• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bende dün yapıcaktım uygulamayı ama dün dışarda olduğum için bugün yapabildm ama acayip kaşıntı yaptı hiç böyle olmazdı dipleri cok kaşında ya bitlendim yada saçlarım aldı başına gidiyor belime doğrukaydirigubbakcemile3

uzuodur ayol ne biti :kedi: bit olmasın aman Allah korusunnn çok korkarım ben eyvahedigeldismile

deydey kız hiç sesin çıkmıyor aloooo ordamısın

ya kızlar az önce ben yokken yazdıklarınızı okuyordum da... ya resmen içimi okumuşsunuz... bu saçlar bölge bölge farklı uzuyor zanımca...
hayır neden derseniz... banyodan çıkınca saçlarımı tararken arka boylar o kaa uzun görünüyor ki... ancak önlerden ölçtüğümde anca 4 cm... 4 cm de anca iki aydır ....

ya kızlar az önce ben yokken yazdıklarınızı okuyordum da... ya resmen içimi okumuşsunuz... bu saçlar bölge bölge farklı uzuyor zanımca...
hayır neden derseniz... banyodan çıkınca saçlarımı tararken arka boylar o kaa uzun görünüyor ki... ancak önlerden ölçtüğümde anca 4 cm... 4 cm de anca iki aydır ....

evet ya birkaç kişi daha aynı şeyleri söyledi canım heryere eşit miktarda yedirememktenmi kaynaklanıyor acaba

saçın bazı bölgeleri daha yavaş uzuyabiliyor. mesela benim de öndeki saçlarım hemen uzar ve katlar kayboluverir. ama arka saçlar daha yavaş uzar.

yani bölgesel uzama hızı farklı olabiliyrakannehir

hhmmmm...anladım canım ...çok sağol cvp verdiğin için...

ben şimdiye kadar hiç dikkat etmemiştim önler mi arkalar mı daha çabuk uzuyor diye...

ama bu bakımı yapınca dikkatimi çekti...

Şeniz
valla yawrum bilemiyorum... ikinci küre bepanthenle başladım... az önce ikinci uygulamayı yaptım... bakalım umarım bu kezzz:Saruboceq:

şekerim sen hiç resimde koymadın bi göreydik saçının boyunu posunu bizde yorum yapardık boshayallersmile

cnmm evet oluyo nedense anlayamadım ama....bilmiyorumkismile

valla bir tek bende olmadığı için sanki sevindim:)
teşekkürler sana da cevap verdiğin için...

ha bu arada ne çok sohbet ediyorsunuz yaa:) maşallahınız var...sohbetle saç uzarsa bende katılayım diyeceğim sohbete:)) o da bakım olmazsa olmazları sanırım opuyorumnanaktan

evet ya birkaç kişi daha aynı şeyleri söyledi canım heryere eşit miktarda yedirememktenmi kaynaklanıyor acaba

ya bilemiyorum tatlımbilmiyorumkismile her tarafa eşit yediriyorum aslında hatta ön taraflara bazen kıyak bile geçebiliyorumkaydirigubbakcemile3 başka bi sebebi vardır belki... ben bunu bir araştırıyıımm....kaydirigubbakcemile4

görüşmeyeli senden naber? saçlar nasıl?

ya bilemiyorum tatlımbilmiyorumkismile her tarafa eşit yediriyorum aslında hatta ön taraflara bazen kıyak bile geçebiliyorumkaydirigubbakcemile3 başka bi sebebi vardır belki... ben bunu bir araştırıyıımm....kaydirigubbakcemile4

görüşmeyeli senden naber? saçlar nasıl?

iyi şekerim benim saçlar uzadı bayağı resim koymuştum ama sen kaçırdın;) ama kesin 5cm uzadıda daha fazlada olabilir bilemiyorum

yaa kizlar deli olucam almanyada bulamiyorum bemiks bepanthen evigen hicbiri yok ....varmi almanyali arkadaslar burada????

iyi şekerim benim saçlar uzadı bayağı resim koymuştum ama sen kaçırdın;) ama kesin 5cm uzadıda daha fazlada olabilir bilemiyorum

maşallahcanımın içi:nazar:
darısı benim başıma. daha önce saç bakımı deneyimlerimden bepanthenin saçıma iyi geldiğini bildiğim için bu kez kürü onunla yapıyorum...bakalım 1-2 haftaya belli olur....bilmiyorumkismile

Back
X