P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #7.501
:))))) şeyy yok ben ne istediğimi biliyorum da isteiğimi nasıl gerçekleştirceğim konusunu bilemiyorum...koyu kestane saçlarım var nasıl kahverengi yaparım oyasam tutar mı???nasıl bi kahveye boyayım ki kahverengi olsun tamamen diyorum kızzz-tatlicadiarzu-
kkontess albümüne demin baktım cnm saçların çok hoş özelikle de ortalarda siyah tişörtlü fotondaki saç rengin super :lepi: röfle mi yoksa açık karamel mi karar veremedm:1rolleyes: rengini yazarmsn tatlım rica etsm...a.s.
2 kere yapsam yeter mi yani???neye boyayım açık kahve gibi mi???? anca açar diye yani???çok sordum papatyacım ama neysee...:kedi:
teşekkür ederimma.s.
maşallah çok hoş saçların cnm...güzel olmuşşş...
tatlım açık istiyorum ama şimdi açılmaz o kadar çünkü saçlarım koyu...şimdilik kahvenin bi tonu olsun açık olmasa da olur şimdilik...cameron diaz ınki gibi bi kahve güzel olur...ama o koyu kahve;ben koyu kahveye boyasam daha da koyulaşır o yüzden açık bi boya seçmem gerekiyo sanırım ki açsın diye rengini...yoksa yanlış mı düşünüyorum???koyunun üstüne bide koyu kahve boyarsam hepten kararırım eyvahedigeldismile
sıkıldım kahve olmak istiyorumm
kızlar buda benim saçlarım kesiminden çok memnun kaldım.......sizlede paylaşmak istedim
teşekkr ederim piximcim o koyuluğunu biraz kırdım sabunla ben ..boyıcam ama nasıl boyıcağımı bilemedim :s
cnmm daha yeni kadınlar kulübünde bi arkadaş resim koymuş kuaför açılmaz demiş...saçları koyu kumral...ama bi baktım boyamış kahverengi hafif kızılımsı çok güzel duruyooo...tam istediğim renk....öyle bi renk bulup boyicam hemen inş...benim de tutarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?