• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunu bende deniycem kötükedihüso Önce malzemeleri ayarlamam lazım :)))) hadi bakalım yeni yılda ocak ayında baslayalım önce saclarımı boyatayım ve bu süpriz karışımı uygulayım ayda kaç cm uzadıgını diplerden anlarım kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu bemix vitaminmi oluyor googleden baktımda :) 5 tüp şeklinde kaydirigubbakcemile3

evet canım vitamin...5 tüp var 4 lira en son fiyatı...

bugün aldim ben sinamekiyi 200g 3,40 Euro verdim ama dün saclarimi yikadigim icin bugün yapmicam saclarimin yaglanmasini beklicem persembe günü baslicam.Ama ben bemixsiz bide bepanthensiz yapmak zorundayim burda bulamadim.Bakimyagi eklicem icine bakalim umarim bölede ise yarar.

Bemiks siz faydasi olur olmaz bilemem ! Türkiye' den getirrtme durumun yoksa sayet canim, sana bir önerim olacak... Bepanthen in burda eczanelerde satilan sivi seklinde surup gibi birseysi var, ismini tam bilemiyorum. Benim burdan bir abla demisti, onunda ayni etkiyi gösterdigini. Türkiye' de satilanin icerigini bulabilirsen sayet yada bir arkadasimiz sana zahmet edip yazabilirse, sende eczaneye gidip bakabilir karsilastirabilir uygunsada alip kullanabilirsin...cünkü bepanthen inde bemiks gibi iyi oldugunu yazan arkadaslarimiz cok burda...

Bu topiği cuma günü görmüştüm..
İş çıkışı hemen gittim malzemeleri aldım.
Eve kendimi atar atmaz da karışımımı hazırlayıp yedire yedire sürdüm...
Ertesi gün yani cumartesi günü öğlene doğru yıkadım..
Dolayısıyla saçımda 12 saatten fazla kaldı bu maske...
Haftada 1 kez yapıcam ve netice alacağıma inanıyorum..
Konu sahibesine ve tarifi veren japongülüne de teşekkürler...

merhaba denizintürküsü sana da kolay gelsin canim a.s. su an benim saclarimda da var kaydirigubbakcemile3 aksam evde olamiyacagim icin gündüzden yapip kurtulayim dedim kaydirigubbakcemile4

Kızlar koku yıkadıktan sonrada kalıyormu :)

Ne yalan söyleyim berbat bir kokusu var sırnaşık şey ama katlaniliyor iste o kokuya, cikmiyorda mübarek kolay kolay ...hatta sacini yikadiktan sonra, elinle saclarini oksadiktan sonra bile o koku geliyor burnuna kaydirigubbakcemile3 Buna alismalisiniz yerimseniben

İlginç deenyeyim bari
zeytinyağı saçı besler ayrıca
Gerçi saçlarım hızlı uzuyor benim ama beslemek amacıyla deneyebilirim

Bu topiği cuma günü görmüştüm..
İş çıkışı hemen gittim malzemeleri aldım.
Eve kendimi atar atmaz da karışımımı hazırlayıp yedire yedire sürdüm...
Ertesi gün yani cumartesi günü öğlene doğru yıkadım..
Dolayısıyla saçımda 12 saatten fazla kaldı bu maske...
Haftada 1 kez yapıcam ve netice alacağıma inanıyorum..
Konu sahibesine ve tarifi veren japongülüne de teşekkürler...

canım 12 saat çok fazla değilmi dengesini bozarsınız bu seferde
Saçların teninin PH değeri vardır
Derin nefes alamazsa bozulur
Bi araştır sor soruştur ama bana 12 saat çok geldi en fazla 3 saat diyorum
Ama deneyimli uzun süre deneyimli arkadaşlarda varsa yanlışım söylerler sanırım

Bemiks siz faydasi olur olmaz bilemem ! Türkiye' den getirrtme durumun yoksa sayet canim, sana bir önerim olacak... Bepanthen in burda eczanelerde satilan sivi seklinde surup gibi birseysi var, ismini tam bilemiyorum. Benim burdan bir abla demisti, onunda ayni etkiyi gösterdigini. Türkiye' de satilanin icerigini bulabilirsen sayet yada bir arkadasimiz sana zahmet edip yazabilirse, sende eczaneye gidip bakabilir karsilastirabilir uygunsada alip kullanabilirsin...cünkü bepanthen inde bemiks gibi iyi oldugunu yazan arkadaslarimiz cok burda...
Canim bugün gittim ezcaneye arastirdim ampülseklinde yok dediler bu arada bizim alamanlar hic bisey bilmiyor bizim türkler cok zeki kaliyor yanlarinda :))Bepanthen ampülleri yokmus ama dedigin gibi surup gibi bisey gösterdi kadin bana kücük bi sisede bende almadim ne olur nolmaz diye.

Canim bugün gittim ezcaneye arastirdim ampülseklinde yok dediler bu arada bizim alamanlar hic bisey bilmiyor bizim türkler cok zeki kaliyor yanlarinda :))Bepanthen ampülleri yokmus ama dedigin gibi surup gibi bisey gösterdi kadin bana kücük bi sisede bende almadim ne olur nolmaz diye.

Evet canim ampül seklinde yok burada ...benimkisi sadece bir fikirdi , uygulayip uygulamamak senin bilecegin bir durum canim :1rolleyes:

bende şimdi saçlarıma sürdüm bakalım değişiklikler olacakmı iki gün sonrada zeytin yağ bide bende saç bakım yağı vardı onuda zeytin yağına ekledim sarımsak ezdim sürecem onlarıda sonuc ne olacak

Bunu bende deniycem kötükedihüso Önce malzemeleri ayarlamam lazım :)))) hadi bakalım yeni yılda ocak ayında baslayalım önce saclarımı boyatayım ve bu süpriz karışımı uygulayım ayda kaç cm uzadıgını diplerden anlarım kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu bemix vitaminmi oluyor googleden baktımda :) 5 tüp şeklinde kaydirigubbakcemile3
eed cnm öyle oluyor

Ne yalan söyleyim berbat bir kokusu var sırnaşık şey ama katlaniliyor iste o kokuya, cikmiyorda mübarek kolay kolay ...hatta sacini yikadiktan sonra, elinle saclarini oksadiktan sonra bile o koku geliyor burnuna kaydirigubbakcemile3 Buna alismalisiniz yerimseniben

Paylaştıgın için sağol canım kaydirigubbakcemile3 İnşallahh miğdem bulamazz kaydirigubbakcemile3

ufff inşallahh eşim kokuya kızmaz mafoldumben :oklava:
banane :dilcikar:

canım 12 saat çok fazla değilmi dengesini bozarsınız bu seferde
Saçların teninin PH değeri vardır
Derin nefes alamazsa bozulur
Bi araştır sor soruştur ama bana 12 saat çok geldi en fazla 3 saat diyorum
Ama deneyimli uzun süre deneyimli arkadaşlarda varsa yanlışım söylerler sanırım
12 saat uzun olabilir ama ben 10 saate kadar çıktım bekletme konusunda
bir zarar görmedim-tatlicadiarzu-

arkadaşlar bu tarifle merve arkadaşımızın dışında saçları gürleşen oldu mu????

biten malzemelerimi bugün yeniledim kızlar :icecream:
bu sefer büyük şişede badem yağı aldım (50 ml)
kapak konusunda sorular gelmişti,o yüzden fotosunu koyuyorum
uyguladığım zaman da kaşık cinsinden yazıcam miktarını a.s.

ayrıca bemix alırken;
kontes : bir kutu bemix ampül alabilir miyim
eczacı : tabii,enjektörün var mı kızım
kontes : yok ben enjektörsüz kullanıyorum
eczacı : :uhm:
kontes : saçıma sürüyorum ,enjektöre gerek yok :smiley-cool:
eczacı : hea tmm o zmn :roflol:

Back
X