• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
...ya arkadaslar birsey belirtmek istiyorum. 8 gündür elma dietine basladim, onunda saclarimin uzamasini bir nevi etkileyebileyecegini düsünüyorum

fotomu buldum kızlarhihoyyyt

küçük olan ilk foto 30 kasım da sonraki fotolarda önceki gün yani 16 aralık da çekildi
sadece 2 uygulama sonrası saçlarımopuyorumnanaktan

ayy görünce nasıl mutlu oluyorum böyle uzadığını anlatamam ya kendi saçım uzamış gibi seviniyorum...maşallah canımmm:nazar: çok güzellla.s.

...ya arkadaslar birsey belirtmek istiyorum. 8 gündür elma dietine basladim, onunda saclarimin uzamasini bir nevi etkileyebileyecegini düsünüyorum

evet tatlı beslenme de çooook öenmli tabiki en başta onun iyi olması lazım çünkü doktorlar da diyo içten besleyin saçı diye...a.s.

peşinden geliyorum tatlım, saçlarımı savura savura sırnaşık şey:nazar::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
harikaa :nazar:a.s.
peşinden geliyorum tatlım, saçlarımı savura savura sırnaşık şey:nazar::enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::kaydirigubbakcemile5 maşallah canımmmmm:nazar::nazar:

ayyy içim kıpır kıpır oldu yaaa..belimde istemiyodum başta ama vazgeçtim...2 ayda belimdeler inşallah yarabbiimmmmmmm....:Saruboceq:

herkesin saçlar beline gelsin inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amiiiiinnnnnn....duamı da ettim:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::kaydirigubbakcemile5 maşallah canımmmmm:nazar::nazar:

ayyy içim kıpır kıpır oldu yaaa..belimde istemiyodum başta ama vazgeçtim...2 ayda belimdeler inşallah yarabbiimmmmmmm....:Saruboceq:

herkesin saçlar beline gelsin inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amiiiiinnnnnn....duamı da ettim:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

ay ben şu kürü bi kez yaptım arfie günü sonra kaldı yapamadım
fırsatım olmuyo ki evde 5 6 saat durayımda kafamda o maskeyle çok mutsuzum
yapsam ne güzel uzayacak saçlarım :gitme:
zaten çok uzun ama kısa kestirmek zorundayım çok yıprandılar
çabuk uzarsa gönül rahatlığıyla kısa kestiririm diyorum

ay ben şu kürü bi kez yaptım arfie günü sonra kaldı yapamadım
fırsatım olmuyo ki evde 5 6 saat durayımda kafamda o maskeyle çok mutsuzum
yapsam ne güzel uzayacak saçlarım :gitme:
zaten çok uzun ama kısa kestirmek zorundayım çok yıprandılar
çabuk uzarsa gönül rahatlığıyla kısa kestiririm diyorum

canım yatarken yap ;kafanda dursun kafanı da tülbentle sar ya da bere gibi bişi tak;yastığın üzerine havlu serip yatarsan da bişi olmuyo canım gün içinde zamanın olmuyosa gece yapa.s.

canım yatarken yap ;kafanda dursun kafanı da tülbentle sar ya da bere gibi bişi tak;yastığın üzerine havlu serip yatarsan da bişi olmuyo canım gün içinde zamanın olmuyosa gece yapa.s.
ay her yeri mahfederim ben yaa gece kim bilir kaç kez sağa sola dönüyorum
ama bi kez olsun deneyeceğim eğer sorun olmazsa yaparım hep teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5

ay her yeri mahfederim ben yaa gece kim bilir kaç kez sağa sola dönüyorum
ama bi kez olsun deneyeceğim eğer sorun olmazsa yaparım hep teşekkürler canım kaydirigubbakcemile5

ben sıkıca bağlıyorum iyice tepemden altına da havlu;çok dönerim ben de ama bişi olmuyor canımmmm:1hug:

ben sıkıca bağlıyorum iyice tepemden altına da havlu;çok dönerim ben de ama bişi olmuyor canımmmm:1hug:

çok sevindim bunu duyduğuma yaa süper valla hihoyyyt

yeni resimlerini albümüne eklesende baksam saçlarına kuzum ya ben foruma eklenen resimleri göremiyorum
yada gelişmiş cevap yazma panelini açınca gülen suratın yanındaki ataçtanda eklersen görebilirim :kedi:

süper valla yarın bende baslıyorum buna hafta hafta eklicem kahküllerimden bakalım ne kadar uzuyorlar opuyorumnanaktan

ayy kızlar ne çoşkulu bir topik burası böyleee kaydirigubbakcemile2:))))

bende olumlu etkileri göreyim.. bir çoşkuda benden geleceeeekkk hihoyyyt

aynen baksana etki göstermedigi kişi yok ben turplu suyla cok olumlu sonuclar almıstım ama cok zahmetli ve kötü kokuyor eger bu onun kadar etki gösterirse ki daha cok göstericek gibi duruyor demeyin keyfime ya hihoyyyt

ben turplu suyu 2 yada 3 kere yaptım, saçımdaki boyayı akıttı resmn yaa kızıldı rengi saçımdaki köpükler kırmızı kırmızı oldu, yeni de boyamamıştım yanii :))) birde saç uçlarım hasarlıydı söylemesi ayıp, oralar kazık gibi olmuştuu.. yok yok aman birdaha mı töbee dedim o suyaa kaydirigubbakcemile4

ben turplu suyu 2 yada 3 kere yaptım, saçımdaki boyayı akıttı resmn yaa kızıldı rengi saçımdaki köpükler kırmızı kırmızı oldu, yeni de boyamamıştım yanii :))) birde saç uçlarım hasarlıydı söylemesi ayıp, oralar kazık gibi olmuştuu.. yok yok aman birdaha mı töbee dedim o suyaa kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3 benim saçlarımda boya yok canım kırıkta yoktu basladıgımda ve 1 yıl boyunca hiç kırıgımda olmadı bu turplu su sayesinde kestirmeyincede upuzun oldular byle :))) saçtan saçada farkeder tabiki keşke sanada yarasaymış bana yaradıgı gibi.

dershaneye giderdim kızlar saçlarımı tutup tutup çekerlerdi maşaylamı yaptın buklelerini diye kız saç mı dayanır o kadar maşaya bi iki gün degil hergün böyleyim derdim. yurtta kalmştk ta orda saçlarımı yıkayınca kurutunca inandılar anca :1ninca: lülülülülülü

süperdi ama zahmetli işte bakalım bu karısım işimi görürse ayda bir yaparım turplu suyu görmezse tekrar o küre döncem mecburen
turkbayragi

Back
X