• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim...:teytey:

benim saçlarım şu an belimde :nazar: ama ben daha da uzasın istiyorum takıntı işte..:asigim:

sormak istediğim şu;karışımla bemix kullanmadan da sonuç elde edebilirmiyim..şu an badem yağım vr sinamekide ama bemix yok çıkıp almayada üşeniyorum...:utangac:

hepinize çok uzun saçlı günler diliyorm...a.s.

benim saçlarım şu an belimde :nazar: ama ben daha da uzasın istiyorum takıntı işte..:asigim:

sormak istediğim şu;karışımla bemix kullanmadan da sonuç elde edebilirmiyim..şu an badem yağım vr sinamekide ama bemix yok çıkıp almayada üşeniyorum...:utangac:

Kız ayşegül çık topiktenn yolarım saçını başınıı aaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3:roflol:
Bide nispet yapıooo belime kadar diyeesenağlama ben nidem nerelere gidemmmm

Şaka bi yana bemiks saçının ihtiyacı olan vitaminini karşılar diye biliyorum uzamasında etkili rolü var mıdır bilemiyorum. ıstersen bugünlük elindeki malzemelerle başla canım.
Haftaya bemikste
koy

kızlar anladımda şimdi haftanın mesala salı günü saf zeytin yağımı olucak işim var cok okuyamıyorum gecmısı en basını okudum zeytın yağını ılıtıp surucvez 4-5 saat bekletıcez yıkıyacagız aman ne olur kızmayın bana valla baktım körmüyüm nedir:1ninca:göremedım sinemekını nasıl yapıcaz ya bi yazıversenız olmassssmıııııııııııopuyorumnanaktan

sinemakiyi 1 su bardağından az suda kaynattım bn sinemaki suyu ılıdıktan sonra badem yağını koydum sonrada 1 tane bemiks ampül kırdım saçıma yedirdim cnm

kızlar anladımda şimdi haftanın mesala salı günü saf zeytin yağımı olucak işim var cok okuyamıyorum gecmısı en basını okudum zeytın yağını ılıtıp surucvez 4-5 saat bekletıcez yıkıyacagız aman ne olur kızmayın bana valla baktım körmüyüm nedir:1ninca:göremedım sinemekını nasıl yapıcaz ya bi yazıversenız olmassssmıııııııııııopuyorumnanaktan

Canım aktardan sinameki ve badem yağı al, eczaneden de bemiks.
Sinamekiyi yarım çay bardağı suda kaynat.
Ilınınca içine 1 kapak badem yağı, 1 ampul bemiks kırıp karıştır hepsini..
Saç diplerine ve uçlarına sür, 5-6-7 saat ne kadar bekletebilirsen o kadar beklet saçında.
Haftada 1 defa yap

a.s.

Kız ayşegül çık topiktenn yolarım saçını başınıı aaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3:roflol:
Bide nispet yapıooo belime kadar diyeesenağlama ben nidem nerelere gidemmmm

Şaka bi yana bemiks saçının ihtiyacı olan vitaminini karşılar diye biliyorum uzamasında etkili rolü var mıdır bilemiyorum. İstersen bugünlük elindeki malzemelerle başla canım.
Haftaya bemikste
koy

kızma abla...:kedi: :asigim:

sen onları birde yakından gör boya çok yıprattı..:gitme: ama düzelticm inş..

neyse bemixsiz başlıyaym o zmn...

kız ne güzel belinde işte...kasma kendini...a.s.

saçı uzayanlar resim koysa da motive olsakkaydirigubbakcemile2
kontes ve merve dışında kmse koymadı:sm_confused:

bi arkadaşımız daha koymuştu dipleriden uzamış da koymuştu adını hatırlayamadım ama evet sonuç alan varsa fotoğraf bekliyoruz ama herkes yeni yeni başlıyor sanırım...

ben saçımı yıkadıktan sonra ilk denememki halimi ekliycem.
bakalım 1 ayda ne kadar uzuycak :)

bi arkadaşımız daha koymuştu dipleriden uzamış da koymuştu adını hatırlayamadım ama evet sonuç alan varsa fotoğraf bekliyoruz ama herkes yeni yeni başlıyor sanırım...

evet canm biliyorum deydey den bahsediyorsun, 3kişi dışında başka kmse yok ama.
ben de yeni başladım bi ay sonra koymayı düşünüyorum, eğer faydası olursa,
faydası olmazsa bırakıcam zatenbenneyaptımki

sevgilimin gelmesine 2 ay kadar var ve upuzun saçlarım olsun istiyorum o gelene kadar :)

yaaa şimdi herkes yeni yeni başlayınca geç konur resimler tabi herkeste işe yararsa ki umarım yarar

bnde yeni başladım saçlarımın uzayacağına inanarak başladım fotoğrafları 1 aydan sonra ekleyicem kaydirigubbakcemile2
mervecim fotolarına baktım belirgin uzama var inşallah bu karışım hepimize ii gelir :Saruboceq::teytey:

insanın bir hafta aralıklarla deilde 2 günde bir yapası geliyor:) mervecim sen saçının uzadığını ilk uygulamalrında fark edebildinmi..

Back
X