezi olan gizli bir çeteyiz biz aslında,nı ha ha haa:1ninca:
insanların saf duyguları ile besleniyoruz -tatlicadiarzu-
gerçi düşündüm de,sürüp uyusam istedğim uzunluğa 1 ayda ulaşıcak gibiyim :dance:
temmuza kadar süre vermiştim oysa ki kendilerine a.s.maşallahhh
kızlar (merve'cim sende okursun umarım) opuyorumnanaktan güzel haberlerim var özellikle de bemiksin kokusundan rahatsız olanlara..!!! yerimseniben doktora gittim dün bemiks, evigen ve bepanthen yazdırmaya... doktor bu ampullerin en yararlı olanının bepanthen ve evigen olduğunu söyledi bemiks onlar kadar değil zaten kötü de kokuyor dedi (diyemedim ki ondan daha kötü kokan neler sürdüm saçıma die :roflol: ) bir de merve'nin yaptığı gibi uzun saatler tutmalıymışız saçımızda..
(doktor özellikle gece yap sabah yıkarsın dedi artık haftasonları yaparım herhalde..)
neyse kızlar saçta fazla tutmanın bir zararı olup olmayacağını sordum (sonuçta bütün gece saçta kalacak) hiçbir zararı olmaz daha etkili olur dedi.. ben daha önce de yazmıştım benim saçlarımı uzatmıyor ama bu maske sayesinde inanılmaz derecede sağlıklı o kadar düzleştirici maşa kullanmama rağmen sositososito kızlar dün gece denedim çok çok çok memnunum haberiniz olsun bemikse tahammül edemeyenler bepantheni tercih edebilirsiniz. :teytey:
ben de ilk uygulamamı bepanthenle yaptımzemuszemus
ve ilk kez 4 saate yakın bekledim...
sonuç süperkaydirigubbakcemile2
saçlarım gayet yumuşak ve parlak... kızlar bu sefer olcak bu iş:teytey:
ayy ben biLe heycanLandım biRan önCe alıp
yapıCam bunu![]()
![]()
eminim memnun kalıcaksın..:1hug:
hatta o sinameki badem yağı ws aldığınz yerle de işbirliği yaptkevet bize inanmayaın yoksa saçlarınız kısalır bu kürleri yaptıkça bak demiycektim dayanamadım ağzımdan kaçtıı:roflol::roflol::roflol:
ben ;mrv_1987;canım bende bu karışımı kullanıyorum 2.uygulayışım oldu sana nasıl yaptığımı anlatayım bir eksilik yada yanlışlık varsa söyle olurmu?? ben sinamekiyi bir çay bardağı ama büyük çay bardağı suda kaynatıyorum.ılıyınca süzüp suyuna 1 ampül bephanten 1 talı kaşığı badem yağı bide ben bir kaşık haşhaş yağı ekliyorum yarım saat bir saat bekletip yıkıyorum uygulamam doğrumu yanlış bir yer varsa uyar canım olur mu?
bu arada haşhaş yağıda saç uzattığı için karışıma katıyorum.
ben ;
1-) küçük ve yarım çay bardağı su kullanıyorum.
2-) 1ampül bemix kullanıyorum.
3-) badem yağını şişesinin kapağı kadar koyuyorum
4-) en az 5 saat bekletiyorum.son yapışımda 10 saat beklettim.
5-) haşhaş yağı kullanmıyorum.
a.s.
mrv_1987 canım şu karışımı en az ne kadar bekletmemiz gerektiğini söylermisin burda çelişki yaşıyorumda sırnaşık şey yarım saat mi yoksa kkontes arkadaşımızın beklettiği gibi on saatmi::)))))
mrv_1987 canım şu karışımı en az ne kadar bekletmemiz gerektiğini söylermisin burda çelişki yaşıyorumda sırnaşık şey yarım saat mi yoksa kkontes arkadaşımızın beklettiği gibi on saatmi::)))))