- 23 Aralık 2009
- 308
- 18
- 318
- Konu Sahibi EU3
- #5.781
Evet canım hem gürleştiriyor hemde normalden hızlı uzatıyor.
Bunu da denesem saçım yorulur mu kii . gerçi ilk kez dün denedim sinamekiyi ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hem gürleştiriyor hemde normalden hızlı uzatıyor.
Bence sarımsak yot, gürleştirme , uzatma ve beyaz saçlarını döküp siyah saç çıkartmak için. hem koku olmuyor hemde uğraştıcı değil. ben 2 kere yaptım. tatile giderken bile 40 günü aksatmamak için bavulumda sarımsak götürdüm. Neyse ben çıkıyorum. P.t5esi gelirim inş. ii akşamlar
deil deil yetio guclubacismilekızlarrr 1 hafta ara çok yaaa =D
deil deil yetio guclubacismile
sıkılan arkadaşlar göğüs büyütme topiğine gelin bunalımdayız:)![]()
Bende denedim 1 şişe sarımsaklı şampuan. Bana çok ii geldi , ama bitince tekrar hazırlayamadım. Ben içine sarımsak, bal, badem yağı ve ampüller kırmıştım. EEE o kadar şey koyunca etki etmese şaşardım tabii. Birde benim saçlar kuru olduğu için şampuanın içine 1 - 2 kapak badem yağı koyunca çok çok iyi geldi. yağlı saçlara o kadar iyi gelmeyebilir belki....
Elacım saçlarına baktım, saçlarının sadece uçlarını saçının kendi rengine boyatırsan o karışık ve sağlıksız görüntüden kurtulup, renk bütünlüğü sağlayabilirsin. Diplerini hiç boyatma. Ne kadar iyide olsa boya saça zarar veriyor. Bir süre bakımlara devam et kendine gelir inşallah saçların bayanssulusmile
nie bunalımdasın ayol :ecrin_bebek:sıkılan arkadaşlar göğüs büyütme topiğine gelin bunalımdayız:)![]()
ayhh topiclerde kayboldum kendime gelemedimkaydirigubbakcemile3ben dee:bbo:
nie bunalımdasın ayol :ecrin_bebek:
3'üne de katılamıycam ben :kedi:memişlerim çok küçük + çok zayıfım:gitme: + popom çok büyük :gitme:
3'üne de katılamıycam ben :kedi:
memişler normal,balık etliyim,popom da en beğendiğim yerimdir :kedi:
kilom fazla kuşumiyi.ne mutlu sana![]()
ayh sorma wallahi de bitmiyyy ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3
dert bitmez kızlarrr :1ninca: