• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende de epey uzama olmuş canım kestanelerden belli...bu arada kendi saç rengin sarıdan daha güzel...belirtmek isterim...

teşekkür ederim evet bayağı uzamış ya iyice diplerim çıktı sarılarda kendinden geçti soluk iğrenç sarı oldular bu hafta artık el atıcam saçlara marta kadar ellemicem dedim ama cok çirkin duruyorlar artık insan içine karışamıyorum vallaha:DD

teşekkür ederim evet bayağı uzamış ya iyice diplerim çıktı sarılarda kendinden geçti soluk iğrenç sarı oldular bu hafta artık el atıcam saçlara marta kadar ellemicem dedim ama cok çirkin duruyorlar artık insan içine karışamıyorum vallaha:DD

ayneeen valla canım o kadar kırık kötü gözüküyor ki benimki de bende nişanlıma söz verdim nisan da sadece sarı bölgelerini kuaföre gidip çok güzel tatlı bir renk yaptırcam çikolata gibi....birde uçlardan aldırcam...

kızalar bugün saçlarımı kestirdim 4-5 cm kadar kısaldığı için moralim çok bozuldu kat falan verdirdim ama bir yandan da saçlarım toparlandı ve bence bu sinamekili tarifle daha hızlı uzayacağını düşündüğüm için seviniyorum. zaten saçlarımın önleri 27 cm di şimdi 22-23 falan çok moralim bozuldu ama inşallah çabucak uzar. bu sinamekili tariften başka ne yapmamı önersiniz kızlar ? mervecim sen zeytinyağı yapıyordun sanırım konteste sarımsaklı şampuan. ikisinide yapsammıki acaba koku olmadığından eminsiniz ama değilmi ? birde okulada gidiyorum onuda belirteyim. :) hepinize çok teşekkür ediyorum. :)

kızalar bugün saçlarımı kestirdim 4-5 cm kadar kısaldığı için moralim çok bozuldu kat falan verdirdim ama bir yandan da saçlarım toparlandı ve bence bu sinamekili tarifle daha hızlı uzayacağını düşündüğüm için seviniyorum. zaten saçlarımın önleri 27 cm di şimdi 22-23 falan çok moralim bozuldu ama inşallah çabucak uzar. bu sinamekili tariften başka ne yapmamı önersiniz kızlar ? mervecim sen zeytinyağı yapıyordun sanırım konteste sarımsaklı şampuan. ikisinide yapsammıki acaba koku olmadığından eminsiniz ama değilmi ? birde okulada gidiyorum onuda belirteyim. :) hepinize çok teşekkür ediyorum. :)

ben sarımsaklı zeytinyağı kullanıyodum canım
tekrar başlıycam hatta
son durularken elma sirkesini sulandırıp duruluyorum
koku falan kalmıyor kaydirigubbakcemile2

saçlar süper görünüyor şekerler darısı başıma kaydirigubbakcemile3 ben hafta 1 günde zeyinyağ ile bakım yapmaya başlıcam onuda bir arkadaşım yapmıştı kızın saçlarını göründe kıskançlıktan kudurmuştum walla 4 ay sonunda enaz 25 santim uzatmam lazım bu saçları aklinialirimsmile

bu arada deydeycim saçlarında acayip bir parlaklık var :) bu sinamekiyi kullandıktan sonramı oldu :D inşallah benimde saçlarım bir ayda 3-4 cm uzarda eski uzunluğuna kavuşurum çünkü moralim biraz bozuldu :(

ben sarımsaklı zeytinyağı kullanıyodum canım
tekrar başlıycam hatta
son durularken elma sirkesini sulandırıp duruluyorum
koku falan kalmıyor kaydirigubbakcemile2

sarımsaklı zeytinyağını nasıl yapıyodun canım

bu arada deydeycim saçlarında acayip bir parlaklık var :) bu sinamekiyi kullandıktan sonramı oldu :D inşallah benimde saçlarım bir ayda 3-4 cm uzarda eski uzunluğuna kavuşurum çünkü moralim biraz bozuldu :(

uzar canım inş.zemuszemus
parlaklık şuan çok fazla
sanırım boyanın yeni olmasından kaynaklanıyor fişnecim
ama normalde de bu kadar olmasa da parlakkaydirigubbakcemile2
sirkeli suyla duruluyorum sirke de parlaklık veriyor saça
ayrıca tabi ki bakımların faydasını da yabana atmamak gerekiraklinialirimsmile

sarımsaklı zeytinyağını nasıl yapıyodun canım

bebem ben cam kavanozun yarısını dolduracak şekilde zeytinyağı doldurdum
içine de 10 diş falan sarımsak rendeledim
o öylece duruyor kavanozda
diş fırçası yardımıyla saçdiplerime sürüyorum hatta komple de sürdüğüm oluyor
2-3 saat bekletip yıkıyorum
ama yıkarken kesinlikle sıcak su değdirmiyorum saçıma
koku içine işlemesin diye
sonra da elma sirkesiyle de duruluyorum
diyorlar ya saç ıslanana kadar koku yok,ıslanınca dolma gibi kokuyor falan diye
özellikle ıslattım saçımı ve koklattım ama yokkkaklinialirimsmile

anladım deydeycim. :) 1 ay çabucak gelir geçer inşallah da bende sizde haberleri veririm :D

bebem ben cam kavanozun yarısını dolduracak şekilde zeytinyağı doldurdum
içine de 10 diş falan sarımsak rendeledim
o öylece duruyor kavanozda
diş fırçası yardımıyla saçdiplerime sürüyorum hatta komple de sürdüğüm oluyor
2-3 saat bekletip yıkıyorum
ama yıkarken kesinlikle sıcak su değdirmiyorum saçıma
koku içine işlemesin diye
sonra da elma sirkesiyle de duruluyorum
diyorlar ya saç ıslanana kadar koku yok,ıslanınca dolma gibi kokuyor falan diye
özellikle ıslattım saçımı ve koklattım ama yokkkaklinialirimsmile

süper bir fikir diş fırçasıyla uygulama yapmak çok sağol şekercim süpeyyysinnnn:dance:

anladım deydeycim. :) 1 ay çabucak gelir geçer inşallah da bende sizde haberleri veririm :D

tabi ki canım ya
hatta haftada bi defa sarımsak bi defa da sinameki yapabilirsin
bende yeni başlamış sayılırım
1 ay sonra koyarız resimlerimizizemuszemus

Back
X