Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eed kesinlikle taktik bu zemuszemus
ama kimisinde işe yaramıor
benim eski sevglmde yaramamştı
ben de kızıp 10 gn aramamştm
snra o arayıp 'dmk ki bşkasını buldun,bni aramıosun' demişti akannehir
bööel mallar da war
kıymet bilin kaydirigubbakcemile3

hiç güleceyim yoktu yaw cok saol kkkcım:roflol:

evet canım yağlayıp ballayınca kendilerini bişi zannediyolar...alsanaalsanasmile

aynen mervecim kafalarına kafalarına vuracaksınki kıymetin bilinsin:jeyyar:

eed kesinlikle taktik bu zemuszemus
ama kimisinde işe yaramıor
benim eski sevglmde yaramamştı
ben de kızıp 10 gn aramamştm
snra o arayıp 'dmk ki bşkasını buldun,bni aramıosun' demişti akannehir
bööel mallar da war
kıymet bilin kaydirigubbakcemile3

valla kkontessim bir gittim bir gittimki geri dönüş yolunu kaybettimkaydirigubbakcemile3
artık dedim gitmiycem
baktım gelirken yolu bulmakta zorlanıyor,biraz yardımcı oldum ama öğrenecek ablası öğrenecek yoksaaaaaaa kapı da orda sapı da ordasırnaşık şey

ha bu arada teklifi yapan da bendim...yani beraber olmayı ben teklif ettim kız olaraktannaklinialirimsmile

ha bu arada teklifi yapan da bendim...yani beraber olmayı ben teklif ettim kız olaraktannaklinialirimsmile

bu konuda bende senin gibiyim merve,birini beğendiysem hoşlandıysam karşıdan beklemem,terslenirim diye de çekinmem...:dilcikar:

bu konuda bende senin gibiyim merve,birini beğendiysem hoşlandıysam karşıdan beklemem,terslenirim diye de çekinmem...:dilcikar:

aynen zaten boş değilmiş...uyuz baktım hemen atladııısempatiksalakcinni

ama allah var çok ii huyludur çok nazik ve kibardır düşüncelidir....ama arada fitil ediyooo

daha iyisini bulana kadar olanla devam diyicem yanlış anlaşılcaksırnaşık şey
daha iyisini de bulamayızki o yüzden olanla devam olmayanlar da kıyı kıyı bakınsıngamyoncuiremsu

kimse kusursuz değil ama bazen çok gıcık ediyo insanı...ama bunun sevgiyle alakası yok insan en sevdiklerie de kızar sonra geçerrr

elbette kusursuz değildir ama bazen gerçekten katlanmak zor oluyor
ben de bu konuda çok doluyum:delphin:

benim karşımdaki insanda ve kendimde en çok istediğim özellik sürekli kendini geliştirmesi..insanı insan yapan bu zaten bence büyük ölçüde...bunlar güzel insanı daha güzel gösteriyo...konuşması kibarlığı kişisel bakımı bilgisi felan...ha boğaziçi meznu olsun da bilmemne şu bölümü okusun da felan demiyorum aslaaa....ama kendini geliştircek insan...ama tabi en başta kalbin ısıncak :)))))))

ben daha önce teklif aldım felan ama zaten çocuktum hiçbirini de istemedim ama şimdi istediğim insanlayım arada beni sinir etse deeee bunlar da tuzu biberi diyelimm....

ömür boyu da yanımda isterim...ama kızarım da bana kelek yapıncaaaa
:sinifsinif:

22 yaşındayım beraber büyümüşüz valla haaa

tabi en önemlisi tek vücut olmak...birbirmizi çok ii anlarız bakışından ne olduğunu anlarsn ya öyle yani...sevincimde kötü olduğumda hep yanımda...1 dk yalnız bırakmaz...ii olaym diye 10 saat gerekirse dil döker her şeyin olumlu yönünü görmem sağlar bana destek olur korur...ayy yumuşadım azcıkkkaydirigubbakcemile3

en uzun konuşma-mamız sanırım 1-2 saat arasııkaydirigubbakcemile3

içimden ne geliyosa sadece onu yaptım....ve inan kendime dönüp 1 milyon kere ii ki yapmışım demişimdir....hayatta yaptığım en ii şeylerden en iisi....her ne kadar kızgın olsam da......bi insana kızmamak olamaz asla annene bile kızıyosn yeri geliyo ama delice seviyosn....ya da sen kızdırıyosn karşındakini....ama iiki yapmışım iyiki allah karşıma onu çıkarmış diyorumm daha ne diyim.....ve ii ki ben adım attımmmmmmmmmm

neden ki??bunda ne var cnmmm niye kusura bakayım ama dar kalıplar içinde hiç düşünmedim ben....boshayallersmile
ben bunu 1 kere yaptım
onda da çocuğun aslnda beni sevmediğini , hatun hazr gelmiş kaçırmiyim dierek kabul ettğini örendim
o yzden tamamen karşıyım bu olaya:1ninca:
ilk adımı erkek atsın,erkekliğini belli etsin diye düşünüyorumohaoldumsmile

bunda da bişi yok benceee.....dar kalıpların içinde duygularımızın körelip gitmesini mi bekleyelim...????

sevdiysen söyle bundan güzel şey var mı????

bunda da bişi yok benceee.....dar kalıpların içinde duygularımızın körelip gitmesini mi bekleyelim...????

sevdiysen söyle bundan güzel şey var mı????
duygun körelsin demiyorum ki,yine de belli ederim sevdiğimi ama ilk söylemesi teklif işi ondadır.benim fikrim bu bilmiyorum zemuszemus

neyse ben bi saç yıkıycam
sinirim hopladı yine beyefendiye
haksız yere üzüyor beni 4gündür
o bi şey değil,ne zaman beni üzse kendi başına ya kaza gelir ya işi ters gider ya da hasta olur
olsun valla bu sefer umrum değil
beni üzdüğünden kat kat çok üzülsün:umursamaz:

Back
X