E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #7.661
aaa niye öle diyosn kkontess...bıktım şu saçlardan artıkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kkontess bugün gittim kuaförümeee
röfle attırdım süper oldudelikafadulden
ne kopma ne yanma
nasıl mutlu oldum yaaaaaopuyorumnanaktan
oldumu ama bu laf bu şimdi oldumu ama ne güzel senin sayende birsürü bayan saçlarıyla uğraşmaya başladı herkesin güzel saçlara sahip olabileceğine inandırdın bizleri çokda güzel saçların varken bıkılırmı ama dimi ohaoldumsmile kesme saçlarını lütfeeeennn mafoldumben:kedi: =) bayan dediğin saçlı başlıolur ayol =) yetermi bukadar moral bilemedim bu arada haddimmiydi onuda bilemedim kusuruma bakma bilmiyorumkismile
oldumu ama bu laf bu şimdi oldumu ama ne güzel senin sayende birsürü bayan saçlarıyla uğraşmaya başladı herkesin güzel saçlara sahip olabileceğine inandırdın bizleri çokda güzel saçların varken bıkılırmı ama dimi ohaoldumsmile kesme saçlarını lütfeeeennn mafoldumben:kedi: =) bayan dediğin saçlı başlıolur ayol =) yetermi bukadar moral bilemedim bu arada haddimmiydi onuda bilemedim kusuruma bakma bilmiyorumkismile
eneeemmm senin adına çok sefindim kuşummmmhihoyyythihoyyyt hani fotofotofotofotofottttoooooaklinialirimsmile delikafadulden
yeni boyadğn rengi beenmiştin haniiiayy kız ne kusuruna bakcamm...moralsiz değilim de şu saçlarım ilk başta istediğim gibi oldu gibi geldi ama yokkk çoğu yeri koyu açılan yerler de aralarda...çok sıkıldım kapkara olmaktan yaaa offff....................aslında mralsizim evet...:1no2:
açık renk saç istiyorum artık kumral açık kahve gibi...sarıyı pek sevmeyen ben onu bile düşünür oldum ....zaten yaptırsam saçım yanar..:1ninca:
eklerim yarın bebemmmolumunekankayizsmile
yeni boyadğn rengi beenmiştin haniii
ayy kız ne kusuruna bakcamm...moralsiz değilim de şu saçlarım ilk başta istediğim gibi oldu gibi geldi ama yokkk çoğu yeri koyu açılan yerler de aralarda...çok sıkıldım kapkara olmaktan yaaa offff....................aslında mralsizim evet...:1no2:
açık renk saç istiyorum artık kumral açık kahve gibi...sarıyı pek sevmeyen ben onu bile düşünür oldum ....zaten yaptırsam saçım yanar..:1ninca:
anlıyorum içine sinmemiş rengin aklında tam olarak bi renk var ve onu tutturamadıgından saçın güzel bile olsa beğenmiyosun çok iyi anlıyorum seni ama zamanla oturur rengin bende bakır tonlarına döndün sarıdan bakır bakır giderken bir gün yine saçımı çim gibi biçen kuaförüm beni dore bakırı diye biboyadı kırmızı bir kafayla çıktım o gün bu gündür saçımı boyatmıyorum yeniden bakırıma dönücem ama saçlarımı dinlenemye aldım artık yeter yani =)sarışın olma bence koyu saçla gayet hoş duruyosun =) opuyorumnanaktan
kendimi böcek gibi hissediyorum...kara bi böcekkkakannehir