• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ARKADAŞIM UYDURMUYORUM Kİ BEN;ÜSTELİK BOŞU BOŞUNA NİYE KONU BAŞLIĞI AÇARAK İNSANLARA GÖSTERMEYE UĞRAŞAYIM Kİ ONCA İŞİMİN GÜCÜMÜN ARASINDA...inanıp inanmamak sana kalmış bişey canımm...ister yaparsın ister yapmazsın...biz kkontes arkadaşımla işbirliği yaptık;geldik burda insanların duygularıyla oynuyoruz...bunu dememi mi bekliyosn anlamadımsırnaşık şey:roflol: çok ayıp ve günah bu...!!!! :kızgın::olmaz: inanmıyosan hiç denemiyceksin olur biter...kusuruma bakma ama o kadar emek veriyorum bu konu için kendi adıma hep düzenli uyguluyorum ve paylaşıyorum;emek var sonuçta işin içinde..paylaşmaya da bilirdim ama insanlar faydalansın istedim isteyen yapar sonuç alır ya da almaz o da biraz saç yapısıyla da alakalıdır;beslenmeyle de...ve düzenli yapmak en başta....valla çok memnunum..normalde şimdiye 2-3 cm anca uzamıştı ve ben hala kısa saçlıydım...ama şimdi orta uzunlukta saçım var ve bi süre daha yapsam 10 cm daha uzar belimde saçlarım olur...:1closedeyes: yani kimseye zorla yaptırmıyoruz inanan yapsın inanmayan da kendi formüllerini uygulasın...bu kadar basit...hihoyyyt

resimlere baktım, orda ilk halinde saçın biraz daha dalgalı diğerlerinde daha düz,o yüzden biraz daha uzun duruyor ama uzunluk 10 cm değil..! bu açıkca belli..4 cm felan lütfen abartmayalım..bende uyguladım bu formülü ,resimleri görmemiştim inandım ama gördüm şimdi abartılmış bence göz var nizam var arkadaşlar.. arkadaş fön çekmiş, bide başını eğmiş yana tabiki uzun gözükür.. bakın allah aşkına 10 cm uzamış mı!

kontes arkadaşın gerçekten güzel bir uzaması olmuş..
gözlerim iyidir resim öğretmeniyim.. ölçün biçin dikkat edin.. dürüst olalım..verdiğiniz tarif çok hoş kuaför arkadaşa teşekkür etmek lazım.. ama abartmasak daha iyi olur

Evet ARkadaslar ben bi aralar Turplusudan vazgecmeyenlerdendim ama belliki bu Formül Turplusuyuda gececek gibi bikac ay sonra :) Turplusu cok zahmetli yapisi bide kokusu felan.Ama faydasini görenlerdenim yinede.Simdi bu Formülle kesinlikle baslayacagim yalnizca ben Yurtdisindayim Almanyada Sinamekinin adi ne burda ya bilen varmi akannehir.Egerki burda bulamazsam cok üzülürüm acikcasi. 1 hafta sonra türkiyeye gelicem ozaman son care kiloyla buraya getirmek olacak :)) Yaza kadar insallah upuzun saclarimiz olacak kaydirigubbakcemile2
canim sennesblätter galiba sendemi izine gidiyosun bende sali günü gidicem insallah ocagin ikisine kadar iyi izinler sana bol bol gez memleketteopuyorumnanaktan

resimlere baktım, orda ilk halinde saçın biraz daha dalgalı diğerlerinde daha düz,o yüzden biraz daha uzun duruyor ama uzunluk 10 cm değil..! bu açıkca belli..4 cm felan lütfen abartmayalım..bende uyguladım bu formülü ,resimleri görmemiştim inandım ama gördüm şimdi abartılmış bence göz var nizam var arkadaşlar.. arkadaş fön çekmiş, bide başını eğmiş yana tabiki uzun gözükür.. bakın allah aşkına 10 cm uzamış mı!

kontes arkadaşın gerçekten güzel bir uzaması olmuş..
gözlerim iyidir resim öğretmeniyim.. ölçün biçin dikkat edin.. dürüst olalım..verdiğiniz tarif çok hoş kuaför arkadaşa teşekkür etmek lazım.. ama abartmasak daha iyi olur

kendimle ilgili kısma mersi diyorum

Slm arkadaşlar bende bu karışımı denemeyi çok isterim ama aklıma takılan bir soru var.Saçın parlaklığını kaybettiriyor mu.Benim saçlarım çook güzeldir,rengi falan.Parlaktırda....Bunu yaptıktan sonra parlaklığında,renginde bir değişiklik oldu mu?Formülü uygulayan arkadaşlar yazabilirler mi?Bu arada başlığı açan arkadaşada çoook teşekkürler.

tesekür ederim Alinda Arkadasimin beni aydinlattigin icin opuyorumnanaktan Buarada arkadaslar bu formülü Facebookta paylastim ben :)) Tüm tanidiklarim Formülü denesinler diye :))

rica ederim canim, böyle faydali seyleri paylasalim ki hepimiz güzel olalim hihoyyyt

bende yaptım ama bemix rezalet kokuyor.. ertesi gün hala koku burnumdaydı öldüm bittim.. okulda arkadaşa sordım oda ilaç kokuyorsun dedi.. off siz o kokuyu nasıl çıkardınız ..kaç kere yıkadım hala bile var sanki

renkliatlas o kokuya alismalisin mecbur ya da kullanmiyacaksin a.s ! yili geckin kullandigim icin, o kokuya alistim mecburen, artik kötü gelmiyor, zamanla alisirsin canim sende :1rolleyes: paefüm ya da sprey türü seylerle bir nevi kokusunu azaltabilirsin ama onlarinda saca zarar vermek gibi bir yönü var yerimseniben

canim sennesblätter galiba sendemi izine gidiyosun bende sali günü gidicem insallah ocagin ikisine kadar iyi izinler sana bol bol gez memleketteopuyorumnanaktan

sagol canim ;) alinda arkadasimiz sagolsun aydinlatti beni.Ne güzel canim bende hayirli is icin evlenmeye gidiyorum nikahim olacak zemuszemus Canim sende faydasini gördünmü cvp yazarsan sevinirim :))

6,5 cmlik dibi gelmiş röflemle selam sizee eyyy kk :dance:

5.uygulamamı yaptım
sabah yıkıycam yerimseniben

aman kim ugrasacak yagli yagli wazgectim:))

off kızlar şahane olmuş saçlarınızopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2
ben de istiyorum...:Saruboceq:
hadi artık bir hafta geçsin de ikinci uygulamayı yapıcamzemuszemus

kaç bakalım kaydirigubbakcemile4 yaglarla kovalıcaz kabusnda seni :jeyyar:

yağlarla kowalamak ehehehehehhe sırnaşık şey
süpermiş bu sırnaşık şey
ben de ampül kırıciimmm tepende -tatlicadiarzu-
ayh o ampülleri de kırma özürlüyüm resmen
hele ilkinde ödüm kopmuştu,yaralandım sandım hahahahahadelikafadulden

sacimin yagi bana yeter kiss :roflol:walla erindigimden du$ada girmedim saçlarim 2 gune hemencik yaglaniyor. birde o formulu yaparsam tam olur :çok üzgünüm:

Back
X