Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

peki peki mervecik şimdi anlıyorum cameron diaz ın rengi gerçekten güzelmiş zaten tam istediğin renge ulaşmak için mutlaka iki kat boya vurman gerkeiyor belli aralıklarlakaydirigubbakcemile2

2 kere yapsam yeter mi yani???neye boyayım açık kahve gibi mi???? anca açar diye yani???çok sordum papatyacım ama neysee...:kedi:

teşekkür ederimma.s.

çok saol canım a.s. orjinal saç rengim üzerine oriyal ile röfle:asigim:

2 kere yapsam yeter mi yani???neye boyayım açık kahve gibi mi???? anca açar diye yani???çok sordum papatyacım ama neysee...:kedi:

teşekkür ederimma.s.

yok hayatım aşk olsun sen bizim kahrımızı az çekmedin başlarda saçlar için soru üstüne sorular sorduk...
şimdi mervecim sen acık kahvemi istiyorsun yoksa koyu kahvemi ben sana koyu kahvenin cok daha fazla yakışacagını düşünüyorum ama açıkta güzel olablir aslında

kızlar buda benim saçlarım kesiminden çok memnun kaldım.......sizlede paylaşmak istedim

tatlım açık istiyorum ama şimdi açılmaz o kadar çünkü saçlarım koyu...şimdilik kahvenin bi tonu olsun açık olmasa da olur şimdilik...cameron diaz ınki gibi bi kahve güzel olur...ama o koyu kahve;ben koyu kahveye boyasam daha da koyulaşır o yüzden açık bi boya seçmem gerekiyo sanırım ki açsın diye rengini...yoksa yanlış mı düşünüyorum???koyunun üstüne bide koyu kahve boyarsam hepten kararırım eyvahedigeldismile

sıkıldım kahve olmak istiyorumm

maşallah çok hoş saçların cnm...güzel olmuşşş...

maşallah çok hoş saçların cnm...güzel olmuşşş...

Canım fikrimce emin değilim ama koyu kestane de 1-2 tonda olsa biraz açılması gerekiyor..
Ama beyaz sabun akıttıysa belki normalde alıcağın rengin 3 ton aşağısı ile falan olabilir gibi geliyor ama eminde değilim ben genelde kuaförde yaptırıorum koyu renklerden dönüşdebilmiyorumkismile

teşekkr ederim piximcim o koyuluğunu biraz kırdım sabunla ben ..boyıcam ama nasıl boyıcağımı bilemedim :s

acık kahve yap şekerim hem deişiklik olur ersinciğinede süpriz olurkaydirigubbakcemile3

açık kahveye boyayım evet ama inş.açar saçımı... :S çünkü boya boyayı da açmıyo ama yapcam bakalım inş...işe yarar...sağol papatyacımmmmmmmmmmmaklinialirimsmile

cnmm daha yeni kadınlar kulübünde bi arkadaş resim koymuş kuaför açılmaz demiş...saçları koyu kumral...ama bi baktım boyamış kahverengi hafif kızılımsı çok güzel duruyooo...tam istediğim renk....öyle bi renk bulup boyicam hemen inş...benim de tutarrr

istediğin tonu renk seçeneklerinden bul ve iki kat boya bence olur düşündüğün renkopuyorumnanaktan

pardon o arkadaşınki de koyu kestaneymiş..benimki gibi yanlış yazmışımm..

işte bunun gibi bi renk olmalı..

..ki açsın..eyvahedigeldismile

pixim beyaz sabun kırıyo rengi solulaştırıyo....4 kez yıkadım...akıyo köpükle boyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…