• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ufak bir düzeltme : çok sık yutarsanız (misal : her gün ) tansiyonunuzu çok düşürür.baş dönmesi yapar kızlar.dikkatli olun zemuszemus

doğrudur şekerim herşeyin fazlası zararopuyorumnanaktan

Dün o kadar cok gezdim ki forumun saç bakımı ile ilgili başlıklarını, neyi nerde gördüğümü de şaşırdım. kafamçokkarıştı :sinifsinif: Sinamekinin saçı gürleştirdiğini anlatan başlık; Evde Yapılabilen Sac Dogal Bakım Kürleri 'nde "İlginç bir tecrübe,sinameki ve saç bakımı" başlığı altındaymış isteyen bakabilir. Şuanda mesaj sayım yetmediği için linkini koyamıyorum malesef :1no2:

bence de tatlım :)) saça da sürülüyor sarımsak yağı.. kirpiğe de sürülüyor mu bilmem ama sarımsak gibi de olmaz heralde CADIARZU

Bence de olmaz... Bence sarımsağın etken maddesi asidi. Yağının o kadar etkili olacağını sanmıyorum :uhm:

ufak bir düzeltme : çok sık yutarsanız (misal : her gün ) tansiyonunuzu çok düşürür.baş dönmesi yapar kızlar.dikkatli olun zemuszemus

Bende olmuyor sanırım bünyem sarımsağa fazla alışkın alkisalkisalkis ama dikkat edeceğim yine de teşekkürlerr

1 buçuk ayda 10 cm. mi ????
Yok canım daha neler?
keşke doğru olsa ama bu imkansız ki :1no2:

1 buçuk ayda 10 cm. mi ????
Yok canım daha neler?
keşke doğru olsa ama bu imkansız ki :1no2:

canım merve bu konuda gerçekten çok şanslı... kkontess'te 8 cm uzattı toplam..
benim 1 ayda 3 cm uzadıı..yerimseniben
ve de çok iyi bakım yapıyor denemekte yarar var...

tarçınlım yaptınmı canımbayanssulusmile
şampuanı aldım geldim sinamekiyide kaynatcam şimdi gamyoncuiremsu

tarçınlım yaptınmı canımbayanssulusmile
şampuanı aldım geldim sinamekiyide kaynatcam şimdi gamyoncuiremsu

ay sinameki soğudu beni bekliyor ayrılamıyorum ki internetin başından :kedi:
kuşum ya sen jojoba yağı kullanıyordun değil miii??
nasıl peki memnun musun?
ben de deniyim diyorummCADIARZU

nasıl peki memnun musun?

aşkım ben jojoba yağını duştan sonra kullanıyorum
hani şu mavi su falan varya fön öncesi yumuşatıyor açıyor saçı
onlar yerine jojoba yağından 1 damla avucuma damlatıp nemli saç uçlarıma iyice yediriyorum yumuşacık oluyorlarbayanssulusmile

nasıl peki memnun musun?

aşkım ben jojoba yağını duştan sonra kullanıyorum
hani şu mavi su falan varya fön öncesi yumuşatıyor açıyor saçı
onlar yerine jojoba yağından 1 damla avucuma damlatıp nemli saç uçlarıma iyice yediriyorum yumuşacık oluyorlarbayanssulusmile

hmmm anladım kuşumm ben de denemek istiyorum araştırdım da çok bahsetmişler yararlarından falan..
ben de şimdii sinameki karışımımı hazırladım saçıma sürmeye gidiyorum opuyorumnanaktan
ama gliss fısfıslı şişem bozulmuşş yaa onla rahat sürüyordumm
şimdi boya fırçamla sürcemm napıyım artık:bbo:

hmmm anladım kuşumm ben de denemek istiyorum araştırdım da çok bahsetmişler yararlarından falan..
ben de şimdii sinameki karışımımı hazırladım saçıma sürmeye gidiyorum opuyorumnanaktan
ama gliss fısfıslı şişem bozulmuşş yaa onla rahat sürüyordumm
şimdi boya fırçamla sürcemm napıyım artık:bbo:

bende diş fırçasıyla sürüyorum hem çok rahat oluyor hem de masaj yapa yapa güzel oluyor canım kaydirigubbakcemile2

Merhaba kıslarrrr opuyorumnanaktan

Bende sabah 10,30gibi saçıma maskemi yaptım kafamda duruyor hala

Ayrıca sarımsaklı şampuan almıştım hiç köpürmüyordu bende içine sarımsak rendeledim artık normalde panthene kullanıyorum ama ondan önce sarımsaklı şampuanımı yapıcam sonra panthene ile yıkayıp kurulıcam

Sanki saçlarım uzuyor gibime geliyor kıslarrr :sm_cool:

hadi bakalım cnm...inşş uzarr

kızlarrr sinamekimi kaynattım soğumasını bekliyorum şimdiiii hihoyyyt
olumlu sonuçlar var mı kızlar sizin nasıl gidiyorr?

benimki ayıkayıp baktım bugün 1 cm daha uzamışşş...ama ara verdimmm sonra da dedim ki vermese miydimmm
:dance:fisfisfis

Merhaba kızlarr a.s. konuyu takip ediyorum bir süredir ve bende başlıycam zeytinyağı - sinameki -bemiksli kürlere. hihoyyyt Baya uzun süre uzun saç kullandım saçlarım belime yakındı ve katsızdı. Ama 2 3 ay önce omzumdan biraz asagıda yine dümdüz kestirdim rahatladım. Kullanım acısından rahat oluyo evet ama bence bana sadece uzun sac yakısıyo. O yüzden eski uzunluguna getirip bu sefer kat kestirmeyi istiyorum... Umarım saçlarımızı istediğimiz gibi sağlıklı sekilde uzatabilirizz :) bayanssulusmile

Ben de bu başlıktan kendime göre bi plan yaptım:
1- Haftada 1 zeytinyağlı kürü, 1 de sinamekilü kürü uygulayacağım
2- Kürleri uyguladığım günlerde sinameki otunu kaynatıp içicem (fazla içmek istemiyorum fazlası zararlı olabilir ama saçları içtende güçlendirmek lazım )
3- Her gün 1 diş sarımsağı 3e bölüp hap gibi suyla yutacagım (basladım bile.). Sarımsak zaten çook faydalı ve saçlara da fayda ettigi belli. Ben kafama sürmeye cesaret edemem ama kirpiklerime sürmeyi düşünüyorum hihoyyyt
4- Her gün saç diplerime masaj yapacagım

Vee sonuclarıda sizle paylasıcam simdiye kadar bildiklerini paylaşan herkesee teşekkürü borç bilirimm kaydirigubbakcemile5

rica ederim...hoşgeldn cnmmma.s.

canım planına karışmak gibi olmasın ama bazılarını düzeltmek istiyorum...
sinameki içildiğinde saça bir faydası olmaz tatlım..sinamekiyi içtiğinde sadece bağırsaklarını çalıştırır bol bol..gerisi de malum :)
ayrıca sarımsağı kirpiğine sürmeyi düşünmee :1ninca: gözlerini yakar canım tahmin etmen gerekir ama kaşlarına sürebilirsin..

evet cnm içme sakın çok kötü oluyooo:1ninca:

valla tuvalette yatarsın haaaakaydirigubbakcemile3

Back
X