Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben en son lise 3 de bu resmi kapıp gitmiştim kuaföre,aynısını kesmişti ama 5cm kadar daha kısaydı.çocukluğumdan beri en kısa saçım da o oldu.anaokulu dönemimde hep kısa diye,uzun saçlıları çok kıskanırdım.o yüzden ilk okuldan liseye kadar hep uzundu saçlarım.şebnem hayranlığına gittim lise 3 de kestirdim işte,daha da kısasını görmedim yıllardır:icecream:

memnun kaldın mı peki?
rahat mı kullanımı?

uzun saçtan sonra kuş gibi oldu kafamsırnaşık şey
bi de şimdiye göre bile o kadar gürdü ki
ama rahat oluyordu yıka ve çık:jeyyar:
e tabi modern görüntüsü de azımsanmazbayanssulusmile

uzun saçtan sonra kuş gibi oldu kafamsırnaşık şey
bi de şimdiye göre bile o kadar gürdü ki
ama rahat oluyordu yıka ve çık:jeyyar:
e tabi modern görüntüsü de azımsanmazbayanssulusmile
bence de çok modern duruyor
yüz şeklime uymazlar,tek sorunum o
ama mutlaka denemek isterim
zaten uzatıcı formülü de bulduk
senelerce uzasın diye beklememize gerek de yok artık kaydirigubbakcemile3

pardon canm hangı uygulama sac cıkarttı sende

Sinameki canım :CüvCüv:
kızlar 2 kere yaptım aşırı saç çıktı ve 2 uyygulamada 2 cm.Mümkün değil gibi gelıyor ama ölçtüm.37 cmydi saçlarım 39 cm oldu şoktayım yani . bi de bu gün 2 3 kişi sözleşmiş gibi saçların çok güzel, uzamışlar falan dediler farkedilir 1 uzama olmamasına rağmen [ ya da bana öyle geliyor -tatlicadiarzu- ]

sınamekını yarım cay bardagı suda demlıosun ıcıne 1ampul bemıks 1tatlı kasıgı tatlı badem yagı. bu dımı canm tam tarıf??
extra bısı ?

sınamekını yarım cay bardagı suda demlıosun ıcıne 1ampul bemıks 1tatlı kasıgı tatlı badem yagı. bu dımı canm tam tarıf??
extra bısı ?

Bir de sıcak yağ bakımı ( zeytinyağı , buğday yağı ve badem yağı ) ve sarımsaklı şampuannn

Son düzenleme:
kızlar bu arada yüzüne gülsuyu kullanan varmı ben sıkça kullanıyorum cildimi güzel temizliyor memnunum fakat ben gülsuyu yüzümde kuruduktan sonra nemlendirici krem kullanıyorum doğrumu yapıyorum acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirimopuyorumnanaktan

annem kullandı cnm ben değil ama normal onla temizliyo sora da sürüyodu nemlendirici felannna.s

aaa
haltetmişsin sen :dilcikar:
uzatıp yabaım dee gör hele nası mis oluooo :asigim:

ayy içimde tutamıycam söyliycem ama kızma....niye uzatmaya çalışıyosn tatlım yaaaa çok güzel şimdi saçların daha uzunu çok berbat kötü salkım saçak bi garip şekilsiz duruyoooaklinialirimsmileaklinialirimsmile((bide iğrençç))

ayyy kızmaaa şey tamam neyseee sustummma.s.kaydirigubbakcemile3

çok güsel olcam bi keremmm :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…